Yarından itibaren başlıyorum sıkı çalışmaya. Hızlı bir şekilde GK derslerini bitirme niyetindeyim 20 günde.Sıkı bir calisma programiyla aradaki farki kapatirsin gec degil bence
Teşekkür ederim. Doğru Türkçe matematik pek sorunum yok. Diğerlerini de hatırlayacak gibiyim.geç kalmamışsın
matematik yaparsın
çoğu kişiden 30 öndesin
biraz da türkçe garanti desek 50 eder
vatandaşlık çalış, atlama sakın
standart sapma yüksek geliyormuş
coğrafya daha rahat çalışınca yapılır
tarihe bir şey diyemiyorum, alan geniş ama çalışınca olur
moral yüksek olsun yeter
hadi güzel çalışmalar
Aynen bende oyle calismayi seviyorm, bi baslayabilsem)Çok şükür coğrafyayı bitirdim hastalıklarla boğuşarak. Tarihin ilk konusu da bitti.
Dün aldığım kitaplarla birlikte elimde yaklaşık 17 bin soru var. 1 ay kalana kadar bunları bitirip, son ayda deneme çözersem olur bu iş.
Ben ders ders gidiyorum. Kafam daha rahat oluyor öyle.
Hepinize başarılar arkadaşlar hayallerimize kavuşmamıza 5 aydan az kaldı
Geçmiş olsun öncelikle. maşallah konuları nasıl çalışıyorsunuz ? bende başlamaya karar verdim her ne kadar geç kaldığımı düşünsemdeÇok şükür coğrafyayı bitirdim hastalıklarla boğuşarak. Tarihin ilk konusu da bitti.
Dün aldığım kitaplarla birlikte elimde yaklaşık 17 bin soru var. 1 ay kalana kadar bunları bitirip, son ayda deneme çözersem olur bu iş.
Ben ders ders gidiyorum. Kafam daha rahat oluyor öyle.
Hepinize başarılar arkadaşlar hayallerimize kavuşmamıza 5 aydan az kaldı
85 puanla temeliniz var yaparsiniz insallah.Merhaba arkadaşlar,
2016 KPSS ye hazırlanmaya karar verip işten çıktım. 2014 puanım 85 küsür çevre mühendisiyim ve maalesef atanamadım. Son atamadanda çok umudum yok açıkçası. Hedefim 90 puanı geçmek. Hatta 92 yi geçmek. Çok mu geç kaldım sizce. Siz nerelerdesiniz? Motivasyona ihtiyacım var.
Hepinize iyi çalışmalar. Allah hepimizi Mutlu sona ulaştırır umarım.
İnşallah yapabiliriz ya da yapmamıza gerek kalmadan ocak şubat gibi atanırız inşallah.85 puanla temeliniz var yaparsiniz insallah.
Bende 87 ile 90 ni hedefliyerek calismaya basladim temelime guvenerej ama 11 aylik bebegimle zor oluyor. Elimden geleni yapiyorum yinede
Bende bu puana aganamadihima çok üzülüyorumİnşallah yapabiliriz ya da yapmamıza gerek kalmadan ocak şubat gibi atanırız inşallah.
Çok geriyor beni yeniden hazırlanmak
Sözleşmeli umudum var ama.Bende bu puana aganamadihima çok üzülüyorum
Mayısta olmayacak mi 4. Atama??