- 16 Ekim 2014
- 10
- 10
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah senin varmi bebeginarkadaşın hikayesi örnek olmuş... Allahtan umut kesilmez. Tedavileriniz olumlu geçer umarım.
arkadaşın hikayesi örnek olmuş... Allahtan umut kesilmez. Tedavileriniz olumlu geçer umarım.
E="Dgr, post: 37400652, member: 632036"]Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn[/QUOTE gayet guzel degerlerin cnm
Hic heycanlanma degerlerin iki gunde iki katina cikmasi gerekir kotu bsey olsa dr sana soyler tedavylemi kaldin hmile canmSağol canım ilk hamileliğim herseyde heyecan yapıyorum
Daha Dr görüşemedim oyüzdn merak ediyorum canım klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. De tuttu meleğimHic heycanlanma degerlerin iki gunde iki katina cikmasi gerekir kotu bsey olsa dr sana soyler tedavylemi kaldin hmile canm
Oyy oyy cok guzel sevndim bdenem :) yani cogul gbelik ihtimali dha yuksekmis bu klomeni kullaninca. Bnde bgun bsladim gunde iki kez cuma btcek pztsi kontrole gdecm hemen etkisini gosterir mi ki :\Daha Dr görüşemedim oyüzdn merak ediyorum canım klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. De tuttu meleğim
Oyy oyy cok guzel sevndim bdenem :) yani cogul gbelik ihtimali dha yuksekmis bu klomeni kullaninca. Bnde bgun bsladim gunde iki kez cuma btcek pztsi kontrole gdecm hemen etkisini gosterir mi ki :\
NeAmannn olsunda 3-5 hepsi uyar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .heemen etki gösteermesede diğer aylardada denemeye devam et Yılma sakın nerdensin buarada fıstık
vsehir sekerim sen :)Amannn olsunda 3-5 hepsi uyar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .heemen etki gösteermesede diğer aylardada denemeye devam et Yılma sakın nerdensin buarada fıstık
İnşallah hamile kslırsın cnm hiç üzülme.üzüntüde çok şeyi etkiliyorArkadaslar ben iki yillik evliyim. İlk once basimdan bos gebelik gecti kurtaj oldum..dort bes ay sonra hamile kaldim cok mutlu olmustumki hamikeligimin ikinci ayinda benden leke gelmeye basladi doktrlar yatip dinlenceksin dediler ve hamileligimn besinci ayina geldim hala lekelerim ,ddevam ediyordu ama artik bisey ,.olmaz derken ben uc gun ne ,,oldugunu bilmeden karin agrsi ,cektim ozele gttim cocuk iyi agrilarin ,lekeden olur dedi sonra suyum gitti erken doguma aldilar bebegimi karnimda ilacla oldrup dgum yptrdilar. Sonra bska ozel bi hstnye gttim o dr bana rahminde catllasma var amelyat olmassan yine ayni olur dedi. Yuklu bi miktar pra odeyip amelyt oldum su an 9 ay oldu amelyat olali sumdide yumurtaliklarim tembel calisiyormus ve surekli adetim gecikiyo smdide onbes gun geciyor ama negatif dr adetin ikinci gnu gel tedavye bslylim dedi ama ben umidimi kesmiyorum szde sakin kesmeyin. Bi kitap sipars verdim www.hamilelikformulu.com bu syfaya girin bakin hatice saral 42 gunde hamile kalablrsiniz ilacsz tedavisiz bide onu deneyecem. Eger olursa mutlka yszcam sze belki fyda gorruz.
Heyatı zorluklarla mücadile eden insanın yolu muhteşem bir aydınlığa çıkar unutmaArkadaslar ben iki yillik evliyim. İlk once basimdan bos gebelik gecti kurtaj oldum..dort bes ay sonra hamile kaldim cok mutlu olmustumki hamikeligimin ikinci ayinda benden leke gelmeye basladi doktrlar yatip dinlenceksin dediler ve hamileligimn besinci ayina geldim hala lekelerim ,ddevam ediyordu ama artik bisey ,.olmaz derken ben uc gun ne ,,oldugunu bilmeden karin agrsi ,cektim ozele gttim cocuk iyi agrilarin ,lekeden olur dedi sonra suyum gitti erken doguma aldilar bebegimi karnimda ilacla oldrup dgum yptrdilar. Sonra bska ozel bi hstnye gttim o dr bana rahminde catllasma var amelyat olmassan yine ayni olur dedi. Yuklu bi miktar pra odeyip amelyt oldum su an 9 ay oldu amelyat olali sumdide yumurtaliklarim tembel calisiyormus ve surekli adetim gecikiyo smdide onbes gun geciyor ama negatif dr adetin ikinci gnu gel tedavye bslylim dedi ama ben umidimi kesmiyorum szde sakin kesmeyin. Bi kitap sipars verdim www.hamilelikformulu.com bu syfaya girin bakin hatice saral 42 gunde hamile kalablrsiniz ilacsz tedavisiz bide onu deneyecem. Eger olursa mutlka yszcam sze belki fyda gorruz.
İnsallah dedigin gbi olur :)Heyatı zorluklarla mücadile eden insanın yolu muhteşem bir aydınlığa çıkar unutma
Ewet bn cok stres altinda kaldim gercekten ay geldimi umutlaniodum sonra hyallerim yerle bir oluyodu allahim butun istyenlre nasip etsnİnşallah hamile kslırsın cnm hiç üzülme.üzüntüde çok şeyi etkiliyor
Bendestanbuldan canımNe
vsehir sekerim sen :)
Ewet bn cok stres altinda kaldim gercekten ay geldimi umutlaniodum sonra hyallerim yerle bir oluyodu allahim butun istyenlre nasip eİnşallah hamile kslırsın cnm hiç üzülme.üzüntüde çok şeyi etkiliyor
Senin ne kdar sure olmadi bebegin cnm braz anltablir msinBendestanbuldan canım
Ewet bn cok stres altinda kaldim gercekten ay geldimi umutlaniodum sonra hyallerim yerle bir oluyodu allahim butun istyenlre nasip e
Senin ne kdar sure olmadi bebegin cnm braz anltablir msin
Sayfanin basinda anltmisdim ben tatlim bnm oldu bes aylikken suyum gtti erkn dguma aldlar karnimda ilac vere vere oldrduler olu dogum yptim snra amelyat oldum rahmimde ctallasma varms smdi de yumurta tembellgi cikti bekliyoruz bklimDbast: 37401917 .!.:Yaklaşık olarak 2 yıla yakın canım daha önce Acıbadem'e gittim zamanla olur rahim ters bekle dedi bir sürüde test falan bişeyler yaptırdı Dr bende Dr değiştirdim medicanada Dr buldum memnundum zaten Dr çok ilgili ismini duymuşsundur belki aysun selman laçin şimdi hamileyim işte meleğim benimle ben Dr çok güveniyorum eninde sonunda bebek olacaktı hep umutluyduk senin hikayen nasıl canım
Evet bende 2011 yılında tedavi görmüştüm Allaha sukur suanda bi kızım var ...Amin insallah senin varmi bebegin
Allah bagslasin cnm senin sorunun neydi tedavi ne gordunEvet bende 2011 yılında tedavi görmüştüm Allaha sukur suanda bi kızım var ...