Arkadaslar ben iki yillik evliyim. İlk once basimdan bos gebelik gecti kurtaj oldum..dort bes ay sonra hamile kaldim cok mutlu olmustumki hamikeligimin ikinci ayinda benden leke gelmeye basladi doktrlar yatip dinlenceksin dediler ve hamileligimn besinci ayina geldim hala lekelerim ,ddevam ediyordu ama artik bisey ,.olmaz derken ben uc gun ne ,,oldugunu bilmeden karin agrsi ,cektim ozele gttim cocuk iyi agrilarin ,lekeden olur dedi sonra suyum gitti
erken doguma aldilar bebegimi karnimda ilacla oldrup dgum yptrdilar. Sonra bska ozel bi hstnye gttim o dr bana rahminde catllasma var amelyat olmassan yine ayni olur dedi. Yuklu bi miktar pra odeyip amelyt oldum su an 9 ay oldu amelyat olali sumdide yumurtaliklarim tembel calisiyormus ve surekli adetim gecikiyo smdide onbes gun geciyor ama negatif
dr adetin ikinci gnu gel tedavye bslylim dedi ama ben umidimi kesmiyorum szde sakin kesmeyin. Bi kitap sipars verdim
www.hamilelikformulu.com bu syfaya girin bakin hatice saral 42 gunde hamile kalablrsiniz ilacsz tedavisiz bide onu deneyecem. Eger olursa mutlka yszcam sze belki fyda gorruz.