9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

arkadaşın hikayesi örnek olmuş... Allahtan umut kesilmez. Tedavileriniz olumlu geçer umarım.

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

E="Dgr, post: 37400652, member: 632036"]Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn[/QUOTE gayet guzel degerlerin cnm

Sağol canım ilk hamileliğim herseyde heyecan yapıyorum

Hic heycanlanma degerlerin iki gunde iki katina cikmasi gerekir kotu bsey olsa dr sana soyler tedavylemi kaldin hmile canm
Daha Dr görüşemedim oyüzdn merak ediyorum canım klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. De tuttu meleğim

Daha Dr görüşemedim oyüzdn merak ediyorum canım klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. De tuttu meleğim
Oyy oyy cok guzel sevndim bdenem :) yani cogul gbelik ihtimali dha yuksekmis bu klomeni kullaninca. Bnde bgun bsladim gunde iki kez cuma btcek pztsi kontrole gdecm hemen etkisini gosterir mi ki :\

Oyy oyy cok guzel sevndim bdenem :) yani cogul gbelik ihtimali dha yuksekmis bu klomeni kullaninca. Bnde bgun bsladim gunde iki kez cuma btcek pztsi kontrole gdecm hemen etkisini gosterir mi ki :\

Amannn olsunda 3-5 hepsi uyar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .heemen etki gösteermesede diğer aylardada denemeye devam et Yılma sakın nerdensin buarada fıstık

Amannn olsunda 3-5 hepsi uyar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .heemen etki gösteermesede diğer aylardada denemeye devam et Yılma sakın nerdensin buarada fıstık
Ne
vsehir sekerim sen :)

İnşallah hamile kslırsın cnm hiç üzülme.üzüntüde çok şeyi etkiliyor

Heyatı zorluklarla mücadile eden insanın yolu muhteşem bir aydınlığa çıkar unutma

Ewet bn cok stres altinda kaldim gercekten ay geldimi umutlaniodum sonra hyallerim yerle bir oluyodu allahim butun istyenlre nasip e

Senin ne kdar sure olmadi bebegin cnm braz anltablir msin

Yaklaşık olarak 2 yıla yakın canım daha önce Acıbadem'e gittim zamanla olur rahim ters bekle dedi bir sürüde test falan bişeyler yaptırdı Dr bende Dr değiştirdim medicanada Dr buldum memnundum zaten Dr çok ilgili ismini duymuşsundur belki aysun selman laçin şimdi hamileyim işte meleğim benimle ben Dr çok güveniyorum eninde sonunda bebek olacaktı hep umutluyduk senin hikayen nasıl canım

Sayfanin basinda anltmisdim ben tatlim bnm oldu bes aylikken suyum gtti erkn dguma aldlar karnimda ilac vere vere oldrduler olu dogum yptim snra amelyat oldum rahmimde ctallasma varms smdi de yumurta tembellgi cikti bekliyoruz bklim

Reactions: Dgr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…