Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence başka bi doktora daha görün...dişçiler çoğunlukla ilk önce kanal tedavisi derler..benimde olmuştu bi keresinde..kanal diye tutturdu kadın cağız.ama ben istemedim...çekti...sorada iyiki yapmamışız dedi..üstelik rötgen de çekmişti...:)))))))))9

Son düzenleme:
canım sana iyi geceler
ben kaçıyorum...çok geçmiş olsun...sakın doktora gitmeyi ihmal etme..

kız cimcime hay maşallah sabah 3 te yatım 6 a kalkmışın gerii
ben de erken yatıyorum bu gunler erkenden kalmak gerekiyo
sabah tavuk gögsünü bir y.k yagda kavurdum bir dilim kepek ekmegi yedim

bu hafta işi sıkı tutmam laızm
buunde bi sürü temizlik iişi var spor yapar gibi yapcam
hani derlerya ew işi spordan sayılmıyo
ben öle bi yapcamki kandırcam vücudumu:roflol:

hiç yatmadım ki citol...eğer o saatte yatsaydım kalkamazdım..bende yatmadım..ilacımı içtim..kahvaltımı yapıyorum şimdi..:)))))))sabah sabah tavuk ağır gelmiyomu sana ben hayatta yiyemem..

valal cnm cocuklar istedi
tavuk gögsu zaten yagsız az teflonda çevirdim almaya yakın az bişi zeytin yagı attım

sade kendim olsa atmadım azcıkta yedim ama hepsini götürebilirdim harika olmuşş
ben bayılırım bide sabahları çorba içmeyee

Yasasın bu saatte onlıne bırı var
Askıto nasılsın ? Sana azmıne hayranım

saol canim .. insallah sizde benim gibi azimli olup 70 leri görürsünüz.. nisan da 60 lari görmek istiyorum allahim saglik sihhat verirse!!!
sanada gecmis olsun .. kanal tedavisi gercekten cok kötü .. insallah gerekmez ..

citol az gülmedim:roflol:

cimcim kuuu masallah hala yatmadinmi ?
of bende 4.30 da uyudum 8 de kalktim ..
yatsam mi yatmasam mi diom simdi accuk daha.. ama kalkmisken aciim kendimi ..
yarina 12 kiz cocugu gelecek. kiz kardesime süpriz dogum günü partisi hazirliyorum ..
onun hazirliklarida var isde.. netsem acepp

biraz topigimizi senlendireyim

günaydın kızlar bende az bi çavdar ekmeğine peynir 2 zeytinle yedim kahve içtim form vermek için gittim birazda yürüdüm:):):)yeni geldimmm

GÜNAYDINNN kızlarrr dışarıda çok güzel kar var kaymaya gidicez kızımın kızağıyla ya ben yiyemiyorum komşum sabah gözleme yollamış yok canım istemedi allahım inşallah böle devam eder 6 zeytin 1 domtes 1salatalık maydonoz dereotu peynir yedim yumurtamı canım istemedi yiyemedim 1 çay bardağı süt içtim şimdide yeşil çay içicem :kahve:

valla herkesin maşallahı var kızlar hadi devamm mmmmm yerimseniben:lepi:askıtocum inşallah iki aya kalmaz bende senin şimdiki kilona inerimmmmmmmmmdelikafadulden:lepi:

selam kızlar 11.30'da kalkmtım daha bişey yemedim.Bir kahve içtim.Canımda bişey istemiyoooo... Ama ben naptım biliyomusunuz dün gece bir açlık krizi geldi kalktım 2 dilim kepekli ekmek ile domates,peynir,biber,zeytin yedim.Yetmedi 1 muz yedim.Gecenin 12'sinde yedim bunları.Bilerek,isteyerek yedim.Ama korktumda.Yani gece yemelerim,acıkmalarım tekrar başlayacak diye.Çünkü bir önceki gece de acıkıp normal ekmekten karışık tost yemiştim.Ama yok bugün dikkat edeceğim (inşallah) Ya eskiden bu topikin en kararlısı bendim.Kaçamaklara kesinlikle müsade etmeyen şimdi ben kaçamak yapıyorum ya.Allah cezamı verdiki bana.benneyaptımki

