Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AZ KOLORİLİ GÜNLER KIZLAR GÜNAYDINNNNNkahvaltımı yaptım az yiyorum canım istemiyo allahım cumaya inşallah veririm spor pek yapmıyorum sadece boğazdan kestim ekmek hamurişi tatlı yok bakalım ne olacam inşallah verebilirim 15 kilo nası verecem bilemiyom eşim bu sefer azimli olduma inanmaya başladı dün ekler yaşpasta getirdi 2 tane yedim normalde nerdeyse 1kilo olsa yerdim valla şaşırdı sen mutfakta yersin gece diye masanın üstüne koymuş sabah baktı aynı duruyo azmedecem yemicem inşallah verecemlülülülülülü
nursenacım sana kızacam gülüm niye 2tane yedin hiç yemeyeceksin canım onlar yasakk zayyıflamak istiyorsak bunları hayatımızdan cıkaracagız başka yolu yok gülüm,işimiz zor ama bu bunalımdan kurtulmamız lazım o yiyecekler bizi mutlu etmiyor sadce bizi cirkinleştiriyor bunu unutmayalım lütfen,15kiloyu verme yolun çok basit gülümcüm sabır azim ve iradee sakınnnnnnnn birdaha pasta cörek falan yok kızarım haaaaklava:enksıa zamanda sporada başla gülüm 1hafta içinde bile mucizeyi göreceksin daha şevkleneceksin gör bakk,sporun cok faydasını görüyorum benn,üşenmeyin ne olur kızlarr..çok güzel bir yaz gecirmek istiyorum bundan dolayı tatlıyı hamur işini zararlı ne varsa herşeyi hayatımdan cıkardım ben.artık görünümümden dolayı utanıp sıkılmak istemiyorum yaa gencim ve gönlümün cektigi gibi giyinmek istiyorum siyah ve bol kıyafetlerden bıktımm,bakımlı güzel bir bayan olmak istiyorum.delikafadulden bu yaza bu iş bitmiş olcak ve birdaha asla bukadar kilolu olmayacam,hamilelk dışında tabi:))ondada bogazlılık yapmayacam bebege yararlı olcak şeyleri yiycem gereksiz dogum kilolarını almayacam allahımın izniylee.hihoyyyt
secılcım geldım ne yazıcaksın ay cok merak ettım :)
kimse yok mu ya benim bütün motivasyonum kaçtı foruma girmeye bile utanıyorum daha yeni başlamama rağmen ne yemeğime dikkat ediyorum nede spora yine gözümde çok büyüdü 10 günü tamamlamadan pes ettim hemde yaza çok az kaldı (
off utandım valla ya ya ben regl günümdeyim bide 1 ay önce 3 aylık çocumu düşürmüştüm yani 4 aydır regl olmuyodum onun için heralde acaayip tatlı yeme hissi var bende dayanmadım napayım cokacimcoook neyse bugün dikkat edeyiim CEZAM NEEEE BENİM SÖLEYİNNN
alevsi bence çok güzel bir düzen oturtmuşsun sen....tebrik ederim canım...ekleneck pek birşey bırakmamışsın:)))))))kolay gelsin eşine ve sana...kızlar pazar sabahından itibaren eşim de rejime başladı.102 kilo tontişim allahtan boyu var da çok belli olmuyor.ama kocaman bi göbüşü var.ne oldu neden oldu bilimoyurm aniden diyet kararı aldı.
ben de sizler neler yapıyorsunuz öğreneyim istedim herşeyi bana soruyor şunu yiyimmi bunu yiyimmi o iyi gelir mi diye beni hayat koçu ilan etti. bu nedenle araştırıp daha çok yardımcı olmam lazım.
eşimin günlük düzeni şuydu:
gece 4 de kalkıp işe gidiyor bitanem zaman zaman kahvaltıda börek filan yiyordu ama genelde kahvaltı yapmıyordu.gün içinde bi kek çiklata çokoprens filan yiyordu 1-2 kutu kola içiyordu.
nadiren öğlenleyin yemek yiyordu ve en fazla 1 bardak su içiyordu.
akşamları 2-3 tabak dolusu yemek yiyordu çok hızlı bir şekilde.yanında 2 kalın dilim ekmekle ve her akşam muhakkak pilav veya makarna yerdi.
yatana kadar 2-3 litre kola içip 250 gr çikolata ile ikili ekmeğin yarısını yerdi.10 kupa 3 şekerli çay içerdi.
şimdi 5i bir yerde form tablet aldık yemektan yarım saat önce 2 tablet içecek.şekersiz yeşil çay 2 bardak içecek.normal çayı 2 şekere düşürdük.
kahvaltıda 1 dilim ekmek ve biraz peynir koyuyorum.1 elma ne zaman isterse yesin diye.
akşama kadar abur cubur ve kola yok.
akşam 2 tabak yemek yiyor işi ağır olduğu için yemekten şimdilik fazla kısmayacağım.ama kola ve çikolata ekmek yok hamurişi börek filan yemeyecek. 1 elma 1 portakal 1 muz yemekten sonra acıkınca yiyor.çayı 2 şekerli içiyor atık 8-10 bardak 2 bardak da yeşil çay. bardak dediğim kupa su bardağı gibi yani. bana yol gösterin lütfen.fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.