- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 37
çiçek balı cnm ama sıradan bı bal alma bence aktarda satılan dogal ballardan almak daha ıyı olur herlde bana sıvastan gelmıstı bal ayıptır solemesı azıcık sıvaslıyımda:)saolsunlar getırdıler bana ama senın getırtecek ımkanın yoksa dogal satılan ballardan alabılırsın kucuk bı kavanoz yeter sana cunku tarcınla corelkotunudua koyunca cok oluyor sabah aksamda bır tatlı kasıgı yeyınce zatn fazla bıle kalıyor hıc zaman kaybetmeden baslayın benve :)canım bişey sorcam bu bal kestane balı mı? yoksa bıldıgımız bal mı?
Canımmm ben sabah ac karnına hayıt tohumu suyu ve arı sütü poleni içiyorum, aksam ada çayı iciyorum gece yatacak zaman yine hayıt tohumu suyu ve arı sütu poleni kapsülü iciyorum, ada çayını yumurtalarım catlayınca bırakacam yoksa zararlıymış, ama hayıt suyu ve arı sütü polenini sürekli kullanmamızmı lazım bilmiyorum kafama takılıyor, bugünde belime ve kasıklarıma teyzem kupa vurdu belimi çekti ve yakı yapıştırdı gün aşırı iliskide bulunun dedi eliyle yumurtalarımı kontrol etti kasıklarımdan iyi hızlı çalısiyo eger olursa erkek olur dediinşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallaaaaaaaaaaaaaaaahhhh canım isteyen herkese rabbım tez zamanda annelği tatırır sabısızlıkla adet tarıhımı beklıyorum olursamda hıc uzulmıycem cunkı buseferde bal tarcın corekotuyla beraber hayıtada baslıycam sızce ıkısını bırlıkte yapmak dogru olur mu ne dersın?
aaaaaaaaaaaaaa cokkk güzelllllllllll yumuslar hareketlenmıs massaallaaah canım ya bende bırkere yakıyı denedım hazır olanlarından ama dayanılacak gıbı degıl cnm ya sureklı yapıstırdım azcıcık durdu cıkardım bıseye yaramadı sanırım adacayını ben hıc tuketmıyorum cunku dusuk yapma tehlıkesı cokmus llah korusun zaten ne olsa benım basıma gelıo hep bıde o cıkmasın bariCanımmm ben sabah ac karnına hayıt tohumu suyu ve arı sütü poleni içiyorum, aksam ada çayı iciyorum gece yatacak zaman yine hayıt tohumu suyu ve arı sütu poleni kapsülü iciyorum, ada çayını yumurtalarım catlayınca bırakacam yoksa zararlıymış, ama hayıt suyu ve arı sütü polenini sürekli kullanmamızmı lazım bilmiyorum kafama takılıyor, bugünde belime ve kasıklarıma teyzem kupa vurdu belimi çekti ve yakı yapıştırdı gün aşırı iliskide bulunun dedi eliyle yumurtalarımı kontrol etti kasıklarımdan iyi hızlı çalısiyo eger olursa erkek olur dedigeçen ay bi bayanada yapmiış 7 senedir olmuyormuş kadın bu ay hemen hamile kalmış ayrıca tek yumurtası çalışıyordu onun dedi
Canım yakı 3 gün dursun dedi teyzem bende eczaneden aldım ama belimi çekince nasıl kütürdedi belde açıklık oluncada olmuyormuş bebek, annemde hep belini çektiripde hamile kalıyormuş bi deneyim dedim ama belimi nasıl yakıyo şimdi yakı, adet olursan sende ada çayı iç yumurtalar çatlayana kadar içilmesi lazım mış çok geliştiriyormuş çatladıktan sonra içersen o zaman düşük tehlikesi oluuormuş benim ovulasyon testim var onunla bakacam ne zaman çatlıyor diye ayrıca telefonumda adet takvimim programı var orda da gösteriyo ne zaman çatlayacagını, teyzem kasıklrımdanbiraz yukarı yani göbek deliginin yan kısımlarından bastırarak baktı ikiside