- 15 Mart 2008
- 832
- 0
- Konu Sahibi Handandandan
kaydirigubbakcemile2
CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BİRİLERİNDEN GÜZEL ŞEYLER DUYMAK DAHA ÇOK MOTİVE EDİYO BEN İŞE ARABAMLA GELİP GİDİYORUM YÜRÜME GİBİ DURUMUM YOK SANAYİDE ÇALIŞIYORUM :jeyyar: EVET CANIM BELEDİYENİN OLAN YERE GİDİYORUM KADINLAR LOKALİ EVİM SİNCAN DA YAKINDA SUNDUKLARI HİZMET ÇOK GÜZEL İNGİLİZCE BİLGİSAYAR DANS SPOR KURSLARI VAR BUNLARDAN YARARLANABİLİYOSUN BEN İŞTEN 6 DA ÇIKIYORUM KURS SAATİ 7.30 BİDE BEN MEKİK ÇEKİNCE GÖBEKTEN GİDİYO KİLOM VAR AMA BENDE GÖBEK VE BEL YOK:asigim:
serap belediyenin olanımı diyosun sen yıllık 100 lira hani
onları bende araştırdım ama ne saatler uyuyor bana nede semtler ne yazıkki,
bahçeliye gideyim dedim yol parsı özel salon parasına geliyo,bende evde ve akşam iş çıkışında 45dk-1 saat yürüyerek dikkat etmeye çalışıyorum ve evdede cumadan beri müsait olursam 1 saat (hafta sonları özellikle)
yoksa en kötü mekik çekiyorum çekebildiğim kadar bence eriyorum farkı fark ediyorum,
sabah bakkalın oğlu gördü beni abim çökmüşün diyo :roflol:,
nerdeyse 15-20 gündür görmemişti beni ii gitmiş ya süper görünüyon diyo bilseniz ne motive ediyo beni ben akşam yürümeyimde kim yürüsün yada ben mekikleri çekmeyim kim çeksin dimi ama:)...
CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BİRİLERİNDEN GÜZEL ŞEYLER DUYMAK DAHA ÇOK MOTİVE EDİYO BEN İŞE ARABAMLA GELİP GİDİYORUM YÜRÜME GİBİ DURUMUM YOK SANAYİDE ÇALIŞIYORUM :jeyyar: EVET CANIM BELEDİYENİN OLAN YERE GİDİYORUM KADINLAR LOKALİ EVİM SİNCAN DA YAKINDA SUNDUKLARI HİZMET ÇOK GÜZEL İNGİLİZCE BİLGİSAYAR DANS SPOR KURSLARI VAR BUNLARDAN YARARLANABİLİYOSUN BEN İŞTEN 6 DA ÇIKIYORUM KURS SAATİ 7.30 BİDE BEN MEKİK ÇEKİNCE GÖBEKTEN GİDİYO KİLOM VAR AMA BENDE GÖBEK VE BEL YOK:asigim: