kızlar birbirimize destek olarak temmuz sonuna kadar kilo vermeye var mısınız
canım harikasın ben sanırım bu kadar veremem biraz geç kaldımneler yaptın paylaşır mısın
bende daha önce gitmiştim ama bişi ifade etmiyor. sabır yok bende sabır lazım kilo vermek için daha önce de kilo verdim çok verdim ama yine alıyorum. elimden geleni yapıcam :) bu arada bişi sormak istiyorum kilo düştüğünde çizelgede nasıl değiştiricem bana bi tarif edebilir misin canım
canım ben halletim ögrendim ögrenemk istersen tarif edebilirimBak bende merak ettim simdi .ogreneyimde bende uygulayim cizelgemi
canım ben halletim ögrendim ögrenemk istersen tarif edebilirim
canım sende hoşgeldin. alkali diyetini duydum fakat sen konuya hakimsin belli. bizi de bilgilendirir misin? neleröneriyorsunmerhaba kızlar devam edecekseniz bende size katılmak isterim. 85 kiloyum bir buçuk yılda 25 kilo aldım(
hedefim 50lere düşmek. alkali diyeti yapmayı planlıyorum siz ne düşünüyosunuz.?
hoşgeldin canım. perşembe günü başladım ben. benimki biraz fix olacak karatay ve kalori hesaplamayı düşünyorum. çalışıyorum ben memurum ve hep oturuyorum sabah 2 yumurta haşlanmış öglen ceviz veya fındık beraberinden 4 5 tane kuru kayısı. akşamları da et yapıyordum ancak eti fazla tükeince kabızlık yapıyor artık sebzeli et yapıyorum. perş cuma kıymalıı pazı yaptım mesela. bugün kıymalı ıspanak yogutla birlikte yedim. pztden itibaren eliptik bisiklete başlicam. sen ne önerirsin sende gayet tecrübelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?