9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

saol canım başınız sag olsun bu arada bende denicem bu güzel iksiri 10 yıl doluyo 14 temmuzda :KK54:

kızlar nasıl gidiyor bakem iciyormusunuz hayıt suyunu allahım duy arkadaslarımı onun acısını ben bılırım mübarek günlerde geri cevirme mevlaaaaaaaaaaam dualarını allaha emanet olun .Bu arada kızlar adet günleriniz erken erken olmaya baslarsa bu ıyı bısey benim süreklı geriye atti sonunda oldu kızım dogdu 4 aylıktı ben tekrar hamıle kaldım bir severde kazayla oldu oda dogdu ben erken dogum yapyorum hep 7 veya 8 aylık oluyor malesef onu hastane mıkrobundan kaybettım bakımsızlıktan 1 hafta yasadı oglum birkere dokunabildim 11 nde ölüm günü bu günlerde coook doluyum hep sizden bir bebis haberi bekliyorum sanki onu bana verecekmissiniz gibi oooooof dgdugu gün mezarına gittim konustum oglumla kücücük mezarında yatıyrdu otlar büyümüs ablasıyla onları temizledik canım seni cooook özledim kelebegim benim önce babam 6 ay sonra oglum allahım beni deniyor herhalde allah bir verir denermis bide alır denermis umarım bu son sınavımdır ilk bebisimde düsmüstü yani suan 1 kızım var oda herseyim allahım o doktor musfettelerinden hakkımı sorsun onlara helal etmiyorum hakkımı göz yaslarımın hesabını veremesinler simdi 1 yas olacaktı bır oglan bır kız hayalımdı ne yapayım neyse kafanızı sisirdim bu acı omur boyu bıtmeyecek taaaaaki ahirette bana sefaatci olana kadar

cok üzüldüm gülkokulu cok ...basın sağolsun.meleğin hep seninledir kızın ise tesellin allah sağolanları basından ayırmasın.bu arada ben sadakatle hayıt suyuna devam ediorum zaten hamile kalayım ilk bu topiğe koscam gülkokulu hamileyim die bağırcam burdan sana

cok üzüldüm gülkokulu cok ...basın sağolsun.meleğin hep seninledir kızın ise tesellin allah sağolanları basından ayırmasın.bu arada ben sadakatle hayıt suyuna devam ediorum zaten hamile kalayım ilk bu topiğe koscam gülkokulu hamileyim die bağırcam burdan sana

insallah bitanem bende senınle bagırırım

mrb kızlar bende infertilitesi ve pkosu olanlardanım 4 yıllık evliyim gülkokulu senn adına çok sevndm ama oğlun için allah sabır versin her şerde bir hayır her hayırda da bir şer varmış sadece dua et onun için .inşllh rabbm mahşerde şefaatçi kılar:KK43: kızlar bende uzun bi aradan sonra eurofertile başladım dün ama kist çıktı ve dr ginera ile folbiol verdi bide kilo vermmem için glukofaj verdi sonra sorunun kaynağına incez yeter artık aanne yapıcm seni ddi çok ümitlendm ben gbi olan arkdşların tecrübelerini paylaşmk isterm

mrb kızlar bende infertilitesi ve pkosu olanlardanım 4 yıllık evliyim gülkokulu senn adına çok sevndm ama oğlun için allah sabır versin her şerde bir hayır her hayırda da bir şer varmış sadece dua et onun için .inşllh rabbm mahşerde şefaatçi kılar:KK43: kızlar bende uzun bi aradan sonra eurofertile başladım dün ama kist çıktı ve dr ginera ile folbiol verdi bide kilo vermmem için glukofaj verdi sonra sorunun kaynağına incez yeter artık aanne yapıcm seni ddi çok ümitlendm ben gbi olan arkdşların tecrübelerini paylaşmk isterm

insallah canım allah gönlünün muradını verır insallah

Selam Gülkokulu, bende satın aldım dün. Yarın başlayacağım. Polende içiyorum hergün. Herhangi bir yan etkisi oldu mu sende? Çünkü bende mide problemleri de varda...

Selam Gülkokulu, bende satın aldım dün. Yarın başlayacağım. Polende içiyorum hergün. Herhangi bir yan etkisi oldu mu sende? Çünkü bende mide problemleri de varda...

senin adına sevındım olur insallah polene gelınce sende bılırsın bal mıdeye cok faydalıdır plen baldan daha faydalı ıyıbıle gelır bence yanlız arı sutu polenı yazıyordu uzerınde vital markaydı canım yınede tereddütediyoran tok karnına ıc farketmez zayıfsanda bıraz toplarsın bebis icin deger zaten cok zayıf ve kılolu olmakta gebelıgı onluyormus bıde yakı denen bısey var eskıden babanneler agrıyan yerlerıne yapıstırırmıs sıcak kalsın dıye bıde belınde gevseklık varsa bele yapıstırılır azami 2 gün bekletılıyr bende eczaneden alıp yapmıstım ne varsa eskılerde var yazın bıraz kasıntı yapar fanfınıfınfondan önce yapıstır sonra ayaga kalkmadan belıne yastık koy ayagını yuksege kaldır spermlerın dısarı cıkmasını engeller bıde saga yatarsan kızın sola yatarsan oglun olurmus bende mılletın yalancısıyım sana kolay gelsin balım bol bol sut ıc yumurtalar buyusun

Son düzenleme:
allah hepimize sağlıklı bebişler versin yarabbim sen bizlere bebek hasreti çektirme.

