Evet canım soğan kürünü yaptım bu ayda yapıcam bal. Tarçın.çörekotunu yaptım bugün dr gşttim yumoşlarım olmuşmerhaba öncelikle allahım şifanı versin inşaallaah arkadasım pko gercekten buyuk bır dert ama sogan kuru yap allahın izni ile gecer kurtulursun mucizevi bir formül bence tabi hayıt suyunu daha denemedım denıycem fayda gorursem herkese onuda anlatcam inş
hepsini aynı anda yapma bence arkadasım etkileşim yapıp olumsuz olmasın cabaların bence sogan kurunu yap bılıosun 2 sefer yapmak gerekıyor bende yaptım hatta neler yaptım anlatım once 3 ay regl olamadım dr gıttım bana farlutol verdı onla regl oldum ama azar azar bıkacgun gectı sogan kurune basladım basladıktan 2 gun sonra tekrar kanamam oldu bend cok sasırdım acaba yan etkı falanmı yaptı dıye ama arastırdımkı genelde herkeste ufak ufak kanama oluyomus kıtler erıyor sanırım sonra ıncir kuru yaptım onun takıbınde rglm 2 ay duzene gırdı arastırmalarıma devam ettım tabı sonunda bal cörekotu tarcın kullandım bugun son gunum buarada hormon tahlılerımde yapıldı yavas yavas kıloda verdım bı 5 kılo kadar glıforda kullanıyorum cuma gunu de tahlıllerımı alcm ondan sonrada rahım fılmı cekılcek sanırım elımden gelen herseyı yapmaya calısıorum inşaallaah allahım cabalarımızın mukafatını verır bızde bebegımızın nefesını duyarız allahım kımseyı evlat hasretıyle ımtıhan etmesin ! amin:)Evet canım soğan kürünü yaptım bu ayda yapıcam bal. Tarçın.çörekotunu yaptım bugün dr gşttim yumoşlarım olmuşhayıt sjyunu bende alıcam inş herşey verile kısmet arıcaz şifamızı inş Allah tüm olmayanlara nasip eder sevinçlerimizide paylaşırıx :)
Kesinlikle. Hayır bende bu söylediklerimi ayrı ayrı zamanlarda yaptım yani birini bi ay diğerini daha sonraki zamanlarda. Birtek incir kürünü demedim senin düzene girmiş ne güzel. Bende geçen ay 2,5 ay regl olmamıştım soğan kürüyle oldum. Bu ayda olmazsam yine içicem kendiliğinden olursada bi 15 gün daha yapıcam 8 tane pko kalmış. İnş regl olursam bende rahim filmi çektiricem sen nerde çektirmeyi düşünüyorsun ?buarada birbirimize ediceğimiz dualar daha cok kabul olurmuş bibirimize dualarımızı eksik etmeyelım arkadaşlar !!!!
ben istda yasıyorum cnm kartal lütfikırdar devlet hast gıdıyorum hormon tahlıllerım yapıldı cuma gunu gıdıp sonuclarımı alıcam smear testıde yapıldı lıstede sadece rahım fılmı kaldı onuda orda yapıcaklar sanırım ? buarada maydonoz süt buharınıda dene derım arkadasım o da pko için faydalı olabilir!!!ben onu da denedım birde acıelma yağı adacayı yagıda denılıyo onu fitil şeklinde kullanıyorsun tüplerini acıyomuş belki pkoyada faydası olur allahın izni ile denemekte fayda var gercekten denemedıgım bı hayıt suyu kaldı onuda denersem herseyı yapmıs olucam :)kısmet artıkKesinlikle. Hayır bende bu söylediklerimi ayrı ayrı zamanlarda yaptım yani birini bi ay diğerini daha sonraki zamanlarda. Birtek incir kürünü demedim senin düzene girmiş ne güzel. Bende geçen ay 2,5 ay regl olmamıştım soğan kürüyle oldum. Bu ayda olmazsam yine içicem kendiliğinden olursada bi 15 gün daha yapıcam 8 tane pko kalmış. İnş regl olursam bende rahim filmi çektiricem sen nerde çektirmeyi düşünüyorsun ?
