90 dan 67 ye :) Şimdiki hedef 55 !

Ooooo mükemmel canım tebrik ederim.sen 55 i görürsün ve bende aynen dediklerini yaparak 6 kilo verdim geçen ay devam ediyorum.

Maşallah, hayran kaldım değişmine. Tebrik ediyorum. Darısı başımıza innşallahhh

Tebrik ederim umarım en kısa zamanda hedefinize ulasirsiniz hiç duraklama yaşadınız mi acaba bi de kaç kalori aldınız ortalama

Mükemmel olmuşsunuz, tebrik ederim. Darısı başımıza. :)
Tesekkur ederimm:) umarkm sen de basarirsin:)

Tebrik ederim umarım en kısa zamanda hedefinize ulasirsiniz hiç duraklama yaşadınız mi acaba bi de kaç kalori aldınız ortalama
tesekkur ederim:) duraklama yasadim tabi ki:) 1. Duraklama 3. Ayda oldu yaklasik 1. Hafta saglikli beslenmeyi biraktim eski duzene dondum vucut sasirsin diye. Duzeldi:) simdi yine duraklama donemindeyim. 1 ayda 1 kilo verebildim sadece. Bende ara ogunleri cikardim. Bi nebze karatay uyguluyorum:)

canım çok tebrik ederim yalnız bir şey soracağım vücudunda sarkma falan oldu mu yani zayıflayınca bozulmalar falan var mı ?

canım çok tebrik ederim yalnız bir şey soracağım vücudunda sarkma falan oldu mu yani zayıflayınca bozulmalar falan var mı ?
sadece kollarım da oldu:) dambıl kullansaydım en baştan beri, olmazdı. ama geç geldi aklıma:)
teşekkür ederim.

ayyy süper olmuşsun tebrik ediyorum darısı bana inşallah bi türlü gelmiyor azim
Tesekkur ederimm:))
bi basla gerisi gelirr:) hatta gunluk falan ac ya da olanlardan birine dahil ol. Benim gunlugum de var oraya da gelebilirsin:)

kalori hesabıyla zayıflayan tek insan olabilirsin :) herkes çok faydasız buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…