çalışıyo dedi nabız atar gibi oluyormuş , gecen baktıgım bayanın çalışmayan yumurtasını söyledigimde dedi doktorda o tarafdaki yumurtasının çalışmadıgını söylemiş dedi belki banada vesile olur hamile kalırım bende ve eşimde hiç bi sorun çıkmıyo rahim filmi cekildi histeroskopi çekildi en ufak bi kist bile yok bakalım hayırlısı canım, senin rahim filmini adetliyken çekmezler adet bitimine gün verirler sana, inşallahh gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun :)aaaaaaaaaaaaaa cokkk güzelllllllllll yumuslar hareketlenmıs massaallaaah canım ya bende bırkere yakıyı denedım hazır olanlarından ama dayanılacak gıbı degıl cnm ya sureklı yapıstırdım azcıcık durdu cıkardım bıseye yaramadı sanırım adacayını ben hıc tuketmıyorum cunku dusuk yapma tehlıkesı cokmus llah korusun zaten ne olsa benım basıma gelıo hep bıde o cıkmasın barikeske benım teyzeleımde oyle seyler yapabılseydı benımde buaralar kasıklarımda cok batma agrı gıbı seyler hıssedıyorum adetıme daha nerdeyse 8-9 gun var sımdıen boyle olmasıda ılgınc geldı bana acaba ben cokmu kendımı dınlemeye basladım dıyede dusunmuyo degılım yanı :)ınternette ovulosyon tarhı hesaplama var canım ordan yumurtalarını n olgunlasması ve nezman sıklıkla ılıskıye gıreecegın falan yazıo ondanda yap bence :)yumurtalar teyzenın yaptıgı sekılle anlasılıyormusymus acanba bızde anlayabılırmıyız kı hayır suyunu 3 ay devamlı kullanmak lazımmıs cnm adet olsanda kullanabılıyormussun okuduklarımdan anladıgım kadarıyla oyle yanı 7 senedır nıeye olmuyırmus acaba ıste arkadasım allahım ol dedıkten sonra hersey vesıle gervckten bızım vesılemızde cok ınanıyırum bal tarcın corekotu ve hayıt tohumu olacak allahımın izni ile inşaallaah inşaallaah ben sımdıye kadar hıc bukadar ıcten ıstememıstım bebısımın olmasını borclar falabn var dıye ama sımdı allahımda kalbımı bılıyor okadar cok ıstıyorumkı elımden gelen herseyı yapıcam esımde yarın test yaptırcak bende adetın 1.gunu rahım fılmı cektırcem bklım tedavıye basladık tabı bıtaraftanda bıtkı kurlerının sıfasıyla inş en yakın zamanda bebeklerımıze kavusuruz arkadasım allahım tum bebek ısteyenlere en yakın zamanda bebegıne kavusmasını nasıp etsin :)aminnnnnnnnnnnnnn
çiçek balı cnm ama sıradan bı bal alma bence aktarda satılan dogal ballardan almak daha ıyı olur herlde bana sıvastan gelmıstı bal ayıptır solemesı azıcık sıvaslıyımda:)saolsunlar getırdıler bana ama senın getırtecek ımkanın yoksa dogal satılan ballardan alabılırsın kucuk bı kavanoz yeter sana cunku tarcınla corelkotunudua koyunca cok oluyor sabah aksamda bır tatlı kasıgı yeyınce zatn fazla bıle kalıyor hıc zaman kaybetmeden baslayın benve :)
Canım yakı 3 gün dursun dedi teyzem bende eczaneden aldım ama belimi çekince nasıl kütürdedi belde açıklık oluncada olmuyormuş bebek, annemde hep belini çektiripde hamile kalıyormuş bi deneyim dedim ama belimi nasıl yakıyo şimdi yakı, adet olursan sende ada çayı iç yumurtalar çatlayana kadar içilmesi lazım mış çok geliştiriyormuş çatladıktan sonra içersen o zaman düşük tehlikesi oluuormuş benim ovulasyon testim var onunla bakacam ne zaman çatlıyor diye ayrıca telefonumda adet takvimim