- 23 Ekim 2020
- 709
- 819
- 53
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Çok teşekkürler
Sizim bu söyledikleriniz küçükken işe yatıyorsu, ancak şu an küçük görevler verdiğimde offf pufff diyor.hiç birşey yaptıramıyorum. Yemek konusunda, banyo yapması, uyku saati herşeyi sorun.artık canım konuşmak bile istemiyor o kadar yoruldum ki. Arkadaşlarını benden daha çok sevdiğini düşünüyorum ve çok üzülüy
Ben de hatırlıyorum öyle bir konu ama bilemedim aynı kişi miOnline eğitimde farklı isimlerle hesapları değiştiren sizin çocugunuz muydu?
Evet . Şimdi eski konusuna baktım .Online eğitimde farklı isimlerle hesapları değiştiren sizin çocugunuz muydu?
Bunu yapmayın. Bu pazarlığa girer ve çocuk bu defa her doğru davranışta ödül ister. Bir yerden sonra ödül de yetmez, duyarsızlaşır.Son yazdığınızı ben çok uyguluyorum. Mesela yemeğini yemezsen , sevdiğin çizgi filmi izleyemezsin gibi… Eşim de bana tepki gösteriyor “çocuğu neden tehdit ediyorsun?” Acaba yanlış birsey mi yapıyorum diye düşünüyorum
Bana da angels mı neydi bölümün adı. Çok etkilenmiştim.Soylediginiz bana black mirror dizisinin bir bolumunu hatirlatti. Anne kizina cip takip her yaptigini takip ediyor ama sonu farkli yerlere gidiyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bunu yapmayın. Bu pazarlığa girer ve çocuk bu defa her doğru davranışta ödül ister. Bir yerden sonra ödül de yetmez, duyarsızlaşır.
İşte kaş yapayım derken göz çıkarmak tam da bu oluyor.
Tercih sunun çocuğunuza.
Yemeğini çizgi filmden önce mi sonra mı yemek istersin demek daha doğru.
Bu cümlede yemek yemek çocuk için bir seçim değil, olmazsa olmaz.
Ama sizin kurduğunuz cümlede yemek yememek de bir seçenek olarak sunuluyor çocuğa.
Temizliğe giderim merdiven silerim çocuk bakarım gene de o çocuğu psikoloğa götürürüm. Yardım kuruluşlarını hiç denediniz mi? Psikiyatr bedava hiç götürdünüz mü? Ahh vahh demekle sorun çözülmüyor9 yaşında kızım var. Doğduğundan beri zor bir çocuktu. İlkokula başladığından bu yana devamlı öğretmenden, arkadaşlarının ailerinden şikayet alıyorduk. Her yaşanan şeyde daha başka ne yapabilir derken yeni şeyler yapmaya devam etti.
Düzgün bir şekilde anlatıyorum,yeri geliyor ceza veriyorum, üzüldüğümü söylüyorum ama yok tam düzelir gibi olurken düzelmiyor. Laftan anlamayan, en basit şeylerde bile(yemek yemesi, dişlerini fırçalaması) inatlaşıyor. Bir konu hakkında konuşurken oralı olmuyor.
Geçen gün tanımadığı kişilerden para istemiş gitmiş dondurma almış ki her gün harçlık veriyoruz. Bunu duyunca konuştuk, ceza verdik yaptığının yanlış olduğunu söyledik. özür dilerim dedi. Ya başına birşey gelseydi ya kaçırsaydı ne yapardık
Bugün bana babasıyla telefonda konuşuyormuş gibi yapmış, ben gerçekten konuştu sandım. Aradım eşimi hayır beni aramadı dedi. Kızıma neden bana yalan söylüyorsun dedim şaka yaptım dedi
İnanın artık yaptıklarına tahammül edemiyorum. Yaramazlıktanda öte artık yaptıkları.
Ben birşeye üzüldüğümde üzülmüyor. Merhameti yokmuş gibi geliyor. İyi bir anne baba olduğumuzu düşünmüyorum. Arkadaşlarına çok düşkün, onlar için beni kırıyor
Psikoloğa götür diyenler olabilir ama 1 saate en az 200 TL verme durumunda değiliz şu an.
