sanirim senin yapacagin dukan karatay karisimi olacakben kalori hesaplayip aksam altidan sonra yememeyi dusunuyorum tabi baslayabilirsem
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
91 kiloyum canım ne yazık ki. yeşil çayı sabah da içiyyorum akşam acıkınca mideye bişi göndermek için de içiyorum. maksimum 3 fincan diyorlar zatencanım yeşil çay evet faydalı ama bence akşam yerine sabah içilmesi daha iyi olmaz mı tabi çalışmıyorsan :) bu arada kaçırdım galiba kaç kiloydun? bu arada limonlu yeşilçay var içimi çok rahat keyifli bide etkili :)
91 kiloyum canım ne yazık ki. yeşil çayı sabah da içiyyorum akşam acıkınca mideye bişi göndermek için de içiyorum. maksimum 3 fincan diyorlar zaten
Kızlaaaarrr beni de aranıza alır mısınız ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar nerdesiniz hani birlitke çıkmıştık yola:) benden başkası kalmadı sanırım. akşam yemeim yine ıspanaktı çünkü fazla yapmışım yarında ıspanak yicem ne yazık ki:))) şuan çay içiyorum. 9 a dogru 40 dakika kadar eliptik bisiklete binicem. sizde neler var merak ediyorum ama ses yok
ezez mrb canim itiraf ediyorum ben bugun pek dikkat etmedim bi tuafim bugun hasta desem degil saglikli desem degil nedensiz
bir yorgunluk var ustumde hic keyfim yerinde degil.. o yuzden bugun sucluyum azcik :--(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hoşgeldin. çok sevindim bişi kalmamış bikaç haftaya 89 u görürsün zaten. bu işte sanırım önemli olan istikrar. sen 2 yadır çok iyi gitişsin umarım hep böyle gider ta ki istediğin kiloya düşene kadar.MErhaba ezez cim .bende diyet apiyorum.umarim hersey istediğin gibi gider .2 ayda 98 kilodan 91 kiloya düştüm.bu hafta lahana corbasi diyetine başladım bende . Zor bir diyet ama sekizli rakamlara ulaşmayı hedefliyorum artık.aksam erken yersen cok güzel sonuclar çıkarırsın .birde ne kadar az kaçamak okadar güzel sonuclar...
canım hoşgeldin. çok sevindim bişi kalmamış bikaç haftaya 89 u görürsün zaten. bu işte sanırım önemli olan istikrar. sen 2 yadır çok iyi gitişsin umarım hep böyle gider ta ki istediğin kiloya düşene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?