programı var orda da gösteriyo ne zaman çatlayacagını, teyzem kasıklrımdanbiraz yukarı yani göbek deliginin yan kısımlarından bastırarak baktı ikiside çalışıyo dedi nabız atar gibi oluyormuş , gecen baktıgım bayanın çalışmayan yumurtasını söyledigimde dedi doktorda o tarafdaki yumurtasının çalışmadıgını söylemiş dedi belki banada vesile olur hamile kalırım bende ve eşimde hiç bi sorun çıkmıyo rahim filmi cekildi histeroskopi çekildi en ufak bi kist bile yok bakalım hayırlısı canım, senin rahim filmini adetliyken çekmezler adet bitimine gün verirler sana, inşallahh gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun :)
canım yaa allahım inş en yakın zamanda önce sana sonrada bana ve ısteyen herkese bebegını nasıp eylesın senın adına cok sevındım cnm tafsıyene uyucam buay adetımı beklıytcem artık sabırsızlıkla olmazssa ıns hamıleyımdır olursada artık bıldıgım herseyı yapcam ksımet artık yetrkı allahım bı ol desın ben zaten adetın 1.gunu gıdıcem randevu vercklermıs tabı o da denk gelırse haftada 2 gun cekıyorlarmıs sadece ben maydonoz sut buharı yaptım ondan once adacayı yagı bırdıger adıda acıelma yagını fıtıl gıbı yapıp uc gun kullndım resmen farkettım agzımda tadını gtuplerımde sorun olcgnı sanmıyorum ama yınede rahım fılmını cektırmekte fayda var tabı asama asama tedavbıye basladık cok sukur allahım inş en yakın zamanda hayırlı haberlerını almamızı nasıp eder :)aminnnnnnnnnnnnnCanım yakı 3 gün dursun dedi teyzem bende eczaneden aldım ama belimi çekince nasıl kütürdedi belde açıklık oluncada olmuyormuş bebek, annemde hep belini çektiripde hamile kalıyormuş bi deneyim dedim ama belimi nasıl yakıyo şimdi yakı, adet olursan sende ada çayı iç yumurtalar çatlayana kadar içilmesi lazım mış çok geliştiriyormuş çatladıktan sonra içersen o zaman düşük tehlikesi oluuormuş benim ovulasyon testim var onunla bakacam ne zaman çatlıyor diye ayrıca telefonumda adet takvimim programı var orda da gösteriyo ne zaman çatlayacagını, teyzem kasıklrımdanbiraz yukarı yani göbek deliginin yan kısımlarından bastırarak baktı ikiside çalışıyo dedi nabız atar gibi oluyormuş , gecen baktıgım bayanın çalışmayan yumurtasını söyledigimde dedi doktorda o tarafdaki yumurtasının çalışmadıgını söylemiş dedi belki banada vesile olur hamile kalırım bende ve eşimde hiç bi sorun çıkmıyo rahim filmi cekildi histeroskopi çekildi en ufak bi kist bile yok bakalım hayırlısı canım, senin rahim filmini adetliyken çekmezler adet bitimine gün verirler sana, inşallahh gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun :)
aa neguzel allahım şifa versın ıns canım btç ye adetın 2.gunu baslanıyr 13 gun devam edılıyor bıdahakı adetını bekle deım ben sımdıen hayıt tohumuna baslayabılrsın ama benceeşim köyden arıcılık yapan birine getrtmiş canm baya yoğun gercek bal sanırım :) ben bu ay inofoliğe basladm ov testi de aldm :) bugun mens baslangıcımın 6, gunundeym faydası olur mu? bu ay da kacırmak istemiyorum canım çok teşekkür ederim
