Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah veririm ya bu akşam abuk sabuk şeyler yedim yemek yemedik eşim yemiş geldi dışardan bende mısır patlattım koca bi tabak tabak küçükm oldu pardon nerdeyse leğen kadar yedim sonrada 3tane patetes közlemesi offf yemek yemek daha mantıklı anladım pişmanımmm ama ceza yarın çok dikkat edilecek bide ben çok su ve yeşil çaya borçluyum bu kiloyu delikafadulden
çizelgeyi hazılarayan arkadaşların ellerine sağlık yerimseniben ayy artık bende sizden oldum :)) şimdi daha iyi anladım yahuuuusositososito haftaya cumada kilolarımdan biraz veririsem çok iyi olcak bu arada göbekten biraz gitmiş benim yahuu:lepi::sm_cool: bu arada bende site engellenmiş yazısı çıkıyor yafuuuu nasıl açtınız youtube u ben acamıyom da engellenmiş yazıyor:sm_confused: merak ettim yahuuusırnaşık şey
:):) ablacığım darısı başına sen işlerini hallet daha fazla vericen eminim bu arada bu kaçamaklara bi son verelimmm ceza fikri güzel 40+ 30 dk spora ne dersiniz:) eee azcık yoralım sizi:):) çokmu olduuuu:):)
bu ara akşam yemeginde zivanadan çıktım
çatlayana kadar yedimm
midem agrıyo şu an
pişman olmak istiyorum ama deyilimmmkaydirigubbakcemile3
bu arada ayağın nasıl oldu..askitom..