- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkese slm dün öğleden sonra memlekete gittim dedem rahatsız söylemiştim sizlere
yolda açlık oldu tabi bisküvi ve kurabiye yedim valla yolda diyet bişey bulamadım bugün sabahta mecburen açma yedim yolda gene bisküvi yani 2 gündür bende diyet kalmadı akşam geldim ızgara tavuk yedim ama yarından itibaren kalorileri dengelicem evime geldim:):)
geldi zati plates topum..10 30 da ebruşallının programı var onu bekliyorumheyyyyyyyyyttttttttt ben geldim topikim uyanın!!!!!! cimcimem ne hız bu böyle kız.uyumuyomusun sen sabaha kadar nasıl kalkıyosun erkenden.bende bugün erkenciyim ama şu ana kadar hiç uyumadım.sonrasındada bebişim uyutmaz zaten.neyse iyi oldu aslında bende düzene girerim böylece,akşam erken yatarım sabahta erken kalkarım.bu arada belin nasıl oldu canımcım.
kızlar şu sıra benim motivasyonum sıfır yaaa.... ditet miyet hak getire,spor deseniz koşu bandına doğru bakmıyorum bile. 2 ay sonra işe başlama kararı aldım ya o mu ksstı beni acep benneyaptımki
çitolüm doğru demişin bacım kaçamak ne kelime resmen firar ettim valla yaaaagamyoncuiremsu
ixsirim hele sen, naptın kızım bana ilendinmi? Buse kilo veremesin ben ona yetişeyim dedin herhalde kaydirigubbakcemile3
kimin gözü kaldıydı kilocuklarımda çabuk itiraf etsin,kim o kimmmmmmm???? -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
bu arada bugün l-carnitini siparişimi verdim.likit olandan 1500 lük 20 ampül. cimcimem gnc'de kalmamış stokta yok diyor bende multipower aldım.inşallah etkisini gösterir.sende başlada kullanmaya gidiş hat'dan birbirimizi bilgilendiririz.
elma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı
canım bildigim kadarıyla pudingin az bi kalorisi var.yiyebilirsin.valla ne yalan söyliyim canım tatlı cekmiyo cünkü oglum gofret veya cikolata yerken küçük bir ısırık alıyorum nefsim köreliyo.tatlı istegide kalmıyo.normalde 2-3 gofret veya cikolata mutlaka yerdim.hele akşam muhakkak cayın yanında büsküvi türü .şöyle caya bana bana yerdim-tatlicadiarzu-
şimdi kesinlikle yemiyorum.ama küçüçük bi ısırıktan ne olur dimi....zaten dişimin kovuğunda kalıyo:çok üzgünüm:
kızlar herkese slm dün öğleden sonra memlekete gittim dedem rahatsız söylemiştim sizlere
yolda açlık oldu tabi bisküvi ve kurabiye yedim valla yolda diyet bişey bulamadım bugün sabahta mecburen açma yedim yolda gene bisküvi yani 2 gündür bende diyet kalmadı akşam geldim ızgara tavuk yedim ama yarından itibaren kalorileri dengelicem evime geldim:):)
selam
ben hafta sonu sapittim (
1 kilo almisim
pü bana !!
geldi zati plates topum..10 30 da ebruşallının programı var onu bekliyorum
başlıycam bugün kısmetse...lastiklerim de geldi...hepsi tamam..
günaydın inşallah vericem bu hafta ama karnım ağrıyo malum gündeyim ama tatlı istiyommmsenağlama sıkıcaz dişimizi heralde sabah canım tost istedi bende 1 dilim kepekli ekmeğin üstüne kaşar koydum 1 dilim sonra yanmaz tavada altını kıstımkapanı kapattım mükemmel oldu hemde en yağsızından(kaşarı saymazsak tabi) 1 domates 1salatalık 5 tane zeytin yedim şimdi 1havuç yiyorum şeker var onda belkim idare eder öğlenede pırasa pişirdim yoğurt yicem amanın daha öğlen çokmu yiyom ben ya???