9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

arkadaslar ben bugun hayit suyunu aldim 50ml lik azcik suya 15-20 damla damlat demislerdi bide ari sutu poleniyle birlikte kullanmak gerekiyormus bu topigin bi cok yazisini okudum.hap halindemi kullancam gunde kac gun kullanayim.hayit suyunu gunde 2 defa kullanacakmisim bugun uygulamaya basladim 8 senelik evliyim benim hastaligim hipo hipo ilacsiz adet olmayanlardanim bu zamana kadar tup bebek haric hepsini denedik maalesef olmadi.sizce bende ise yararmi acaba benim durumumda olupta bu sayede hamile kalan varmi.

Kızlar merhaba... bende pkoluyum yorumların çoğunu okudum sayılır ama arkadaşın dediklerini yaparak pkolu olup hamile kalan var mı ? Varsa lütfen paylaşın umut verin bize

merhaba yorumların hepsını okudum arkadaşlar allahım inşaallaah tez zamanda hepımıze bebişlerimizi nasip eder beklemek gercekten cok zor ben 2,5 yıllık evlıyım 1,5 yıldır bebek ıstıyoruz ılk zamanlar bekledık klasık dr teshısı hıc bakmadan 1 yıl bekleyın oluyor bılıyrsunuzdur sizlerde tabı bız beklemek ıstemedık ve 6 ay sonra esım ve ben tadavıye baslayalım bklım nıye olmuyo dedık benım sonuclarım normaldı esımdede varıkosel cıktı ve 1 -*2 ay sonra amelıyat oldu cok sukur sımdı normalamelıyat olmadan once 8 mlyonken sımdı 20 mılyon ama hala olmuyor tabı bendede adet duzensızlıklerı basladı 3 ay olmadıgı oldu tabı takıbınde kılo artısı bende endokrınolojı bolumune gıttım ve ınsulun dırencım oldugunu ogrendım hersey tersıne gıdıyor olmıycak artık dıye dusunurken bıtkılere sardım önce sogan kuru yaptım ardından incir kürü ve sızlerı buldum allahımın bı vesılesı dıye dusunuyorum bugun ılk ısım gıdıp hemen almak buarada ben bal corekotu tarcınd kullanıyorum bereberınde kullanmam etkısnı azaltır mı sizce ?

merhaba öncelikle allahım şifanı versin inşaallaah arkadasım pko gercekten buyuk bır dert ama sogan kuru yap allahın izni ile gecer kurtulursun mucizevi bir formül bence tabi hayıt suyunu daha denemedım denıycem fayda gorursem herkese onuda anlatcam inş

Evet canım soğan kürünü yaptım bu ayda yapıcam bal. Tarçın.çörekotunu yaptım bugün dr gşttim yumoşlarım olmuş hayıt sjyunu bende alıcam inş herşey verile kısmet arıcaz şifamızı inş Allah tüm olmayanlara nasip eder sevinçlerimizide paylaşırıx :)

hepsini aynı anda yapma bence arkadasım etkileşim yapıp olumsuz olmasın cabaların bence sogan kurunu yap bılıosun 2 sefer yapmak gerekıyor bende yaptım hatta neler yaptım anlatım once 3 ay regl olamadım dr gıttım bana farlutol verdı onla regl oldum ama azar azar bıkacgun gectı sogan kurune basladım basladıktan 2 gun sonra tekrar kanamam oldu bend cok sasırdım acaba yan etkı falanmı yaptı dıye ama arastırdımkı genelde herkeste ufak ufak kanama oluyomus kıtler erıyor sanırım sonra ıncir kuru yaptım onun takıbınde rglm 2 ay duzene gırdı arastırmalarıma devam ettım tabı sonunda bal cörekotu tarcın kullandım bugun son gunum buarada hormon tahlılerımde yapıldı yavas yavas kıloda verdım bı 5 kılo kadar glıforda kullanıyorum cuma gunu de tahlıllerımı alcm ondan sonrada rahım fılmı cekılcek sanırım elımden gelen herseyı yapmaya calısıorum inşaallaah allahım cabalarımızın mukafatını verır bızde bebegımızın nefesını duyarız allahım kımseyı evlat hasretıyle ımtıhan etmesin ! amin:)

buarada birbirimize ediceğimiz dualar daha cok kabul olurmuş bibirimize dualarımızı eksik etmeyelım arkadaşlar !!!!

buarada birbirimize ediceğimiz dualar daha cok kabul olurmuş bibirimize dualarımızı eksik etmeyelım arkadaşlar !!!!
Kesinlikle. Hayır bende bu söylediklerimi ayrı ayrı zamanlarda yaptım yani birini bi ay diğerini daha sonraki zamanlarda. Birtek incir kürünü demedim senin düzene girmiş ne güzel. Bende geçen ay 2,5 ay regl olmamıştım soğan kürüyle oldum. Bu ayda olmazsam yine içicem kendiliğinden olursada bi 15 gün daha yapıcam 8 tane pko kalmış. İnş regl olursam bende rahim filmi çektiricem sen nerde çektirmeyi düşünüyorsun ?

