9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

merhaba arkadaslar salı günü kürtaj oldum bugün işe basladım daha kahvaltımı etmeden yazayım dedimsonucta kürtaj oldum moralller sıfır ağrım var bebeğim cennnete gitti orda karsılıcak annnesini inşallah

güsahcım ınan cok uzuldum olmasaydı ıyıydı ama nasıbı yokmus dıyelım benım gıbı dogup kucagına adıktan sonra kaybtseydın daha buyuk yıkım olurdu uzulme demekki hamıle kalabııyorsun bazı bunyeller ılk bebegı vucut kabul etmıyormus dktorum demıstı yabancı cısım olarak algılıyormus benım ılkım oyle oldu dıgerlerı 28 haftadan sonra vucut kabul etmıyor ılaclarla kızımı 33 haftalık dogurdum canım allah yasayan uzun omurlusunu versın uzulme ben emınım sende bebısını alıp kucagına bu gunlerını unutacaksın gecmıs olsun strese gırme lutfen burda yıne senın haberını duyacam ınsalah

gulkokulu

canım sen hayıt suyu olarak mı kullandı şişe halinde? bende alıcam aktardan ama günde sabah akşam olark kullanıcam çalıştığım için umarım faydası olur inşlhh.

merhaba gülşah, bu başlığı 2 gün önce keşfettim. baştan sona sanki yaşadım sevincini de üzüntünü de. Allah sabır versin. bebeğim cennete gitti demişsin ya, içim buruldu. ben tam 6 kez tüp tedavisi gördüm herseferinde 20 küsur embriolarımız oldu, ama bana tutunamadan gittiler cennete bebeklerim. onlarda bile çok üzüldüm, anlıyorum kaybının verdiği acıyı. ama şöle düşün en azından hamile kalabiliyorsun. bir süre sonra yeniden deneyeceksin, unutacaksın bugünleri.

nasip hersey nasip canım allahım kimseyi böyle kucağı boş gözü yaslı yüreği acılı bırakmasın rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah tüp bebek tedavisi bile bi sans biliosun demi birgün mutlaka olur bunu deneyemeyen insanlar var yinede cok sanslıyız unutma

güsahcım ınan cok uzuldum olmasaydı ıyıydı ama nasıbı yokmus dıyelım benım gıbı dogup kucagına adıktan sonra kaybtseydın daha buyuk yıkım olurdu uzulme demekki hamıle kalabııyorsun bazı bunyeller ılk bebegı vucut kabul etmıyormus dktorum demıstı yabancı cısım olarak algılıyormus benım ılkım oyle oldu dıgerlerı 28 haftadan sonra vucut kabul etmıyor ılaclarla kızımı 33 haftalık dogurdum canım allah yasayan uzun omurlusunu versın uzulme ben emınım sende bebısını alıp kucagına bu gunlerını unutacaksın gecmıs olsun strese gırme lutfen burda yıne senın haberını duyacam ınsalah

nasip canım benim allah razı olsun acımı paylasıorsunuz sağolasın üzülme tekrar bağırmıcam ama fısıldıcam burdan

selam kızlar bende hayıta basladım ama tohumunu demleyıp ıcıyorum adetım normal dıyebıleceım bı zamanda geldı normalde ara kanamalarım olur sık adet olurdum 29. gun adet oldum hemde 4-5 gundur kullanıyordum hayıt tohumunu.

gulsah gecmıs olsun uzuldum canım Rabbim acını vereceği güzel sağlıklı bebeklerle dindirsin inşallah.

not: kızlar tüp bebek ve sebepsiz infertilitede falan akupunktur cok ıyı gelıy9rmus rahatlatıyırmus rahmı hazırlıyormus stresı gıderıyormus vs bı arastırın bakın ıstersenız ben kılo vermek uıcın gıdıcemde arastırırken gordumm

merhaba arkadaslar salı günü kürtaj oldum bugün işe basladım daha kahvaltımı etmeden yazayım dedimsonucta kürtaj oldum moralller sıfır ağrım var bebeğim cennnete gitti orda karsılıcak annnesini inşallah

canım seni en iyi ben anlıyorumdur sanırım ben de pazartesi kürtaj oldum ve benim b hcg değerim 5000lere çıktı ağladım ağladım kimsenin sesini duymak istemedim çünkü hiç bir teselli cümlesi iyi gelmedi, kolumu kaldıracak gücüm kalmadı, şu an da bile her şeye sinir oluyorum ilk bebeğim canım mutluluğum artık yok...ama artık hamile kalabildiğimizi biliyoruz ve çok şükür ki iki tüpümüzde yerli yerinde duruyor, Allah bize evlatlarımızı bağışlar inşallah, sadece biraz sabır arkadaşım...

selam kızlar bende hayıta basladım ama tohumunu demleyıp ıcıyorum adetım normal dıyebıleceım bı zamanda geldı normalde ara kanamalarım olur sık adet olurdum 29. gun adet oldum hemde 4-5 gundur kullanıyordum hayıt tohumunu.

gulsah gecmıs olsun uzuldum canım Rabbim acını vereceği güzel sağlıklı bebeklerle dindirsin inşallah.