keşke benımde belımı cektırebılecegım bırı olsaydı ben ist anadolu yakasında oturuyorum buralardada kımseyı tanımıyorum istda bıldıgn yapan bırı var mı cnm pekı bıde onu deneyelım benımde belımde cok agrım luyo ve en cok belım üşüyor aslında yaptırmakta fayda var!!!!!Canım yakı 3 gün dursun dedi teyzem bende eczaneden aldım ama belimi çekince nasıl kütürdedi belde açıklık oluncada olmuyormuş bebek, annemde hep belini çektiripde hamile kalıyormuş bi deneyim dedim ama belimi nasıl yakıyo şimdi yakı, adet olursan sende ada çayı iç yumurtalar çatlayana kadar içilmesi lazım mış çok geliştiriyormuş çatladıktan sonra içersen o zaman düşük tehlikesi oluuormuş benim ovulasyon testim var onunla bakacam ne zaman çatlıyor diye ayrıca telefonumda adet takvimim programı var orda da gösteriyo ne zaman çatlayacagını, teyzem kasıklrımdanbiraz yukarı yani göbek deliginin yan kısımlarından bastırarak baktı ikiside çalışıyo dedi nabız atar gibi oluyormuş , gecen baktıgım bayanın çalışmayan yumurtasını söyledigimde dedi doktorda o tarafdaki yumurtasının çalışmadıgını söylemiş dedi belki banada vesile olur hamile kalırım bende ve eşimde hiç bi sorun çıkmıyo rahim filmi cekildi histeroskopi çekildi en ufak bi kist bile yok bakalım hayırlısı canım, senin rahim filmini adetliyken çekmezler adet bitimine gün verirler sana, inşallahh gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun :)
Evet canım belde açıklık olunca olmazmış bebek tanıdıgın iyi bilen birisi varsa sende çektir belini bizimde bi sorun çıkmıyor doktor sebepsiz infertilite dedi, agır kaldırınca veya düşünce oluyormuş eger hamile kalırsam yazarım burdan :)aa belde acıklık olunca bebek olmuyo muymus? bizim ikimizde de sorun yok kucukken belımın uzerıne dusmustum bı tanıdıkta belımde acıklık oldugunu soylemstı ev supurunce falan baya agrı yapıyo ondan mı olmadı aceba bebek? ben bi tanıdıga sordum acıklık olunca cocuk olur fakat duser demişti.
İnşallah canım tabiki önce doktora görünmek lazım kist tıkanıklık falan varmı diye eger hiç bişey cıkmazsa ona göre bitkisel kürleri denemek lazım inşallah seninde bişey çıkmaz rahim filminde, isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın Allahım amiiiiiiiiiiiinnnnnncanım yaa allahım inş en yakın zamanda önce sana sonrada bana ve ısteyen herkese bebegını nasıp eylesın senın adına cok sevındım cnm tafsıyene uyucam buay adetımı beklıytcem artık sabırsızlıkla olmazssa ıns hamıleyımdır olursada artık bıldıgım herseyı yapcam ksımet artık yetrkı allahım bı ol desın ben zaten adetın 1.gunu gıdıcem randevu vercklermıs tabı o da denk gelırse haftada 2 gun cekıyorlarmıs sadece ben maydonoz sut buharı yaptım ondan once adacayı yagı bırdıger adıda acıelma yagını fıtıl gıbı yapıp uc gun kullndım resmen farkettım agzımda tadını gtuplerımde sorun olcgnı sanmıyorum ama yınede rahım fılmını cektırmekte fayda var tabı asama asama tedavbıye basladık cok sukur allahım inş en yakın zamanda hayırlı haberlerını almamızı nasıp eder :)aminnnnnnnnnnnnn
İstanbulda tanıdıgım yok canım malesefkeşke benımde belımı cektırebılecegım bırı olsaydı ben ist anadolu yakasında oturuyorum buralardada kımseyı tanımıyorum istda bıldıgn yapan bırı var mı cnm pekı bıde onu deneyelım benımde belımde cok agrım luyo ve en cok belım üşüyor aslında yaptırmakta fayda var!!!!!
