Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam ............haftasonu azıtanlar ne durumda........
buse azıtmanın doruna cıkmışsın yavrumm.gercekten hepsinimi yidin kıs inanamıyorum.kesin yakaladım seni bu hafta Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile2
bende bu hafta sonu pek hareker yapmadım.yürüyüşümü mekiğimi..ama cok gezdik tepmolu diil tabi aylak aylak ama olsun sonuçta oturmaktan iyidir dimifisfisfis
şuana kadarda
sabah 2 ögle 1 k.ekmegi
kiprit k.peynir
4 zeytin
arada 1 galeta 1 kase yogurt
1 kasede ögle corba içtim
ay cok olmuş kızzzzzz yazınca anladım vışşşşşşş
kafamçokkarıştı:mymeka:

ixsir ne azıtması iysin valla
canınız tatlı çektimi ne yiyosunuz canım tatlı istiyo puding yapsam ne olur ki sonuçta sütlü demi

eger cnn çok istiyosa yap ye cnm bi çikolata yemekten yada şerbetli bi tatlıdan hem daha saglıklı hemdeha az kalorili

Kızlar yarın kan verıcem daha once veren varmı ne yapmak yada nelere dıkkat etmek lazım. Burdan duydugum yardıma ıhtıyacı olan kucuk bır kız cocugu ıcın.

özel bişey yok heralde ama hastaneden meyvesuyu veriyolar biraz başın dönüyo diyolar vermezlerse sen giderken götür kan şekeri düşüyo ya birden fenalaşma bu arada duyarlılığın için allah razı olsun senden yılda 1 kere kan vermek çok iyi miş insan vücüduna diye duymuştum

elma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı

ixsir ne azıtması iysin valla
canınız tatlı çektimi ne yiyosunuz canım tatlı istiyo puding yapsam ne olur ki sonuçta sütlü demi
canım bildigim kadarıyla pudingin az bi kalorisi var.yiyebilirsin.valla ne yalan söyliyim canım tatlı cekmiyo cünkü oglum gofret veya cikolata yerken küçük bir ısırık alıyorum nefsim köreliyo.tatlı istegide kalmıyo.normalde 2-3 gofret veya cikolata mutlaka yerdim.hele akşam muhakkak cayın yanında büsküvi türü .şöyle caya bana bana yerdim-tatlicadiarzu-
şimdi kesinlikle yemiyorum.ama küçüçük bi ısırıktan ne olur dimi....zaten dişimin kovuğunda kalıyo:çok üzgünüm:

elma sirkeli su içeniniz varmı bende başlamak istiyorum 4 yemek kaşığı çiçek balı 4 yem.kaşığıelma sirkesi 4 su bardağı su 1 lt şişeye koy yemekten sonra yarım bardak içilicekmiş çok yağ eritiyomuz göbek toparlatıyomuş bide iştah kesiyomuş doğrumudur aceba ya başlayayımmı

nursenacım ben kullanıyorum...15 gün olucak heralde
ama ben sabah kalkınca ve gece yatarken
büyükce bir bardaga ılık su koyup
iki yemek kaşıgı elma sirkesi ilave edip içiyorummm.........ıyyyyyyyyyytadı kötü:dilcikar:

bal katmadım hiç.belki yararı vardır ama katarsak onun kaloriside var balın yani o nolcak dimikaydirigubbakcemile2

nirdesinizzzzzz eyyy topigimin hatunlarıııı
kimse yok buralarda
korkuyorummmmm cabuk gelin yawwww
secilim sen nerdesin

Kilo problemi, genellikle çok yemeğe ve az hareket etmeye bağlı olsa da; az uyumanın şişmanlığı tetikleyen gizli bir düşman olduğu saptandı.
Son 40 yılda yapılan araştırmalar, günümüzde uyku süresinin dokuz saatten yedi saate düştüğünü ve insanların daha az uyuyup daha çok kilo aldıklarını gösteriyor. Uzmanlar, az uyumanın insan sağlığı üzerinde birçok olumsuz etkisi olduğunu ve kilo probleminin de bu olumsuzluklardan biri olduğunu ifade ediyor.

