Kızlar nabersiniz 3.olmuşum be buda yeter. Bugünleri de gördüm ya gözüm açık gitmem artık. Bu arada mayısın 15'inde işe başlamaya karar verdim ve tam 2 ayım var. 2 ayda kilolarımdan kurtulmam lazım.65'i göremem ama en azından 70'e inerim herhalde. Yarın l-carnitine alacağım takviye olarak. Allah yardımcım olsun.Yani yarın kaçamak yapmayı düşünüyorum eğer canım isterse.İstemiyorda yapayım diyorum işte.Sonrada sıkı bir programa gireyim.Sporumuda diyetimide eksiksiz yapayım diyorum.Offf ya gerildim şimdiden.fisfisfis
busecim inşallah inersin o kiloya..inan bende seni kovalıyorum..gecenlerde 85 din ah bi 85 olsam diyodum
şimdide 83üne imreniyorum
senin takipcin olucam ona göre
yakalanma bana kıstırırım sora kuytuda kacamak yaparsan:jeyyar:
Canım masallah aynı kıloda basladık ama sen 2 kılo vermıssınDarısı bana
kızlarrrr slm herkese benim kafam bugün dalgın pek gelemedim 2 gündür sporda yapmıyom ama yediklerim aynı sabah erkenden okula gidiyorum üniversite başvurum için inşallahhhhh kazanırım:):)zayıflamış olarak üniversiteli olurum gerçi bi kaç arkadaş dalga geçiyo sen okula gitsen sana teyze derler diyo:):) 25 yaşında olucam çokmu yaw üni . için
bu arada o kızı bende gördüm ama ayıptır söylemesi bende ii kıvırırım hatta çitolede söyledim beğenmedim o kızı :):):)
cimcimem hoşgeldin tatlım kayıplardasın bugün:)