Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcime canımın içi benide listeye yaz olmazsa birdefa tartılırım olamzmı bende yarışmak istiyorum lütfen canım benim..

ixsircim canım benim beni eniyi sen anlarsın kısır döngü valla dogru sözcügü buldun,polikistik over hastalıgı ancak kilo vermeyle orantılı ama ilaçlarda kilo yapıyor iştah acıyor,adette düzensiz ayda 1kiloyu zor veriyorsun ama olsun busene kurtulacam bu dertten hem bebgim olcak hemde saglıklı olcam.birbirimize destek olalım canım.görüşmek üzere canlarım

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

nursenacım..cuma sabahı bildirirsen kilonu kaydederim yeni listeye canım...bol bol paylaşım yap bizle olur mu..motivasyon için çok önemli...genellikle de öyle oluyo..

inşallah güzelim ya..hepimizin isteği bir..her cuma 2 ye kadar kilonu yazıyorun..geri kalan zamanlar da da ne yedin ne içtin hangi sporu yaptın vakit buldukça paylaşıyosun o kadar canım..

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Rabbim şifa versin ..çok üzüldüm..keşke burdan yapabileceğim bişey olsa..umarım duyarlı birileri olur...

arkadaşlar günden geldim ilk defa olayı abartmadan konulanı deil kendim koydum tabama 4-5 kaşık sadece yoğurtlu mantı yedim akşama acıkırsam salata yicem ilk günüm fena sayılmaz heralde

ya arkaşalar bende 90.5 kiloyum bende sizlere katılmak isityorum evlendikten sonra malesef tam 25 kilo aldım :KK43: dahada fazla aslında bir ara yapmış olduğum diyet ve sporla birkaç haftada 6 kilo verdim. en büyük sevincim hala verdiğim kiloları geri almamam oldu hihoyyyt böyle devam etmek istedim ama malesef sabırsızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1no2:

tursaricim hoşgeldin canım...ii ettin gelmekle...cuma günü 2 ye kadar kilonu yaz buraya da seni de kaydedeyim olurmu:)))))))

Kızlar naber nasıl gidiyo diyet? Ben çok üşüyorum sürekli acıkıyorum:KK43: süreli ya..senağlama

Kızlar ben kilo çizelgesini yaptımda nereye yapıştırmamış lazım bunu? yapıştırıyorum ama yanlış yere yapıştırıyorum sanırım

X