ben istda yasıyorum cnm kartal lütfikırdar devlet hast gıdıyorum hormon tahlıllerım yapıldı cuma gunu gıdıp sonuclarımı alıcam smear testıde yapıldı lıstede sadece rahım fılmı kaldı onuda orda yapıcaklar sanırım ? buarada maydonoz süt buharınıda dene derım arkadasım o da pko için faydalı olabilir!!!ben onu da denedım birde acıelma yağı adacayı yagıda denılıyo onu fitil şeklinde kullanıyorsun tüplerini acıyomuş belki pkoyada faydası olur allahın izni ile denemekte fayda var gercekten denemedıgım bı hayıt suyu kaldı onuda denersem herseyı yapmıs olucam :)kısmet artık

Hmm bende çapa tıpa gidiyorum geçen ay hormon testini bende yaptırdım sorun yok dediler rahim filmiyle eşimin bütün testlerini istedi dr oraya yeni başladım inş sonuç alırım.Flimde adet bitiminden 3 gün sonra oluyo sanırım yani birdaha ki dr nerden baksam 1 ay var püff. O dediğin kürleri bende duydum canım ama onlar tüpler tıkanıksa oluyo diye biliyorum bi çektirelim şu filmide inş temiz çıkarda gerek kalmaz zaten pkoyla yeterince uğraşıyorum.Allah yardımcımız olsun.

olsun arkadasım 1 ay daha bekle bak ne güzel herseyın temiz cıkmıs cok sukur tedavı sart acele işe şeytn karısır derlermıs esımıdeboyle dıyerek durduruyorum ona kalsa hemen asılama yada tüp yaptırlım hıc beklemeyelım dıyo ama ben hep dogal yollarla olsun ıstıyorum allahımın izni ile inş bizde yawrularımıza hayırlısıyla kavusuruz cnm tabı benım once bi en az 10 kilo vermem şart insülin direncim varmış pko olanlardada oluyormus senınde oyle bı problemın varsa hemen baktır arkadasım kılo buyuk dert valla 5 kılo verdım geıye 10 kılo kaldı inş onlarıda en yakın zamanda veririm :):):):):):):)

Ben bekarken baktırmıştım canım çok şükür yok kilom iyi benim sıkıntı yok. Rahim filmini heyacanla bekliyorum bi o kaldı :)

Ben bekarken baktırmıştım canım çok şükür yok kilom iyi benim sıkıntı yok. Rahim filmini heyacanla bekliyorum bi o kaldı :)
hmm senın adına sevındım kılo problemın olammasına arkadasım ama kistler insülin direnci yapıyormus ve bu hamile kalmamzı önleyen bir durummuş anladıgım kadarıyla hersey kısmet gercekten yeterkı allahım yeter ki bir ol desin gerisi boş zaten ama bız elımızden gelenı yapmaya devam edelım bende yarın hoırmon testlerımın sonucunu gostercem dr ıns bıranonce rahım filminide cekerlerde su stresten kurtulurum bende korkmaya basladım cunki(

Korkma canım neyi kötü düşünürsek o geliyo başımıza. İnş sonuçların temiz çıkar. Bende gittim eşimin testleri bi de rahim filmi istedi rahim filmi adetin 7-10 . Günleri arasında çekiliyomuş bende senin gibi onu bekliyorum inş acıktır tüplerimiz.hayırlısı

Aynen canım bizi anca biz anlarız. Evet biz eşimin bütün trstlerini yaptırdık çok şükür pazartesi sonucu alıcaz dr göstericex randevuyu alabilirsek belli olucak artık eşimin durumu. Sonra ben adet olmayı beklicem rahim filmi için onuda çektirip dr yolunu tutucam artık yol katediyoruz çok şükür şimdiye kadar hep yanlış şeylerle uğtaştık dediğin gibi inş artık herşwy yoluna girer en azından sorunu bilirsek ona göre hareket ederiz.

cok sevındım olumlu düşünmek lazım tabi arkadasım gercekten insanın basına gelmeden bilemiyor evliliğimizin ilk zamanları olmasın dıye cabalardık sımdıde olsun dıye ugrasıyoruz hayat ıste ne getırecegı bellı olmuyor ama hersey bır sınav arkadasım allahım bızlerı en cok ıstedıklerımızle sınarmıs bızde elımızden gelenı yapıp allahımıza sıgınıcaz yapacak bıseyyok benım eşimde varikoselden amelıyat oldu cnm gecen yıl tam yyılbasıgunu hemde bızım yenıyılımız hastanede gectı yanı ıns bu yenı yılda bebıslerımızı kucagımıza almak nasıp olur :) aminnnnn:):):):))

buarada benım regl bıtelı yarın 13 gun oluyor sence rahım fılmı cekerler mı???????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…