90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Ok sporda yim ben salata yedim sadece cumaya kiloları yaziyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba .bebişle spor yapabılıyo musunuz merak ettım.kızım 9 aylık ve spor mumkun olmuyorda.spor olmadanda kılo gıtmıyo ya
bu topık tam benlıkmış kızlar

Merhaba hosgeldin :) benim kizim da 9,5 aylik ve spor yapmak pek mümkün değil aksam uyuttuktan sonra halim kalirsa leslie yapmaya çalışıyorum. Artik emeklemesi iyice hizlandi gozumden saniyelik kaybetsem birseyler karıştırıyor oluyor gozum hep üzerinde peşinde kosmaktan spora halim kalmıyor çoğunlukla

hoşbulduk kızlar sagolun.aynen benımde spora vaktım olmuyo.sporsuz verebılıyor musunuz kılo.sankı sporsuz olmayacakmış gbı gelıyo çok uzuluyorum

Selam kızlar sabah 1 kiwi 1 yumurta we 10 tane çig fındık yedim suya dayandım. Sabah 20 dk mari winsor yaptım. Dün akşam platese başladım bu arada. Incelmeye kararlıym

hoşbulduk kızlar sagolun.aynen benımde spora vaktım olmuyo.sporsuz verebılıyor musunuz kılo.sankı sporsuz olmayacakmış gbı gelıyo çok uzuluyorum

Emziriyor musun canim emzirme zaten iyi kalori yaktiriyor. Onun dışında gunluk tempo çok yuksek oluyor zaten arkasından koşarken, kucakta emerken, benimki sallanarak uyuyor kol kasi yaptım resmen bi de ev işleri supurge yemek ütü derken dermanim kalmıyor ama iyi de hakeret etmiş oluyorum :)

Ezezcim çok iyi gidiyorsun canim maşallah maşallah :)

Kizlar pazar gunu tartida 79.8 i gördüm ama dun once 80.9 akşam 81.5 bu sabah 81.8-82yi gördüm ne oluyor anlamadım. 21.04.2014 de 91,1 ile başlamıştım. 21.05.2014 te 82.9 dum. Tabiki bu kisa surede sadece yağ kaybetmedim sanırım kaybettiğim suları geri alıyorum ya da odem topluyorum daha reglime bir hafta var insanın yine de tadi kaçıyor tartida arti görünce (

Sabah activia 1 paket kırmızı meyveli eti form öğlen izmir köfte var ve supangle ve benim supangle ile imtihanı var.ama yemiycem😢

ne guzel vermışsın aslında.emzırıyorum ama sutum az malesef genelde mama ıçıyo kızım.benımkı ayakta sallayıp uyuyo bırakınca uyanıyo doğru durust ısımı bıle yapamıyorum

Bu kadar değişim sudur merak etme emzirirken zararı var mı sormak lazım ama kiraz sapı iyi ödem attirir

Kızlar 1 metro çikolata yedim dayanamadım regl yaklaşıyor :) ama iyi olan şey 700 lü kalorilerdeyim henuz

Ezez kafayı yiycem 600 lu kalorilerdeyom bende ama kilom 50 gr bile oynamiyor.bu matematik beni kandiriyor.

Ezez kafayı yiycem 600 lu kalorilerdeyom bende ama kilom 50 gr bile oynamiyor.bu matematik beni kandiriyor.

Canım bak cok az yemek iyi degil. Metabolizma duruyor çalışmiyor we haliyle kilo da gitmiyor. Mideye bişeyler gondermen lazım. Ogunleri atlamadan yemelisin

Vav adet olayıy mış ezez bugün itibariyle kilom 80,4 sekseni gördüm sonunda.Az yediğimi biliyorum canım ama işyerinde az yediğimi farkedemiyorum artık alıştım sanırım.Akşamımı da salatamı yiyip yürüyüş yaparak geçiriyorum.Ben 2.çocuk sahibi de olmak istiyorum.İlk hamileliğimde 70 kilo ile hamileydim ilk aylarda 95 oldum.80 le hamile kalıp 105 olmak istemiyorum.Gerçi 2.hamilelikte daha bilinçli oluyorsun o kadar kilo almazsın diyorlar ama 1.hamileliğimde 27 yaşındaydım şimdi 32 yaşımda arttı bilemiyorum.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Allah tamamına erdirsin darısı bana da olur inşallah hayırlı zamanda

kizlar sizlede.paylasmak istedim hamileyimmmmmmm:):):)

Boncukcum tebrik ederim canim :) :) sabah sabah cok iyi bir haber oldu bu Rabbim hayırlısı ile kucağıniza almayi nasip etsin inşallah :) sen geçen çok yorgunum erkenden uyudum deyince ne yalan söyleyeyim anlamistim hamile olduğunu hatta o yüzden sana ağır spor yapma demiştim cok dikkat et kendine canim inşallah konforlu bir hamilelik geçirirsin. Birde canim bana kimse dememişti aklinda olsun sakin adaçayı içme ben bilmeden içtim kanamam oldu hastanede yattım. Allah korusun cok dikkat et canim :))

Nevergiveup18cim Allah sana da ikinci çocuğunu hayırlısi ile nasip etsin inşallah :)

Ezezcim gunaydin

Bu sabah suyumu içtim bir tane kuru kayısı yedim. Su ara ufak tefek rahatsızlıklarla uğraşıyorum. Sezeryandan sonra gaz sancıları ile basim dertte. Ne zor birseymis gaz sancisi daha kahvaltımı etmedim canim da pek birsey istemiyor bu tehlikeli bir şey aslında normal yeme duzenime devam etmezsem sonrası açlık kriziyle saldirmaya dönüşebilir

yavyum tsk ederim nevercim sanada tsk ederim rabbm sanada gstersin ins ikinciyi

Boncuuuuk inanmıyorum demek hamilesin ayyy cok sewindim ya. Guzel bi hamilelik geçir we saglıklı bi bebek dünyaya getir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…