90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

ezez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
224
2
96
Ankara
kızlar birbirimize destek olarak temmuz sonuna kadar kilo vermeye var mısınız

kızlar birbirimize destek olarak temmuz sonuna kadar kilo vermeye var mısınız

destek olmaya geldiiiim

ben de 2 ay önce 91,5 kilo ile başladım yola, bugün aç karınla 83,5 geldim yani 2 ayda 8 kilo verdim

temmuz sonuna kadar en az 10 kg daha vermek istiyorum

kendi konu başlığımda her gün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşıyorum

canım harikasın ben sanırım bu kadar veremem biraz geç kaldım neler yaptın paylaşır mısın

canım harikasın ben sanırım bu kadar veremem biraz geç kaldım neler yaptın paylaşır mısın

diyetisyene başladım bi kere, kendi kafama göre gitmiyorum, onun yönlendirmesine göre devam ediyorum.

bir de spor şart, ben spor salonuna yazıldım, haftanın 3 günü gitmeye çalışıyorum

bende daha önce gitmiştim ama bişi ifade etmiyor. sabır yok bende sabır lazım kilo vermek için daha önce de kilo verdim çok verdim ama yine alıyorum. elimden geleni yapıcam :) bu arada bişi sormak istiyorum kilo düştüğünde çizelgede nasıl değiştiricem bana bi tarif edebilir misin canım

Bak bende merak ettim simdi .ogreneyimde bende uygulayim cizelgemi

sanırım kimse yok benimle gidicek:)) ben yine de devam edicem. ben karatay diyeti benzeri bişiler yapmayı planlıyorum. yumurta ile güne başladım bakalım ne olacak

Merhaba kızlar

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

dün akşamki yemeği yazmak isterim. ton balıklı salata yaptım sadece onu yedim şimdide kalktım ve yeşil çay içiyorum. devamında yumurta haşlicam 2 adet. akşamı düşünmedim henüz. bu arada yeşil sebze yemeklerini şiddetle öneriyorum bağırsakları çalıştırması açısından

merhaba benimde aradığım bir destekçi bir yol arkadşıydı sanırım buldum :):) canım geçen yıl dukan diyeti ile 13 kg verdim düğünüm vardı çünkü gelinliğin içinde güzel görünmek için üç ayda verdim hemde ama ne yazıkki düğünden sonra devam edemedim ve verdiğim kilolar hoooooooooopppp üzerime yapıştı tekrar tekrar deniyim dedim dukanı ama bu sefer devam edemedim bu sefer bünyem kaldırmadı tansiyonum sürekli yerlerdeydi tekrar başlamak,kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama açıkçası ne yapacağıma dair bi fikir oturtamadım kafama sen neler yapıyorsun?

merhaba kızlar devam edecekseniz bende size katılmak isterim. 85 kiloyum bir buçuk yılda 25 kilo aldım (
hedefim 50lere düşmek. alkali diyeti yapmayı planlıyorum siz ne düşünüyosunuz.?

hoşgeldin canım. perşembe günü başladım ben. benimki biraz fix olacak karatay ve kalori hesaplamayı düşünyorum. çalışıyorum ben memurum ve hep oturuyorum sabah 2 yumurta haşlanmış öglen ceviz veya fındık beraberinden 4 5 tane kuru kayısı. akşamları da et yapıyordum ancak eti fazla tükeince kabızlık yapıyor artık sebzeli et yapıyorum. perş cuma kıymalıı pazı yaptım mesela. bugün kıymalı ıspanak yogutla birlikte yedim. pztden itibaren eliptik bisiklete başlicam. sen ne önerirsin sende gayet tecrübelisin

merhaba kızlar devam edecekseniz bende size katılmak isterim. 85 kiloyum bir buçuk yılda 25 kilo aldım (
hedefim 50lere düşmek. alkali diyeti yapmayı planlıyorum siz ne düşünüyosunuz.?
canım sende hoşgeldin. alkali diyetini duydum fakat sen konuya hakimsin belli. bizi de bilgilendirir misin? neleröneriyorsun

sanirim senin yapacagin dukan karatay karisimi olacak ben kalori hesaplayip aksam altidan sonra yememeyi dusunuyorum tabi baslayabilirsem

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…