90 dan 67 ye :) Şimdiki hedef 55 !

bende istiyorum :) 66 kiloyum ve iki ay içerisinde 54 civarına inmem gerekiyor desteğe ve de yardıma ihtiyacım var bende katılmak istiyorum size ancak benim bunun için uygun bir diyet listem yok açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum :)

Gunlugume katilmak istersen diyet gunlukleri kisminda canim :) ozelden yaz biraz bilgi veririm sana yapacaklarin hakkinda.:) ama zaten basari oykusu yazarken bahsetmistm az cok:)

Şuan tam olarak senin başladığın noktadayım Ya canım olmuyor üzerime yapıştı bu kilolar gitmiyor Adeta hepsi benim çocuğum oldu hiç bir gramını diğerinden ayıramıyorum Ne zaman hadi bu sefer olacak diye gaza gelsem hemen yemeklere saldırıyorum. Olmiyorr Vallahi olmiyor Ne yapicim ben şimdi

Kendini diyete hazirlama canim psikolojik olarak o guzelim yiyeceklerden ayrilasin gelmez:) kendini saglikli yasama alistir. Cikolata da yicem borek de yicem ama az yicem daha saglikli olcam diye alistir:)
Olmadi bana msj at ben sana terapi uygulayayim psikolojik olarak hazirlan diyete haha

Geçen yıl 70 kiloydum ve şişman olduğumu düşünüyordum şuan 70 kiloyum ve ne düşündüğümü ben bile bilmiyorum Şuan tam olarak ben bilmem beyin bilir formatındayım Hayatım boyunca bir şeye itaat etmekten nefret ettim ve doğal olarak diyet listelerinden de Geçen ay tartıda 87,7 gibi bir rakamı gördüm ama ne olduysa ondan sonra oldu. Tıka basa doyduğum halde yemeye devam ettim ve hepsi istem dışıydı. Vallahi istem dışıydı Şuan 90-92 arası gidiyorum. Ya ben ramazanı özledim :)) Yemek derdin olmuyordu akşama kadar Ohhh mis

Hahaha diyet listeleri yapma kiiii. :) dur sana bi gunluk yediklerimi msj olarak atiyim da bi gor ne kadar kafama gore ama dengeli yedigimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…