Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba .bebişle spor yapabılıyo musunuz merak ettım.kızım 9 aylık ve spor mumkun olmuyorda.spor olmadanda kılo gıtmıyo ya
bu topık tam benlıkmış kızlar
merhaba .bebişle spor yapabılıyo musunuz merak ettım.kızım 9 aylık ve spor mumkun olmuyorda.spor olmadanda kılo gıtmıyo ya
bu topık tam benlıkmış kızlar
Merhaba hosgeldin :) benim kizim da 9,5 aylik ve spor yapmak pek mümkün değil aksam uyuttuktan sonra halim kalirsa leslie yapmaya çalışıyorum. Artik emeklemesi iyice hizlandi gozumden saniyelik kaybetsem birseyler karıştırıyor oluyor gozum hep üzerinde peşinde kosmaktan spora halim kalmıyor çoğunlukla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk kızlar sagolun.aynen benımde spora vaktım olmuyo.sporsuz verebılıyor musunuz kılo.sankı sporsuz olmayacakmış gbı gelıyo çok uzuluyorum
Emziriyor musun canim emzirme zaten iyi kalori yaktiriyor. Onun dışında gunluk tempo çok yuksek oluyor zaten arkasından koşarken, kucakta emerken, benimki sallanarak uyuyor kol kasi yaptım resmen bi de ev işleri supurge yemek ütü derken dermanim kalmıyor ama iyi de hakeret etmiş oluyorum :)
Ezezcim çok iyi gidiyorsun canim maşallah maşallah :)
Kizlar pazar gunu tartida 79.8 i gördüm ama dun once 80.9 akşam 81.5 bu sabah 81.8-82yi gördüm ne oluyor anlamadım. 21.04.2014 de 91,1 ile başlamıştım. 21.05.2014 te 82.9 dum. Tabiki bu kisa surede sadece yağ kaybetmedim sanırım kaybettiğim suları geri alıyorum ya da odem topluyorum daha reglime bir hafta var insanın yine de tadi kaçıyor tartida arti görünce (
Ezez kafayı yiycem 600 lu kalorilerdeyom bende ama kilom 50 gr bile oynamiyor.bu matematik beni kandiriyor.
kizlar sizlede.paylasmak istedim hamileyimmmmmmm:):):)