Nasıl olucak, nasıl yapıcam bilmiyorum. Konuşmaya da bıktım. En zorlandığım şey annelik oldu
Devlette psikiyatristten randevu alın gidince de çocuğun davranış bozuklukları olduğunu psikoloğa yönlendirmesini talep edin. Devlette ücretsiz psikolog var ama psikiyatrist yolluyor (her şehirde var mı bilmiyorum)9 yaşında kızım var. Doğduğundan beri zor bir çocuktu. İlkokula başladığından bu yana devamlı öğretmenden, arkadaşlarının ailerinden şikayet alıyorduk. Her yaşanan şeyde daha başka ne yapabilir derken yeni şeyler yapmaya devam etti.
Düzgün bir şekilde anlatıyorum,yeri geliyor ceza veriyorum, üzüldüğümü söylüyorum ama yok tam düzelir gibi olurken düzelmiyor. Laftan anlamayan, en basit şeylerde bile(yemek yemesi, dişlerini fırçalaması) inatlaşıyor. Bir konu hakkında konuşurken oralı olmuyor.
Geçen gün tanımadığı kişilerden para istemiş gitmiş dondurma almış ki her gün harçlık veriyoruz. Bunu duyunca konuştuk, ceza verdik yaptığının yanlış olduğunu söyledik. özür dilerim dedi. Ya başına birşey gelseydi ya kaçırsaydı ne yapardık
Bugün bana babasıyla telefonda konuşuyormuş gibi yapmış, ben gerçekten konuştu sandım. Aradım eşimi hayır beni aramadı dedi. Kızıma neden bana yalan söylüyorsun dedim şaka yaptım dedi
İnanın artık yaptıklarına tahammül edemiyorum. Yaramazlıktanda öte artık yaptıkları.
Ben birşeye üzüldüğümde üzülmüyor. Merhameti yokmuş gibi geliyor. İyi bir anne baba olduğumuzu düşünmüyorum. Arkadaşlarına çok düşkün, onlar için beni kırıyor
Psikoloğa götür diyenler olabilir ama 1 saate en az 200 TL verme durumunda değiliz şu an.
Nasıl olucak, nasıl yapıcam bilmiyorum. Konuşmaya da bıktım. En zorlandığım şey annelik oldu
Aslında kızınızın neden böyle yaptgni bu sözünüz biraz aciklyrHayır, aksine sürekli hayır diyen ve yaptıklarının karşılığında ceza veren biriyim
Evet, arkangel. Dizinin tamami zaten efsane bence.Bana da angels mı neydi bölümün adı. Çok etkilenmiştim.
Sürekli hayır diyen ve ceza vermeye meraklı bir anneyle yaşamak zor olsa gerek. Çocuğunuza cidden üzüldüm..benim annem de hayir demekten zevk alırdı , aramız da hep b.k gibiydi.Hayır, aksine sürekli hayır diyen ve yaptıklarının karşılığında ceza veren biriyim
Gerekirse bir işe girip çalışacaksınız, evde pantolon teğelleyip para kazanacaksınız, evdeki eşyaları satacaksınız ama çocuğu bir uzmana götüreceksiniz.9 yaşında kızım var. Doğduğundan beri zor bir çocuktu. İlkokula başladığından bu yana devamlı öğretmenden, arkadaşlarının ailerinden şikayet alıyorduk. Her yaşanan şeyde daha başka ne yapabilir derken yeni şeyler yapmaya devam etti.
Para iste MİŞ9 yaşında kızım var. Doğduğundan beri zor bir çocuktu. İlkokula başladığından bu yana devamlı öğretmenden, arkadaşlarının ailerinden şikayet alıyorduk. Her yaşanan şeyde daha başka ne yapabilir derken yeni şeyler yapmaya devam etti.
Siz size sürekli hayır diyen ceza veren biriyle nasıl iletişim kurar sağlıklı bir bağ kurardınız?Hayır, aksine sürekli hayır diyen ve yaptıklarının karşılığında ceza veren biriyim
Bunun yerine yemeğini yersen şöyle sağlıklı olursun böyle enerjik olursun, hadi yemeğini bitirde şu en sevdiğin çizgi filmi birlikte izleyelim demelisiniz benceSon yazdığınızı ben çok uyguluyorum. Mesela yemeğini yemezsen , sevdiğin çizgi filmi izleyemezsin gibi… Eşim de bana tepki gösteriyor “çocuğu neden tehdit ediyorsun?” Acaba yanlış birsey mi yapıyorum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?