inşaallaah canım inşaallaah kımısı olmasın dıye ugrasır bızde olsun dıye gerckten kısmet ısyte mujdelı haberlerını beklycez cadıprenses :)benım 12-13 gıkbı olmam lazım senın nezman once kım haber vercek bklım?:)Evet canım belde açıklık olunca olmazmış bebek tanıdıgın iyi bilen birisi varsa sende çektir belini bizimde bi sorun çıkmıyor doktor sebepsiz infertilite dedi, agır kaldırınca veya düşünce oluyormuş eger hamile kalırsam yazarım burdan :)
İnşallah canım tabiki önce doktora görünmek lazım kist tıkanıklık falan varmı diye eger hiç bişey cıkmazsa ona göre bitkisel kürleri denemek lazım inşallah seninde bişey çıkmaz rahim filminde, isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın Allahım amiiiiiiiiiiiinnnnnn
hmmm yok neyazıkkı ya neyse kısmet ıste inş gerek kalmazda bızde annelik duygusunu yasayabılırız canımİstanbulda tanıdıgım yok canım malesefBen Ankaradayım
Benim bu ayın sonunda belli olacak tatlım az önce ovulasyon testi yaptım daha çift çizgi çıkmadı bi kaç güne çıkarhmmm yok neyazıkkı ya neyse kısmet ıste inş gerek kalmazda bızde annelik duygusunu yasayabılırız canıminşaallaah en yakın zmanda bızde bole kocaman gobusumuzle bebısımızın gelmesını beklerız :)
Yaa haberlerde görüyorum ya camiye bırakıyorlar cöpe atıyorlar görünce dayanamıyorum biz diyorum ugraşıyoruz bebegimiz olsun diye onlar atıyorlar diyoruminşaallaah canım inşaallaah kımısı olmasın dıye ugrasır bızde olsun dıye gerckten kısmet ısyte mujdelı haberlerını beklycez cadıprenses :)benım 12-13 gıkbı olmam lazım senın nezman once kım haber vercek bklım?:)
inşaallaah canım inş hayal kurup duruyorum hamıleysem aıelemıze nasıl soylerız o guzel haberı dıye dusundukce duygulanıp yıne aglıyorum tutamıyorum kendımı dedıgın gıbı bu soguk havalarda kımbılır kac sahıpsız cocuk var kımbılır hangı canı cocugunu sokaklara bırkmıs rabbım bızım sesımızı duysun bızlere tum bebek sahıbı olmak ısteyenlere nasip etsin inşaallaah yakıyı tekrar denıycem canım şifamızı aramaya devem edıcez canı arkadasım yol arkadasım ben ıannıyorum pes etmek yok bızde annelıgı tadıcaz allahımın izni ile bızımde tombıs tombıs bebıslerımız olacak şekercim ben herzman allahım bizi evlat hasretiyle sınama diye dua ederım şekercim sende öle duat bence :)Benim bu ayın sonunda belli olacak tatlım az önce ovulasyon testi yaptım daha çift çizgi çıkmadı bi kaç güne çıkarsen benden önce müjdeyi verirsin inşallah, beli çektirmedende yakı yapıştırınca faydası olan olmuş bazı topiklerde okudum canım, adet bittikten 3 gün sonra yapıştır 3 gün kaldırmadan dursun yapıştırdıgın günden başlayıp gün aşırı ilişki olacak ama denemekte fayda var
Yaa haberlerde görüyorum ya camiye bırakıyorlar cöpe atıyorlar görünce dayanamıyorum biz diyorum ugraşıyoruz bebegimiz olsun diye onlar atıyorlar diyorumAllahım bizide böyle sınıyor sanırım sabrımızı
Ben heralde pozitifi görsem inanamaminşaallaah canım inş hayal kurup duruyorum hamıleysem aıelemıze nasıl soylerız o guzel haberı dıye dusundukce duygulanıp yıne aglıyorum tutamıyorum kendımı dedıgın gıbı bu soguk havalarda kımbılır kac sahıpsız cocuk var kımbılır hangı canı cocugunu sokaklara bırkmıs rabbım bızım sesımızı duysun bızlere tum bebek sahıbı olmak ısteyenlere nasip etsin inşaallaah yakıyı tekrar denıycem canım şifamızı aramaya devem edıcez canı arkadasım yol arkadasım ben ıannıyorum pes etmek yok bızde annelıgı tadıcaz allahımın izni ile bızımde tombıs tombıs bebıslerımız olacak şekercim ben herzman allahım bizi evlat hasretiyle sınama diye dua ederım şekercim sende öle duat bence :)
