90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Günaydın kızlar haftasonu forumdan kopuyorum çok yiyorum hafta ici diyete devam bende 87 den 79 a düştüm 2 ay içinde hedefim suan 70 inşallah olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın düşmez aklından diyeti çıkarmaya çalış biz saglıklı yaşıyoruza odaklanmalısın ve asla bozdumm diye ipin ucunu kacurma bence

Elimden geleni yapiyorum bu sabah 100 gram daha vermisim.toplam 3.800 oldu 28 gunde.umarim boyle devam eder.bende her yedigimi sizinle paylasacagim verecegim tum bu kilolari minnacik kalacam

Cok iyi ama 2 ayda 8 kilo darisi basima basimiza

nasıl 8 kilo verdin bizede anlatsana çünkü bi süreden sonra sabitliyo benimki ögle olsu

mrb kizlar nasilsiniz? cok iyi gidiyorsunuz bu arada masallah alkis alkis alkis alkis yavyu sen bu azimle eski halinin bile altlarina duseceksin bence..ahhh ahhh bende incelme hayallerimi daha sonralara biraktim artik siki bir diyetle insallah bu arada coook mutluyum okullar tatil artik ne guzelmis p.tesi ayaklarini uzatarak tv izlemek

Son düzenleme:
Olur ya yoldas oluruz birbirimize beraber veririz olur mu ben sabah yarim litre su 1 dilim kepekli ekmek 20 gr peynir 100 gr domatesle kahvalti yaptim

Olur ya yoldas oluruz birbirimize beraber veririz olur mu ben sabah yarim litre su 1 dilim kepekli ekmek 20 gr peynir 100 gr domatesle kahvalti yaptim

Süper enaz 3 litre içersin suyunu ben 1 litrei bitirdim ama spor yok sabah yagmur yagıyodu artık akşama yaparım sende sporunu yap buğün imhal etme

ya msj gitmiyo kaçıncı yazışim :47 sporumu yapamadım yagmur yagdı sabah akşama yaparım sende sporunu yap ihmal etme şimdi yeşil çayımı içiyorum

Süper enaz 3 litre içersin suyunu ben 1 litrei bitirdim ama spor yok sabah yagmur yagıyodu artık akşama yaparım sende sporunu yap buğün imhal etme

Ben sporumu yaptim bile simdi eve gidip dusumu alicam bir kadin kulubunde haftada 3 gun aerobik yapiyoruz 2 gunde ben 1 saat kadar hizli tempo yuruyus yapiyorum. 1 litre su bitti simdi umarim aksama kadar 3 litre icerim su icmekten nefret ediyorum da.

güzelmiş ben çalıştıgım için ya sabah erkenden yada akşama yapıyorum sporumu suya tarçın atmayı dene hem tat veriyo hem metobolizmayı hızlandırıyo
ben ögle içmeye alıştım hata ben 3 litreyi geçiyorum ama zararı olurmu bilmiyorum fazla su içiyorum gün içinde

Ne guzel ya ben bide asiri terleyen biriyim asiri su kaybediyorum.ama gerekirse zorla icecem kendime kiziyorum artik verilecek bu kilolar yoksa doverim bak hııı

nee güzel tatilin tadını çıkar bende yapmak istiyorum tatil ama iş var her sabah altıda uyanıyorum malesef bayramdan sonra senelik izne çıkca ozaman yaparım bende

nee güzel tatilin tadını çıkar bende yapmak istiyorum tatil ama iş var her sabah altıda uyanıyorum malesef bayramdan sonra senelik izne çıkca ozaman yaparım bende

ayy dokuz on ay boyunca bende hep altida kalktim sukur bitirdik okulu..seninde az kalmis hadi ayaklarini uzatmaya

veririz yeterki tozutmayalım güzel yemekleri görüpama bi müddetten sonra zaten istesende yiyemiyosun

O kadar yorgunluktan sonra elim gitmiyo yemeklere.zaten pek yemekleri sevmem de basit abur cuburlar kiskirtiyo beni mesela dondurma bitter cikolata ve yiyorum ama mesela 1 parca cikolata 20 kcal 1 top vanilyali dondurma 50 kcal hepsini hesapliyorum hergun bi 100 kcal kadar basit.seyler.atistiriyorum boyle

ayy dokuz on ay boyunca bende hep altida kalktim sukur bitirdik okulu..seninde az kalmis hadi ayaklarini uzatmaya

Bende tatile girdim simdi universite tercihlerini bekliyorum ama o zamana kadar kilo vermek istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…