selam kızlar 11.30'da kalkmtım daha bişey yemedim.Bir kahve içtim.Canımda bişey istemiyoooo... Ama ben naptım biliyomusunuz dün gece bir açlık krizi geldi kalktım 2 dilim kepekli ekmek ile domates,peynir,biber,zeytin yedim.Yetmedi 1 muz yedim.Gecenin 12'sinde yedim bunları.Bilerek,isteyerek yedim.Ama korktumda.Yani gece yemelerim,acıkmalarım tekrar başlayacak diye.Çünkü bir önceki gece de acıkıp normal ekmekten karışık tost yemiştim.Ama yok bugün dikkat edeceğim (inşallah) Ya eskiden bu topikin en kararlısı bendim.Kaçamaklara kesinlikle müsade etmeyen şimdi ben kaçamak yapıyorum ya.Allah cezamı verdiki bana.benneyaptımki

moraLİNİ bozma busecim gecmişi unut hatalarını unut sil baştan yap bugün mideni boş bırak sebze ye bolcaa,miden rahat nefes alsın sonra kaldıgın yerden devam diyeti ok. bu işi başaracagız yaza bomba gibi girecegiz kızlarrr:)))))))))))))hihoyyyt

günaydın herkesee yarın tartılma günüm arkadaşlar bakalım nolcak sonuç diyetimi harfiyenn uyguladım,sabah kahvaltıda 1domates 2dilim kepek ekmek 1yumurta,8tane tavada suda pişmiş biber,5zeytin,dereotu yedim ayrıca ac karnına 3kayısı ve 1bardak su içtim.birazdan 1saat yürüyüş yapcam:))en fenasıda gün boyunca 3lt su içmem lazım:))

kızlar açlık krizlerinde insülin seviyesi düştüğü için beyindeki açlık merkezi direk olarak kıtlık sinyali gibi algılayıp stoklama yapıyor ve yolayısıyla açlıkla yenilen her şey direk vücuda yağ :1no2:eek:nun için aç kalmamaya dikkat. işte ben en büyük problemi ben burda yaşadım arkadaşlar çünkü sabahtan akşama kadar aç kaldığım dönemlerde bile bir gram veremdiğimi biliyorum hatta bir ara bir hafta aç dolaştığımı biliyorumbenneyaptımki ama beynim açlık sinyalleri vermeden yemek yediğimizde yani insülin seviyesi düşmeden yediğimizde vücut stoklama yapmıyor kaydirigubbakcemile5 az yemenin ynında özellikle kayısı ve benzeri kuru yemişleri tüketmemiz gerekiyor. tabi bir kaçtanekaydirigubbakcemile3

yani belkide bunları biliyorsunuzdur ama arkadaşlarımla öğrendikerimi paylaşmak hoşuma gidiyorhihoyyytcokacimcoook

busecim böyle durumlarda bence evinde kayısı ve kuru üzüm bulundur. banada oluyordu yaşam koçu söylemişti. hemen insülini dengeleyip yemek isteğini ortadan kaldırıyor bide birazda sabırlı olursan tabikiyerimseniben ama inşallah bunlarıda atlatıcağız hepberaber yaw hala bana oluyor bu birde sabah kahvaltılarına dikkat et bence o çok önemli kişinin açıkmasını erteliyor çünkü:sm_cool::lepi:eek:lcak bu iş yaff:lepi::lepi:

cümleten iyi akşamlarr
hoş kimse yok ama gelince okursunuz
bende bugun tam tavuk günü ilan ettim
sabah öglen akşam tavuk yedim :KK70:
öglen haşlanmış tavuk yedim iki dilim ekmekle
elma neskafe içtim arada
akaşmda bolcana kabak mücver yedim yanında bir kase tavuk çorba
şimdide çayımı içiyorum

X