90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Boncuuuuk inanmıyorum demek hamilesin ayyy cok sewindim ya. Guzel bi hamilelik geçir we saglıklı bi bebek dünyaya getir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canim cok.tesekkur ederimmmmmm

Cuma kilo bildirimi 79.4 masallah umarım önce 75 i sonra 70 i gorurum

Cuma kilo bildirimi 79.4 masallah.sabah sirkeli su içtim. Serviste yim midem acaip bulanıyor. 😲

Cuma kilo bildirimi 79.4 masallah umarım önce 75 i sonra 70 i gorurum

Aaa busabah kilo bildirimi yapacaktik degil mi ? Unutmuşum tamamen nevercim supersin maşallah maşallah :) bir de canim sirkeli suya dikkat et sirkeli su sonrasi midesini bozan çok kişi var.

Bu sabah ilk defa ac karnima tartilmadim su içtim ve ara öğün yaptım öyle tartildim 81.3 kg. Gerçi sabah kalktığımda tamamen ac tartilsaydim da birsey fark edeceğini düşünmüyorum ya neyse son bir haftadır cok feciyim

Evet sanırım abarttim ben sirkeyi balla karistiricam bundan sonra

Kizlarrr kimseden ses soluk yok nerelerdesiniz ? Dun disimi cektirdim iki gündür pek diyet modunda degildim bisküviyi islatip yedim dün bugunde bir tabak kisir yedim .

Kızlar gunaydin nerelerdesiniz ;(

Kızlar günaydın. Ben hafta sonu cozuttum we yazamadım ama geri döndüm :) regl olcam bugun sanırım ıştah tawandı gecen hafta. Sizler ne yaptınız

Valla benim annem rahatsızlandı diet şaştı bünye dağıldı uykusuzum daha ne diyim.haftaya toparlanirim insallah

Valla benim annem rahatsızlandı diet şaştı bünye dağıldı uykusuzum daha ne diyim.haftaya toparlanirim insallah

gecmis olsun canim... kizlarrrr burasi ne kadar bos kalmis neler yapiyorsunuz baklm? ben dikkat etmeye calisiyorum ama artik biliyorum ki mideme giren herseyin bebisime yarari.yada zarari var mumkun oldukca yararli seyleri yemeye calisiyorum yarinda ilk kontrolumuz var cok heyecanliyim..yazmiyorum ama sizi takip ediyorum kizlar birakmayin sakin ipin ucunu..

Geçmiş olsun canim inşallah daha iyidir annen cok zor bir sey çok iyi biliyorum.

Kizlar bende kalori sinirlamasi ile devam ediyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Boncukcum yediklerine dikkat et sonrası ben gibi oluyor

Daha iyiyim çok sukur az yemeye devam

Kizlar merhaba nerelerdesiniz?
Nevercim iyi olmana sevindim inşallah cok cok daha iyi olursunuz

Ezezcim sesin çıkmıyor hiç neler yapıyorsun?

Boncukcum gittin mi doktora topigimizin minik bebisi nasilmis keyifli sesini duyabildiniz mi

Kizlar gunaydin. Kilo bildirimim geçen hafta 81,3 bu hafta 79,4.

mrb kizlar.. ben cok dikkat edemiyorum ya ufff cok kilo almaktan korkuyorum..dun gittik yavyucm ilk muayeneydi zaten adet tarihine gore bir hafta geride gorunuyor gec dollenme dedi doktor ama sagliksiz bi gebelik diyemeyiz dedi ins.sagsalim saglikli olarak buyur bebisim dua edin..ama ben cok kuruntuluyum cok vesvese yapiyorum galiba esimde kizdi doktordan iyimi biliyorsun diye galiba kalp atislarini.duymadan rahat edemicem..

Dur canim dur daha minicik o elbet duyacaksiniz hayirlisi ile sesini simdiden sıkıntı yapma hamilelik kocaman bie bilinmezlik ultrasonda sana kimse yuzde yuz garanti vermeyecek öncelikle bunu kabullen. hamilelegimin Yirminci haftasinda kendi doktorum yapmaadigi icin ayrıntılı ultrasona baska bir doktora gittik bana bebemin pesli olabileceğini bir hafta sonra yine gelmem gerektiğini söyledi bayan ve üniversite de hoca olan bir kadin dogumcuydu ama hamilelik ne demek bilmiyordu sanırım bütün gece ağladım ertesi gun ozele gittik doktor bize en iyi ultrason en iyi test yuzde seksen ihtimal verir dedi vr bence pes yok dedi ve bebisimin ayaklarını gosterdi. Allaha Şükür sağlıklı bir bebegimiz var sakin sıkıntı yapma hem gec dollenme cok sık rastlanan bir durum bizde ilk gittiğimizde duyamamistik kalp atislarini ikinci gittiğimizde gümbür gümbürdu

Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…