90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

sanirim senin yapacagin dukan karatay karisimi olacak ben kalori hesaplayip aksam altidan sonra yememeyi dusunuyorum tabi baslayabilirsem

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

evet bende 6 dan sonra bişi yemicem. çok acıkırsam şekersi türk kahvesi yapıyorum ve baya bişi okudum yeşil çayın çok faydasını görürüz. yeşil çay akşamları içilebilir ben bi kaç gündür içiyorum limon sıkıp:) sen neler öneriyorsun

Bugünü bitiriyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yeşil çay evet faydalı ama bence akşam yerine sabah içilmesi daha iyi olmaz mı tabi çalışmıyorsan :) bu arada kaçırdım galiba kaç kiloydun? bu arada limonlu yeşilçay var içimi çok rahat keyifli bide etkili :)

Son düzenleme:
91 kiloyum canım ne yazık ki. yeşil çayı sabah da içiyyorum akşam acıkınca mideye bişi göndermek için de içiyorum. maksimum 3 fincan diyorlar zaten

Kızlaaaarrr beni de aranıza alır mısınız ? :)

91 kiloyum canım ne yazık ki. yeşil çayı sabah da içiyyorum akşam acıkınca mideye bişi göndermek için de içiyorum. maksimum 3 fincan diyorlar zaten

evet canim maksimum oyle bende 78 dim bugun tartildim 77 olmusum mutlu oldum

Kızlar yazmak için gec kaldım braz. Sabah kalkınca bi çay kaşıgı çörekotu we su ictim. Dewamında 2 haşlanmış yumurta yedim. Mesai bitinceye kadar 3 lt su içiyorum. Öglen ewe gidicem yogurtlu ispanak yicem. Simdilik bu kadar

Canım hoşgeldin aramıza

Sizler neler yaptınız? Kaçmak yoktur umarım

Kızlar ses yok. Benim iyi gidiyor.

kızlar nerdesiniz hani birlitke çıkmıştık yola:) benden başkası kalmadı sanırım. akşam yemeim yine ıspanaktı çünkü fazla yapmışım yarında ıspanak yicem ne yazık ki:))) şuan çay içiyorum. 9 a dogru 40 dakika kadar eliptik bisiklete binicem. sizde neler var merak ediyorum ama ses yok

MErhaba ezez cim .bende diyet apiyorum.umarim hersey istediğin gibi gider .2 ayda 98 kilodan 91 kiloya düştüm.bu hafta lahana corbasi diyetine başladım bende . Zor bir diyet ama sekizli rakamlara ulaşmayı hedefliyorum artık.aksam erken yersen cok güzel sonuclar çıkarırsın .birde ne kadar az kaçamak okadar güzel sonuclar...

ezez mrb canim itiraf ediyorum ben bugun pek dikkat etmedim bi tuafim bugun hasta desem degil saglikli desem degil nedensiz
bir yorgunluk var ustumde hic keyfim yerinde degil.. o yuzden bugun sucluyum azcik :--(

geçmiş olsun hayatım. motivasyonumuzu düşürmüyoruz ama. yarın inşallah iyi olursun ve kaldıgımız yerden devam ederiz. yaz geliyor. denize giricez mayoları düşünelim tiril tiril elbiseleri düşün:)) ve iyi ol yarına iyi geceler

canım hoşgeldin. çok sevindim bişi kalmamış bikaç haftaya 89 u görürsün zaten. bu işte sanırım önemli olan istikrar. sen 2 yadır çok iyi gitişsin umarım hep böyle gider ta ki istediğin kiloya düşene kadar.

bu akşam güya bisiklete binicektim telefona daldım ve kaldı. sabah yarım saat erken kalkmayı planlıyorum inşallah kalkabilirim. ama miniminnacık bir firem yok kaçamak yapmadım:)) sizleri merak ediyorum

Sagol camiasında yaptıgım diyetler arasında kacamaklarim olmasaydı cok daha iyi sonuclar gelirdi. Hep derler ya kafada bitiyor bu is diye (aynı zamanda sınır bozucu bir sozdur ) bence sende kafada bitirmissin.devami gelicek eminim ! cuma yarışmaları filan var bir taraftan onlara katılmak iyi olabilir bence ..Belli bir diyet planın yok sanirim.en önemlisi bence kaçırmaman .haftada 2 kaçamak yapmak butun hafta vermeyi umduğun kilonun hiç verilmemesi olarak donüyor insana...

Haklısın. Simdilik iyi gidiyor kaçamak yok. Sabah 6 30 da kalktım 20 dakika eliptik bisiklete bindim. Dewaminda ilk kez sogan suyu içtim tadi fena degildi burnumu kapayıp ıçtim. Yarim saat sonra iki yumurta yedim. Bu sabahlık bu kadar. Yaza bşey kalmadı böyle dewam etmem lazim.kizlar sizde ne war ne yok? Neler yapıyorsunuz benden baskasi gün içinde neler yaptıgını yazmıyor

Bu öglen son ıspanagımı yedim. Nihayet bitti :) aksamı düşünmedm henuz. Fikri olan war mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…