Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Verirsin canım hafta ıcı olsun evde yalnız oluyım bende dıkkat edıcem bu sabah ornegın ılk defa aılece oturabıldık sofraya kahvaltıyı abarttık . yarın sabahda oyle olur pazar kahvaltımız neyseki gun ıcınde cok yemedım

kızlar eti tamamiyle kesmek olmaz çünkü ette l carnitine var ve onu alamazsak yağ yakımınıda hızlandıramayız herşeyden dengeli ve az yemek gerekiyorcokacimcoook tabi kızartma hariçyerimseniben

Kofte ıcın bı onerım var :)
yaglı kagıt serıp fırın tepsısıne fırında pişir tadı enfessss

hımm olabilir valla böle şeyler acıkınca aklıma gelmiyo arkamdan kovalayan var sankiimmkaydirigubbakcemile teşekkür edrim önerin için ekmek hiç yemedim bugün ben çok ekmek tüketirdim bide yemek yerken yemeğin suyunu yemicekmişiz en çok kalori orda imiş sebzesinden yiyecez bi doktor arkadaşım söylemiştikaydirigubbakcemile5

kızlar eti tamamiyle kesmek olmaz çünkü ette l carnitine var ve onu alamazsak yağ yakımınıda hızlandıramayız herşeyden dengeli ve az yemek gerekiyorcokacimcoook tabi kızartma hariçyerimseniben

maşşalahın var hem bunları araştırıp hemde çocukla uğraşmak zor olmuyodur:nazar: teşekkürler verdiğin bilgiler için

tek başına insan kendini daha çok dengeliyo ankara ailece sofraya oturdunmu off off yandın helede annenin yanın daysan ısrar ısrar bi rejimdeyim dediysen napacan hastalanırsın sana yakışıyo hadi kızım şu benim kalanımıda ye bişey deil 1 dilim kek hiç bişey yapmaz ölmezsin ya:) ahh anam ahhh

yok canım tam tersı annem 38 beden fıstık gıbı bı hatun :nazar:
ben yıyorum gozum doymuyo sofrada o bana kızım yeme dıyo
95- kılo nerdeyse 100 bu halde işte bulamıyorum sevgılıde toparlanmamm lazım artık canım

zayıflıca o zaman işte bulursun eşte yeterki insanın içi güzel olsun dış görünüşten önce geliyo benim için iç güzellik

ya işte sende bana katılıyosun zayıflamadan benden bısey olmaz :KK43:
o bı kac gun oncekı mutlu umutlu halım yok bugun :KK43: yıne herseye küsmüs gibi hiç bişeyden tat almıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kahvaltı hazırlıyorum pazarları sevmiyorum hamurişi istiyo evdekiler yemicemm ama dayanacam inşallah:1no2:herkeze mutlu pazarlar

Selam kızlar az önce 2 dilim kepekli ekmek ile 1 dilim peynir ve domates ile kahvaltımı yaptım.Dün kendime tüm gün kaçamak yapma günü ilan ettim.Sonuç mu? Sonuç'da 3 dilim karışık pizza, 1 bardak parmesanlı haşlanmış mısır. 1 dilim bol çikolatalı yaş pasta, 4 paket küçük boy fıstıklı cips,2 muz. Bu kadarcık.Ama varya neşem geldi yaaa. bütün mutluluk hormonlarım salgılandı,yüzümde güller açtı :emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 4 gündür sporda yapmadım.Ama bugün diyetimede,sporumada kaldığım yerden başlıyorum.
Ayrıca ben F klavyede şakır şakır yazabiliyodum.Ama dün gittik Q klavye aldık kızımın eli Q'ya alışsın diye.Ve ben bu yazdıklarımı 15 dakikada yazdım,boynum tutuldu harf aramaktan.Offf çok sinir inşallah alışırım.

cnm madem öyle sen kendi klayeni kullan usb girişi yokmu takıver ordan
neden sıkıntıya sokuyosun kendini

yani varya yaptıgın kaçamakk kaçamak deyil resmen firar olmuşş ne yemişi n kızım öyle
hay maşallahhh

haftasonu herkez salıyo diyeti heral gerçi vücut istiyo arada ama ağzın bi deymeye görsün valla onun için mutfağı temizliyom kahvaltıdan sonra yemeği koyuyom sonra kaçıyorum mutfaktan yoksa durdukca atıştırıyo insan

selam herkeze , kizlar nasil gidiyor ? arada bir kaciranlari görüyorum valla icim gidiyor ben biraz katiyim galiba bu konudakötükedihüso dün yediklerimi yazmak istiyorum , öglen 1 kepekli tost yarim domates, 3 zeytiin. öglen yedim bunlari 2-3 saat sonrada 1 tane biber dolmasi ve salata sonra ise gittim ordada saat 7 de bir dilim cavdar ekmegi yedim.. bugünde yine ayni az önce bir tost 1 yumurta peynir 3 zeytin yedim. aksama da allah kerim

X