BİRAZ GEC OLDU AMA MERAK ETTİM EVLADINIZA KAVUŞTUNUZMU MERAK EDİYORUM BENDE DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMgülkokulu meraba senden ilham alarak aldım mecidiefendinin hayıt suyunu kullnmaya basladım inşallah bu ay daha farklı beklicem bende 1,5 yıllık evliyim ve denemediğim kalmadı eşimdede bendede sorun yok gözüküyor ama benim birtek hsg'm kaldı cektirmediğim denemediğim kalmadı buay hepsini karma yapıorum folikasit kullanmayı bile bırakmıstım artık dün gittim eczaneden onuda aldım bu ay arısütlü bal poleni 2 aydır kullanıyordum devam ediorum arada sırada adacayı içiyorum arada ağzıma karanfil atıyorum düzenli hayıt suyunu içiyorum ve bu ay adacayı yağlı tamponuda denedim heray kırmızı kart yemekten bıktım:) gerci ama ümit dünyası rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun nasıl bi duygu deryasında boğulduğumu rabbim bilior herseyin hayırlısı vakti zamanı diorum su mübarek günde rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin
Ben heralde pozitifi görsem inanamamhemen ararım herkesi inşallaahh tatlım hamile kalalımda haber vermek kolay bir kişiye desek herkes duyar zaten ben inanıyorum bizde birgün anneligi tadacaz ama zamanı ne zaman bilmiyoruz Allahım insallah fazla bekletmez bizi hayırlı saglıklı bebişlerle doldurur göbüsümüzü
arkadasım okadar moralım bozukkı anlatamam bugun esım sperm testı yaptırdı cok sukur onda problem yok ama sabah bı baktım regl olmusum hemen aradım esımı gıtmısen bugun rahım fılmı ıcın bana randevu alsın dıye ama hepsı doluymus bıdahakı ay sansını denesın demıs ya boyle bısey var mı ya bıdahakı ayda kesın aynı seyı solıycekler napcm ben dısadada yaptırmak cok malıyetlı 400 500 cıvarında bızde malum cok borc var onları zor karsılıyoruz acayıp üzüldüm kımsenın umrunda degılkı bızım halımızden anlamıyrlar allahım merhamet denılen duyguyu boyle ınsanlardan almıs galıba mecbur beklıycem artık ama inşaallaah allahım benım mucızemı hayıta gizlemiştir buay hayıtta arıycam şifamı artık arkadasım napalım hersey kısmet işte
İNŞ İNŞ AMİN CANIM KURBAN OLDUĞUM RABBİM BİZEDE VERİRİ İNŞBen heralde pozitifi görsem inanamamhemen ararım herkesi inşallaahh tatlım hamile kalalımda haber vermek kolay bir kişiye desek herkes duyar zaten ben inanıyorum bizde birgün anneligi tadacaz ama zamanı ne zaman bilmiyoruz Allahım insallah fazla bekletmez bizi hayırlı saglıklı bebişlerle doldurur göbüsümüzü
benım bu ay gectı artık arkadasım allahım inş senın güzel haber vermenı nasıp eder inş en yakın zamanda göbüşün de bebısını hısserdsın cnmBen heralde pozitifi görsem inanamamhemen ararım herkesi inşallaahh tatlım hamile kalalımda haber vermek kolay bir kişiye desek herkes duyar zaten ben inanıyorum bizde birgün anneligi tadacaz ama zamanı ne zaman bilmiyoruz Allahım insallah fazla bekletmez bizi hayırlı saglıklı bebişlerle doldurur göbüsümüzü