Kargo bugün elime geçti. Sabah aç karnına bir içtim. Ama tadı çok acayipti. Muzla beraber içmek zorunda kaldım. Polenide içtim. Bebiş için nelere katlanıyoruz...
Gülkokulu, belimi korumaya dikkat ederim artık. eczaneden yakıyıda alacağım. inşallah çabalarımız sonuçsuz kalmaz.:KK14:

ben de senden ilham alanlardanım..yalnız aktar bana hayıt ve polenle birlikte civanperçemi ve aslan pençesi hapı da verdi..3lü olarak öneriyoruz dedi..şimdi kullanıyorum.. inşallah aşılama olmadan hamile kalırım...bilgilerin için çok teşekkür ederim..allah sana çift çift oğullar versin inşallah...

ben de senden ilham alanlardanım..yalnız aktar bana hayıt ve polenle birlikte civanperçemi ve aslan pençesi hapı da verdi..3lü olarak öneriyoruz dedi..şimdi kullanıyorum.. inşallah aşılama olmadan hamile kalırım...bilgilerin için çok teşekkür ederim..allah sana çift çift oğullar versin inşallah...

canım sagol cift cift diyince icim cııızz etti bi ic cektim oooof ne yapayım hayırlısı tekede razıyım öpüyorum inanın sizinde olsa okadar sevinecem

Merhaba kızlar
Ben de durumumu sizinle paylaşmak isterim.
2 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım ve 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Ondan sonra da hiç olmadı doktor kontrolündeydim hep yumurtalarımı çatlatıyordu ilişki öneriyordu ama olmadı. Böyle böyle 2 sene geçti üzerinden başka doktora gittim o da bana menapoza girdiğimi yumurta rezervemin çok az yaşlı olduğunu söyledi bu fsh-e2 testlerine dayanarak ve sizin çocuğunuz olmaz imkansız olsa bile mucize olur dedi. Tüp bebek dedi eşim istemedi zaten durumumuz da çok yok tüp bebek için. Ve benim adetlerim düzensiz hep ilaçla geliyor ve son 3 aydır da çok az geliyor..Ne yapmam gerek? Lütfen yol gösterin bana kızlar..:KK43:

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

Sen bıze umut oldun valla. ve bunu deneyecem kesınlıkle. Allah razı olsun paylastıgın ıcın. ve mutlulugun daım olsun ınsaallah

Merhaba kızlar
Ben de durumumu sizinle paylaşmak isterim.
2 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım ve 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Ondan sonra da hiç olmadı doktor kontrolündeydim hep yumurtalarımı çatlatıyordu ilişki öneriyordu ama olmadı. Böyle böyle 2 sene geçti üzerinden başka doktora gittim o da bana menapoza girdiğimi yumurta rezervemin çok az yaşlı olduğunu söyledi bu fsh-e2 testlerine dayanarak ve sizin çocuğunuz olmaz imkansız olsa bile mucize olur dedi. Tüp bebek dedi eşim istemedi zaten durumumuz da çok yok tüp bebek için. Ve benim adetlerim düzensiz hep ilaçla geliyor ve son 3 aydır da çok az geliyor..Ne yapmam gerek? Lütfen yol gösterin bana kızlar..:KK43:

canım hic üzülme önceden olmus benimde ilkı düsmüstü sen doktrlara bakma onlara kalsa hemen ölüyoruz önce sabırlı l allaha sıgın ayrıca bebek ıcın 1 yumurta bir sperm lazım mılyonlar gerekmıyor canını sıkma hayıt kadınlara özgü bir bitki hic yok dememis az demis dene istersen bak stresten bile erken menapoza girenler var biz duymasakta allah duyar sesini strese girme üzüldüm yemin ederim yarın misafırım var biseyler hazırlıyordum ellerim bulasık yazıyorum hakkında hayırlısı

canım hic üzülme önceden olmus benimde ilkı düsmüstü sen doktrlara bakma onlara kalsa hemen ölüyoruz önce sabırlı l allaha sıgın ayrıca bebek ıcın 1 yumurta bir sperm lazım mılyonlar gerekmıyor canını sıkma hayıt kadınlara özgü bir bitki hic yok dememis az demis dene istersen bak stresten bile erken menapoza girenler var biz duymasakta allah duyar sesini strese girme üzüldüm yemin ederim yarın misafırım var biseyler hazırlıyordum ellerim bulasık yazıyorum hakkında hayırlısı

Çok teşekkür ederim cevabın için tatlım. Doktorlar da sonuçta bir araç sadece veren Yüce Allah tabiki de..Ama işte insan ister istemez üzülüyor. Yüce rabbim sana sığınıyorum bu uğurda göz yaşı döken üzülen kim varsa hepsine nasip inşallah bana da nasip et (amin)

35 yaşındayım adetlerim düzenli fakat 1,5 yıldır olmuyor nasıl kullanıldığını yazarsanız sevirim hemen uygulamaya başalarım

X