Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım ama bekliyoruz vücut fonksiyonları bitmiş:KK43::KK43:
sinirden yedim hatta bugün sabah 1 tane tadellede yedim
yalan yok ama bu afta dengelicem söz:)

üzüldüm canim :KK43: allah sabir versin.. canim accik kacirdin diye dert etme kendine sen 25 kilo vermis insansin.. hem elinde olmayan imkanlar nedeniyle olmus bisey

hüzüncüğüm çok saol tatlım desteğin için yerken aklıma geldiniz ama anlarlar beni dedim :):) öylede oldu saol tatlım:) bende yol yorgunluğu var dün gecede hiç uyumadım ii geceler sabah görüşürüz:)):)

kızlar herkese slm dün öğleden sonra memlekete gittim dedem rahatsız söylemiştim sizlere
yolda açlık oldu tabi bisküvi ve kurabiye yedim valla yolda diyet bişey bulamadım bugün sabahta mecburen açma yedim yolda gene bisküvi yani 2 gündür bende diyet kalmadı akşam geldim ızgara tavuk yedim ama yarından itibaren kalorileri dengelicem evime geldim:):)

secilim gecmiş olsun bende merak ettim inan seni:1hug:
allah acil şifalar veersinn:Saruboceq:

diyet işine gelince zaten kacamak günümüz var biliyosun...sen ayarını bilirsin.mutlak onu hesaplamışsındır...belkide toplasan günlük aldıgın kaloriden az bile olmuştur..çünkü ben bile abartırsam hemen başka şeyden kesip orantılıyorum ki.sen benden daha iyisin bu konuda...
inşallah bu haftada en az 1 kilo:Saruboceq::nazar:

:Saruboceq::nazar:kafamçokkarıştı

heyyyyyyyyyttttttttt ben geldim topikim uyanın!!!!!! cimcimem ne hız bu böyle kız.uyumuyomusun sen sabaha kadar nasıl kalkıyosun erkenden.bende bugün erkenciyim ama şu ana kadar hiç uyumadım.sonrasındada bebişim uyutmaz zaten.neyse iyi oldu aslında bende düzene girerim böylece,akşam erken yatarım sabahta erken kalkarım.bu arada belin nasıl oldu canımcım.

kızlar şu sıra benim motivasyonum sıfır yaaa.... ditet miyet hak getire,spor deseniz koşu bandına doğru bakmıyorum bile. 2 ay sonra işe başlama kararı aldım ya o mu ksstı beni acep benneyaptımki

çitolüm doğru demişin bacım kaçamak ne kelime resmen firar ettim valla yaaaagamyoncuiremsu

ixsirim hele sen, naptın kızım bana ilendinmi? Buse kilo veremesin ben ona yetişeyim dedin herhalde kaydirigubbakcemile3

kimin gözü kaldıydı kilocuklarımda çabuk itiraf etsin,kim o kimmmmmmm???? -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

bu arada bugün l-carnitini siparişimi verdim.likit olandan 1500 lük 20 ampül. cimcimem gnc'de kalmamış stokta yok diyor bende multipower aldım.inşallah etkisini gösterir.sende başlada kullanmaya gidiş hat'dan birbirimizi bilgilendiririz.

heyyyyyyyyyttttttttt ben geldim topikim uyanın!!!!!! cimcimem ne hız bu böyle kız.uyumuyomusun sen sabaha kadar nasıl kalkıyosun erkenden.bende bugün erkenciyim ama şu ana kadar hiç uyumadım.sonrasındada bebişim uyutmaz zaten.neyse iyi oldu aslında bende düzene girerim böylece,akşam erken yatarım sabahta erken kalkarım.bu arada belin nasıl oldu canımcım.

kızlar şu sıra benim motivasyonum sıfır yaaa.... ditet miyet hak getire,spor deseniz koşu bandına doğru bakmıyorum bile. 2 ay sonra işe başlama kararı aldım ya o mu ksstı beni acep benneyaptımki

çitolüm doğru demişin bacım kaçamak ne kelime resmen firar ettim valla yaaaagamyoncuiremsu

ixsirim hele sen, naptın kızım bana ilendinmi? Buse kilo veremesin ben ona yetişeyim dedin herhalde kaydirigubbakcemile3

kimin gözü kaldıydı kilocuklarımda çabuk itiraf etsin,kim o kimmmmmmm???? -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

bu arada bugün l-carnitini siparişimi verdim.likit olandan 1500 lük 20 ampül. cimcimem gnc'de kalmamış stokta yok diyor bende multipower aldım.inşallah etkisini gösterir.sende başlada kullanmaya gidiş hat'dan birbirimizi bilgilendiririz.
geldi zati plates topum..10 30 da ebruşallının programı var onu bekliyorum
başlıycam bugün kısmetse...lastiklerim de geldi...hepsi tamam..

