Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tablo3c.jpg

ankaracım bi sorun oldu düzeltemiyorum...ama altına yazdım ..kusura bakma canım çok öptüm

1.xhüzünx...1800 :hooray::hooray::lepi::nazar:

2.bebelerim...1700gr:lepi::lepi::nazar:

3.BUSE26...1500gr:lepi:a.s.:nazar:

Canım onemlı diil 700 gram bı bucuk kıloların yanında hıcbısey dııl zaten..
Ellerine saglık canım ınsallah haftaya daha basarılı bır performans gosterırım :)

cımcıme canım benım kılo kaybım 1 100 gr.yanlılık olmus ama sorun degıl.zeynep canım moralını bozma bende pko tedavısı goruyorum ama tedavı ıle bırlıkde kılo verebılıyorum.sende verıceksındır emın ol

aynen bende bebişe hamileyken 30 kilo aldım suan 96 kiloyum inşallah herkes istediği kiloya ulaşır koklay gelsin

bu ara akşam yemeginde zivanadan çıktım
çatlayana kadar yedimm
midem agrıyo şu an
pişman olmak istiyorum ama deyilimmmkaydirigubbakcemile3

selam bugün yediklerim ,kahvalti yapmadim öglen 2 ye dogru 1 kepekli tost 1 yumurta 3 zeytin kücük bir parca beyaz peynir. aksama dogru iki citir ekmek diyet peynirle.aksam bir tabak ezogelin corba, bol salata yarim dilim kepek ekmegi.

kızz bnen şiştim ölüyorum
beni pişman edecek arıyom sende
afiyet olsun diyon :KK70::KK70::KK70::
allahh seni emiii

aman ne bilim valla özledim kacamak yapmayi beaa-tatlicadiarzu- ama yinede memnunum halimden sonradan pisman olmaktansa imrenmeye devam kaydirigubbakcemile3

ya beni şu inşatt işi bitirdi ya bir odanın içine tıkıldım her yer perişann tozz toprakk
klavyem görünmüyo tozdan :KK70:
yarın da dünya eşim varrr bilmiyorum vall ayemedim yemedim sitresten akşama kadarr
akşamda malum doydugum halde yemeye devam
bile bileee göz göre göree yedim yaa

X