Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar valla moral oldu:):) ama azmin zaferini yaşarım inşallah tabi kural belli son mezun olanlara öncelik bakalım bize yer kalıcakmı denemekten zarar çıkmaz :):)

Canım sen abuk subuk yedım dıyosun ama ben neler yaptım bı bılsen kaydirigubbakcemile
Bı restorana gıttık mıdye tava , kalamar tava, mezgıt , alabalık meyve tatlı cay sarap offf daha sayıyım mı sınırlarımı zorladım yarın dengelemelıyım bılıyorum
sporda 40 dakka yetmez heralde :::
ufff hadı benı cezalandırın

1 sene sonrada hepınız burda olun kızlar noolur..
90 lardan baska topıklerede kacmayın zayıfladıkca sızlere alıstım kılo verınce bızı bırakmayın

:):) ablacığım darısı başına sen işlerini hallet daha fazla vericen eminim bu arada bu kaçamaklara bi son verelimmm ceza fikri güzel 40+ 30 dk spora ne dersiniz:) eee azcık yoralım sizi:):) çokmu olduuuu:):)

afiyet olsun güzlimŞenizrica ederim herşey bizim için:teytey:

valla olur bugun ılk gunum 40 dakıka 4.5 hızda yurudum yarın 40 + 30 yuruyım sız bana ceza verın valla hakettım o kadar yemegın yanında ekmekte yedım ben !!
Cok olmadı yok hakettım

:):) ablacığım darısı başına sen işlerini hallet daha fazla vericen eminim bu arada bu kaçamaklara bi son verelimmm ceza fikri güzel 40+ 30 dk spora ne dersiniz:) eee azcık yoralım sizi:):) çokmu olduuuu:):)

amin cnm topikdekinlerin hepsinin basina kilo versekde burdan ayrilmasak iyi olur kilomuzu korumak icin ,ben hep aliyorum veriyorum ondan ama topikde her hafta yazarsak belki kilo almayi önleriz :ecrin_bebek:

Belkı mutlu son var hıkayemın sonunda bılıyosunuz benım platonık askım (!) askerden dondugunde guzel bulsun benı asık olsun onumde dız cokup evlenme teklıf etsın (film gibi oldu )
O yuzden cezayı hakedıyorum ve bu sefer yarıda bıraktıgım dıyetlerım gıbı olmıcak başarıcam
Dost bilip güvendiğim düşmanım olan herkes çatlıcak !!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Zayıflama Yöntemleri
Aslına bakarsanız tek bir zayıflama yöntemi vardır. Aldığınız kalori ile harcadığınız kalori arasındaki fark.

Eğer aldığınız 2.000 kalori ise ve siz gün de 2.500 kalori harcıyorsanız doğal olarak zayıflamaya, kilo vermeye başlarsınız. Bu zayıflama esnasında mevcut insülin dengemizi korumamız gerekmektedir. Eğer vucudumuz da yeteri seviye de glukoz ( Kan Şekeri )kullanıma hazır durum da olmazsa beyin performasın da düşme olur. Beynimizin tek bir yakıtı vadır o da Glukoz dur.

Çoğu zaman kişilerin ağır, kendileri için yazılmamış, internetten rast gele buldukları başkaları için yazılmış veya tamamen sallamasyon diyet listeleri ile kendilerini harap etmek te vücutta ki insülin dengesini koruyamamakta, mevcut kanşekerini aşırı derece de düşürmekte ve buna bağlı beynen ve vücuden zayıf düşüp pes etmektedir.

Bu pes etme sonucu eskisinden daha fazla yemekte veya aynıyese hatta daha az yese bile vücudu yarın ihtiyacım olabilir yine kıtlık olabilir şeklinde yağ depolamaktadır. Eğer kalıcı yağ kaybı istiyorsak mutlak surette insülin dengemizi sağlamalı uzmanlara danışmalı ve egzersiz programı ile kalıcı ve sağlıklı kilo vermeliyiz.

bu alıntıyı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar öpüyorum sizleri sağlıklımkilo vermelerŞeniz:lepi::lepi::dance:

bu ara akşam yemeginde zivanadan çıktım
çatlayana kadar yedimm
midem agrıyo şu an
pişman olmak istiyorum ama deyilimmmkaydirigubbakcemile3

hep ayni günlerde sapitiyoruz :roflol:
migdem bulaniyo :))))) o kadar cok tavuk yedimki kuscammm

naber ankaram...benimde uykum kaçtı..bari bi yeşil çay içip topikime bi bakayım dedim...

yeşil çay içme iyice uykun kaçar canım ben oyle bılıyorum Bugun aksam bıraz kacamak yaptım vicdan azabı cekıyorum sımdı ayrıca dişimde ağrıyo hiçbişeyim yoktu dün
Ay bı agrım gecse belkı uyucamda yapmadıgım sey kalmadı pamukla uzerıne bastırıyorum bıraz hafıflıyo gıbı agrısı

Daha yazın sonunda gıttım kontrole yapılıcakları yaptı o yuzden dıyorum bu nerden cıktı dıye ?
Bı keresınde gece uyutmayan agrıysa kanal yapmak gerekır demıstı . Yrn ılk ıs gıdıcem ona ama bılmıyorum korkuyorum acıkcası kanal cok acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…