elma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı

ewet cnm bende duydum etkisi olan bir yöntem ama diyet ve spor şart ne yaparsan yap
birde benim kaynımın kolostrol lü vardı ve bir arkadaşının elma bahçesi vardı kendi bahçelerinden topladıgı elma lar ile sirkesini yapmışş..kolostroli düşürüyomuş..
tadı biraz turşu suyu gibi her akşam ve her öglen yemeklerin üstüne içerdi kaynım susuz direk ( agır deyil çünkü ew yapımı) bir iki ay kadar sonra inan adamda göbek felan kalmadı ama hastanalik oldu böbreginde ne kadar taş var piyasaya çıkmış baya ugraştırdı...

canım bildigim kadarıyla pudingin az bi kalorisi var.yiyebilirsin.valla ne yalan söyliyim canım tatlı cekmiyo cünkü oglum gofret veya cikolata yerken küçük bir ısırık alıyorum nefsim köreliyo.tatlı istegide kalmıyo.normalde 2-3 gofret veya cikolata mutlaka yerdim.hele akşam muhakkak cayın yanında büsküvi türü .şöyle caya bana bana yerdim-tatlicadiarzu-
şimdi kesinlikle yemiyorum.ama küçüçük bi ısırıktan ne olur dimi....zaten dişimin kovuğunda kalıyo:çok üzgünüm:

allah seni bende aynı kız dişimin kovuguna bile yetmiyo ama ben dikkat ettim sadece regli zamanı tatlı ihtiyaç duyuyorum ve çok yemek yiyorum onun dışında idare ediyorum ya

kızlar herkese slm dün öğleden sonra memlekete gittim dedem rahatsız söylemiştim sizlere
yolda açlık oldu tabi bisküvi ve kurabiye yedim valla yolda diyet bişey bulamadım bugün sabahta mecburen açma yedim yolda gene bisküvi yani 2 gündür bende diyet kalmadı akşam geldim ızgara tavuk yedim ama yarından itibaren kalorileri dengelicem evime geldim:):)

çok geçmiş olsun cnmm bende inan yokun msn merak ettim hoş iki gündür kimse yok msn hepicinizi merak ettim

selam
ben hafta sonu sapittim :KK43:(
1 kilo almisim
pü bana !!

ohh ohhh laelaelaelaelae:jeyyar: naniknanik ye sen pizzaları bize inat pastaları alırsıngeri kilolarıı ohhohh

:mymeka: yok yok kız şaka yaptımm dikkat et bakk haa kızıyorum biz senden motive alıyozz sende geri kilo alırsann biz napalım:1no2:

geldi zati plates topum..10 30 da ebruşallının programı var onu bekliyorum
başlıycam bugün kısmetse...lastiklerim de geldi...hepsi tamam..

benim görümcemde yapıyo plates ebru şallı ile bayadır yapıyo ama 2 ay oldumu bilmem belki 3 ay ve kilom aynı fakat etekler düşüyo belimden diyo yapın yapın benim pek hevesim yok platese

ama bende
5 Dvdlik muhteşem set striptizden dansa danstan aerobike herşey Carmen Electra's Aerobic Striptease Collection cdlerini indiriyorum
bulunsun ewde belkim lazım olurrrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende 2kg vermişim kızlar 86 cıktım bugünde tartıldım 86 cıktım düz 86:)))anaaaaaa valla ben kilo verebiliyorumm yaşasın yuppii çok sevindimm:))yaşam güzel dünya güzel insanlar güzel siz kızlarda cok güzelsiniz:))ayy cok mutluyum benn diyete devamm,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su biraz peynir 1dilimde kepekli ekmek yedim. şimdi slaatalık yiyorum ara ögün birde sütüm var.

günaydın inşallah vericem bu hafta ama karnım ağrıyo malum gündeyim ama tatlı istiyommmsenağlama sıkıcaz dişimizi heralde sabah canım tost istedi bende 1 dilim kepekli ekmeğin üstüne kaşar koydum 1 dilim sonra yanmaz tavada altını kıstımkapanı kapattım mükemmel oldu hemde en yağsızından(kaşarı saymazsak tabi) 1 domates 1salatalık 5 tane zeytin yedim şimdi 1havuç yiyorum şeker var onda belkim idare eder öğlenede pırasa pişirdim yoğurt yicem amanın daha öğlen çokmu yiyom ben ya???

günaydın inşallah vericem bu hafta ama karnım ağrıyo malum gündeyim ama tatlı istiyommmsenağlama sıkıcaz dişimizi heralde sabah canım tost istedi bende 1 dilim kepekli ekmeğin üstüne kaşar koydum 1 dilim sonra yanmaz tavada altını kıstımkapanı kapattım mükemmel oldu hemde en yağsızından(kaşarı saymazsak tabi) 1 domates 1salatalık 5 tane zeytin yedim şimdi 1havuç yiyorum şeker var onda belkim idare eder öğlenede pırasa pişirdim yoğurt yicem amanın daha öğlen çokmu yiyom ben ya???

nursena kuru incir kaysı üzüm gibi meyveler yersen azalıyor tatlı isteği.. hemde bozmamış olursun..

platesimi yaptım...yürüyüşümü yaptım..yeşil çayımı içtim..şimdide simitle beyazpeynir yiyorum...akşama da ızgara tavuk ve salata...

X