not: kızlar tüp bebek ve sebepsiz infertilitede falan akupunktur cok ıyı gelıy9rmus rahatlatıyırmus rahmı hazırlıyormus stresı gıderıyormus vs bı arastırın bakın ıstersenız ben kılo vermek uıcın gıdıcemde arastırırken gordumm

ne güzel, bu kadar çabuk etki ediyorsa umarım bende de işe yarar.
akupunktur u geçen seneki denememde yaptırmıştım ben. rahatlattı ama gene sonuç olumsuzdu. bir dahaki denememi bahçecide yaptırıcam.orda da bu konuda destek veriyorlar yaptırabilirim aslında.

ne güzel, bu kadar çabuk etki ediyorsa umarım bende de işe yarar.
akupunktur u geçen seneki denememde yaptırmıştım ben. rahatlattı ama gene sonuç olumsuzdu. bir dahaki denememi bahçecide yaptırıcam.orda da bu konuda destek veriyorlar yaptırabilirim aslında.

canım valla hayıttan mı oldu bılemedım ama baska ılac falan kullanmadım neyse on ayordum yanı :)
tedavıden once baslamak gerekıyormus akpnktra 10-15 seans ıyı oluyormus falan dıye okudum hadı hayırlısı ınsallah bu sefer olur ınsallah.

yelkenlikiz, milasis+, gulem, antiSocial

kalabalıklasmaya basladı burası :)
naber şekertoşumm

nasip canım benim allah razı olsun acımı paylasıorsunuz sağolasın üzülme tekrar bağırmıcam ama fısıldıcam burdan

hayır bagıracaz nıyeymıs herkez duyacak yıkılmak yok sen bagırmassan ben bagırırım yine teyze oldum dıye fazla degıl benım on sezılerım cok kuvvetlı 2 aya sesım kısılır ayrıca kısa bı sure sonra trabzona tasınıyoruz esımın taini cıktı artık ordan yazarım gulsahcım usagun oldımu dıye bayramdan sonra ınsalah ben heryerden bagırırım merak etme öpuyorum herkezı

canım seni en iyi ben anlıyorumdur sanırım ben de pazartesi kürtaj oldum ve benim b hcg değerim 5000lere çıktı ağladım ağladım kimsenin sesini duymak istemedim çünkü hiç bir teselli cümlesi iyi gelmedi, kolumu kaldıracak gücüm kalmadı, şu an da bile her şeye sinir oluyorum ilk bebeğim canım mutluluğum artık yok...ama artık hamile kalabildiğimizi biliyoruz ve çok şükür ki iki tüpümüzde yerli yerinde duruyor, Allah bize evlatlarımızı bağışlar inşallah, sadece biraz sabır arkadaşım...

amin inşallahhhhhhhhhh ......aynen canım ne kimseye gitmek nede biri bana gelsin istedim cok tuaf duygular fakat kendimizi toparlamalıyız herşey kafada bitiyor biliosun rabbime sığınmaktan baska yok baska caremiz verende o alanda

hayır bagıracaz nıyeymıs herkez duyacak yıkılmak yok sen bagırmassan ben bagırırım yine teyze oldum dıye fazla degıl benım on sezılerım cok kuvvetlı 2 aya sesım kısılır ayrıca kısa bı sure sonra trabzona tasınıyoruz esımın taini cıktı artık ordan yazarım gulsahcım usagun oldımu dıye bayramdan sonra ınsalah ben heryerden bagırırım merak etme öpuyorum herkezı

canım benim kıyamam sana demek trabzon ha allahın sevgili kuluymussun cenneten bi köşeye gidion benm baba ordulu cok güsel oralar sen nerde oturuyn simdi istanbul gibi kalmıs aklımda ama emin değilim

canım benim kıyamam sana demek trabzon ha allahın sevgili kuluymussun cenneten bi köşeye gidion benm baba ordulu cok güsel oralar sen nerde oturuyn simdi istanbul gibi kalmıs aklımda ama emin değilim

sivas canım hayılısı ınsallah esımden dolayı gorecegım ınsallah ben gezıyorum ankarada da kaldık ben orduyu ıstemıstım unyeyı olmadı artık hafta sonları gıderım

Gülşahcım çok üzüldüm, kaç gündür korkuyla bakıyordum bu sayfaya. :KK14: Ama Allahın izniyle yaşıyoruz. O istemezse hiçbirşey olmuyor. İnşallah bizlerde alacağız bebeklerimizi kucağımıza. Benimde 4 düşüğüm var. Ama asla pes etmedim. Birgün onlar kardeşlerini gönderecek bizlere.

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

allah bebişinize sağlık - sıhhat verir.
hayırlı bir evlat olur inşallah :KK49::KK49::KK49:

rabbim nelere kadirr.ummadığın anda açar kapılarını.

Gülşahcım çok üzüldüm, kaç gündür korkuyla bakıyordum bu sayfaya. :KK14: Ama Allahın izniyle yaşıyoruz. O istemezse hiçbirşey olmuyor. İnşallah bizlerde alacağız bebeklerimizi kucağımıza. Benimde 4 düşüğüm var. Ama asla pes etmedim. Birgün onlar kardeşlerini gönderecek bizlere.

kıyamam sana eewwet bende inanıyorum birgün o canlar birleşip tek bi yürekle dindiricek tüm acılarımızı

günaydın kızlar,

2 gün önce başladığım hayıt sayesinde 37. günde geldi kırmızılar. hiç gelecek gibi değildi. kesinlikle hayıt etkisi. kullanmaya devam...

X