NASIL BıR BAĞLANTI VAR?
Televizyon ve bilgisayar karşısında geçirilen zamanın geç saatlere kadar sarkmasının gece atıştırmalarına da neden oluyor. Gece geç alınan besinleri vücut tarafından enerji olarak harcanamadığından depolanarak kiloya dönüşüyor. Uyku bozukluğunun hormonlarla arasındaki bağlantı ise şöyle:’ Leptin ve Ghrelin iştah üzerinde etkili olan iki hormondur. Leptin vücutta enerji fazlası olduğu zaman iştahı keserek yemeyi durdurmamızı sağlar. Ghrelin ise mide tarafından mide boş olduğunda salınarak açlık hissini tetikler. Mide boş olduğu zaman Ghrelin seviyeleri artar ve Leptin düşerek bizim yemek yeme isteğimizi tetikler. Yapılan çalışmalar az uyunduğunda (Günde 5-6 saatten az) Leptin seviyesi sanki 900 kalorilik bir beslenme programındaki gibi düşerek açlığı tetiklediğini göstermiştir’

SıNıRLERı DE ETKıLıYOR
Uykusuzluğun sinirler üzerinde de negatif etkileri var, uykusuzluğun sinirleri uyararak rahatlamasını engellediğini, karbonhidrat ve şekerli yiyeceklere eğilimin daha çok arttığını ve kortizol denilen stres hormonunun da uykusuzluk süresince artarak yağlanmaya sebep olduğunu biliyoruz.
Bu nedenle uykunun son derece önemli olduğunu unutmamak ve mutlaka yeterli sürelerde uyumak gerekiyor.

kızlar az uyuyanları okumuştum ve daha öncedende bu yazıyı duymuştum biraz araştırdım okumanızı tavsiye edyorum bu aradakaydirigubbakcemile5:eek: durmak yokk kiloları taşımıcazzz

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nursenacım ben kullanıyorum...15 gün olucak heralde
ama ben sabah kalkınca ve gece yatarken
büyükce bir bardaga ılık su koyup
iki yemek kaşıgı elma sirkesi ilave edip içiyorummm.........ıyyyyyyyyyytadı kötü:dilcikar:

bal katmadım hiç.belki yararı vardır ama katarsak onun kaloriside var balın yani o nolcak dimikaydirigubbakcemile2

ya burıda okudum çok fayda gören var bu dediğimi 10 günde bitiriyolarmış tadı ilk gün kötü sonra birbirine karışınca lezzetleniyomuş daha faydalı oluyomuş balda 4 kaşık ya 10 gün de tüketiyorsun 4 kaşığı çok deilgibime geldi o zaman deneyim deneme tahtası gibiyiz zaten bi omu eksik kalsın lahana soğan şimdi sirke ne kadar iğrenç şey var zayıflatıyo :)

merhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.

merhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.

saol canımcımm:))Kızlar misafirlerimi kocaman bir yaşpasta yaptım ayrıca tulumba tatlısı vardı ıspanaklı börek yapmıştım,birde patates salatası yemin ederim kızlarr agzıma tek loma koymadım tadına bile bakmadım yola devam bu yaz bomba gibi zayıflamış girmek istiyorum:))başaracagız inşalahhh zayıflayacagız.ayrıca cilek vardı,yanına krem şanti yapmıştım cilekle güzel oluyor diyee:))eşim cok severr:))5adet cilek yedim sadce oda ara ögünüm,akşamda 8 yemek kaşıgı patesli köfte fırnda domates ve biberli sadce 1yemek kaşıgı yag koydum tepsiyee;:)),4yemek kaşıgı pilav, 2dilim kepek ekmegi,patlıcan salatası 2yemek kaşıgı sarmısaklı yogurtlu,1saat yürüyüşümü yaptım,kızlar akşam yemegini sizce fazlamı kaçırdımm???akşam yatmadan öncede az şekerli sütlü kahve içtim:))

kızlar herkese slm dün öğleden sonra memlekete gittim dedem rahatsız söylemiştim sizlere
yolda açlık oldu tabi bisküvi ve kurabiye yedim valla yolda diyet bişey bulamadım bugün sabahta mecburen açma yedim yolda gene bisküvi yani 2 gündür bende diyet kalmadı akşam geldim ızgara tavuk yedim ama yarından itibaren kalorileri dengelicem evime geldim:):)

X