hmm senın adına sevındım kılo problemın olammasına arkadasım ama kistler insülin direnci yapıyormus ve bu hamile kalmamzı önleyen bir durummuş anladıgım kadarıyla hersey kısmet gercekten yeterkı allahım yeter ki bir ol desin gerisi boş zaten ama bız elımızden gelenı yapmaya devam edelım bende yarın hoırmon testlerımın sonucunu gostercem dr ıns bıranonce rahım filminide cekerlerde su stresten kurtulurum bende korkmaya basladım cunkiBen bekarken baktırmıştım canım çok şükür yok kilom iyi benim sıkıntı yok. Rahim filmini heyacanla bekliyorum bi o kaldı :)
Korkma canım neyi kötü düşünürsek o geliyo başımıza. İnş sonuçların temiz çıkar. Bende gittim eşimin testleri bi de rahim filmi istedi rahim filmi adetin 7-10 . Günleri arasında çekiliyomuş bende senin gibi onu bekliyorum inş acıktır tüplerimiz.hayırlısıhmm senın adına sevındım kılo problemın olammasına arkadasım ama kistler insülin direnci yapıyormus ve bu hamile kalmamzı önleyen bir durummuş anladıgım kadarıyla hersey kısmet gercekten yeterkı allahım yeter ki bir ol desin gerisi boş zaten ama bız elımızden gelenı yapmaya devam edelım bende yarın hoırmon testlerımın sonucunu gostercem dr ıns bıranonce rahım filminide cekerlerde su stresten kurtulurum bende korkmaya basladım cunki(
Korkma canım neyi kötü düşünürsek o geliyo başımıza. İnş sonuçların temiz çıkar. Bende gittim eşimin testleri bi de rahim filmi istedi rahim filmi adetin 7-10 . Günleri arasında çekiliyomuş bende senin gibi onu bekliyorum inş acıktır tüplerimiz.hayırlısı[/QU
evet cnm haklısın inş temiz çıkar da bu yasadıklarımız bı anı kalır sadece yenı yıla bebısımızle yenı bı hayatla devam ederiz.demek adetın 7-10 günleri ben bılmıyoum arkadasım cok saol bısey daha ogrenmıs oldum ozman daha varmıs bouna sımdıden takmıyım barı kafama :)eşinin yapıcagı testın nasıl yapıldıgını bılıomusunuz pekı arkadasım bız yaptırdık bıkıackere bılmıyorsan soylerım onuda sana :)burda ne guzel destek oluyoruz bırbırımıze iyikide kaydolmusum :):):):):):):):):):):)
cok sevındım olumlu düşünmek lazım tabi arkadasım gercekten insanın basına gelmeden bilemiyor evliliğimizin ilk zamanları olmasın dıye cabalardık sımdıde olsun dıye ugrasıyoruz hayat ıste ne getırecegı bellı olmuyor ama hersey bır sınav arkadasım allahım bızlerı en cok ıstedıklerımızle sınarmıs bızde elımızden gelenı yapıp allahımıza sıgınıcaz yapacak bıseyyok benım eşimde varikoselden amelıyat oldu cnm gecen yıl tam yyılbasıgunu hemde bızım yenıyılımız hastanede gectı yanı ıns bu yenı yılda bebıslerımızı kucagımıza almak nasıp olur :) aminnnnn:):):):))Aynen canım bizi anca biz anlarız. Evet biz eşimin bütün trstlerini yaptırdık çok şükür pazartesi sonucu alıcaz dr göstericex randevuyu alabilirsek belli olucak artık eşimin durumu. Sonra ben adet olmayı beklicem rahim filmi için onuda çektirip dr yolunu tutucam artık yol katediyoruz çok şükür şimdiye kadar hep yanlış şeylerle uğtaştık dediğin gibi inş artık herşwy yoluna girer en azından sorunu bilirsek ona göre hareket ederiz.
buarada benım regl bıtelı yarın 13 gun oluyor sence rahım fılmı cekerler mı???????????????????Aynen canım bizi anca biz anlarız. Evet biz eşimin bütün trstlerini yaptırdık çok şükür pazartesi sonucu alıcaz dr göstericex randevuyu alabilirsek belli olucak artık eşimin durumu. Sonra ben adet olmayı beklicem rahim filmi için onuda çektirip dr yolunu tutucam artık yol katediyoruz çok şükür şimdiye kadar hep yanlış şeylerle uğtaştık dediğin gibi inş artık herşwy yoluna girer en azından sorunu bilirsek ona göre hareket ederiz.
Çekmezler canım tam yumurtlama gününe giriyosun tehlikeye girme hiç öbür ay gidrsin ben 9. Gün gitmeyi düşünüyorum inş.buarada benım regl bıtelı yarın 13 gun oluyor sence rahım fılmı cekerler mı???????????????????