9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

ben de bugün aldım hayıt suyunu nurs lokman hekimin. ablamın hemşire arkadaşı önermiş, ablamda bana söyledi araştırmak için buraya girdim ve yazılanları okudum. evet Rabbim nasip ederse tabiki bunlar bir sebep. inşallah faydasını görürüm,görürüz. bu arada 3.5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım.myom ameliyatı geçirdim. ve yumurtlama sorunum var.bu ay tüp bebek tedavisine başladık fakat tedaviyi yarıda kestik çünkü yumurta oluşumu olmadı maalesef. doktor 2 ay dinlen tekrar deneyelim dedi. inşallah hayıt suyu biraz fayda eder.

kızlar lütfen hayıt suyunu yabana atmayın evet tadı biraz kötü ama bi kaç günde alışıyor insan en az 3 ay yazıyordu her yerde ama rabbimin mucizesi bu bitki bende 1 şişe bitti o ay hamile kaldım inş. dilerim rabbimden dileyen herkez isteyen herkez kucağına alır meleğini hayırla sağlıkla inş.

inşallah arkadaşım.sizin probleminiz neydi acaba?

peki adetinizide düzenliyor mu? her aktarda var mıdır? içeriğini nasıl kullandığınızı anlatırsanız çok seviniriz!

peki adetinizide düzenliyor mu? her aktarda var mıdır? içeriğini nasıl kullandığınızı anlatırsanız çok seviniriz!
evet zaten adet düzenliyor asıl hormonları dengeliyor aktarda hazır suyu satılıyor mecit efendi diye başka markada olabilir günde 3 defa içilecek ama ben 2 kullandım 1 çay bardağının 4 te birine hayıt suyu gerisi su olucak aktarda anlatıyor üstündede yazıyor zaten...

Hayit suyunu isitmaya gerek varmi acaba bir cay bardaginin yarisinin yarisina hayitkalanina su koyup sabah aksam mi iciliyor..peki bu arisuti polen nasil kullanılıyor biliyotmusunuz..oda sabah aksam mi nekadr tuketmek gerekiyor..adetin belli bi gunu olmasina gerek varmiki biliuomususnuz

Hayit suyunu direk bardağa koyup iciyosunuz isitmaya gerek yok. Diğerini ben kullanmadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar durumlar nasıl hayıtla veya degıl bebıslerı olanların gozu aydın olsun olmayanlarında kucakları bos kalmaz ınsaallah mubarek gunlerde hem onlara hemde hasta yakınları olanlara dua edelım.benımde komsumun onemlı bır rahatsızlıgı var suan tedavı goruyor kan kanserı onuda dualarınıza katarsanız cok sevınırım.

Selam gul kokulu bnde aldım Hayıt suyunu dunden beri içiyorum inşallah senin bulus vesile olacak ben bunu devamlı icecem demi ara yok canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar arkadaslar bende kullanmak ıstıyorum ama sadece hayıt suyunu tek basınamı ıcıyorsunuz arısutu polen kapsulude kullandınız mı bıde nasıl ıcılıyo

Merhabalar arkadaslar bende kullanmak ıstıyorum ama sadece hayıt suyunu tek basınamı ıcıyorsunuz arısutu polen kapsulude kullandınız mı bıde nasıl ıcılıyo

ilk mesajlara baktım arı sütü günde 1 kapsül içiyorlarmış bende denesemmi acaba

mrb
ben sadece hayıt içiştim ama düşükle sonuçlandı inş. sende işe yarar arkadaşım..

Konuyu açan arkadaşımız gerçekten güzel bir şeye vesile olmuş sağolsun, çünkü gerçekten hayıt otu ve civanperçemi kadınlar için bir nimet. Bende adet düzensizliği için doktora gittiğimde az da olsa hormon bozukluğu çıkmıştı. Dr un verdiği kimyasal ilaç yerine Hayıt otu ve civanperçemi kullandım. Yalnız ben otları çay olarak kullanmadım, el ve ayaklarıma sıcak su banyosu olarak yaptım. Tadını beğenmeyen ya da mide probleminden dolayı içmekten çekinen arkadaşlara bu yöntemi de tavsiye ederim işe yarıyor. Benim daha ilk aydan hormonlarım düzelmeye başladı ve adetim düzene girdi. Düzenli yapmamama ve çokça ara vermeme rağmen 3.ayın sonunda tamamen düzeldi hormonlar.Hormonlar düzgün çalışınca zaten bebek için gereken ortam hazırlanmış oluyor. Belki daha meşakkatli ama içemeyenler için bir alternatif olsun diye paylaşmak istedim.

gül kokulu merhaba nasılsın uzun zamandır uğramıyordum foruma nasılsınız kimler hamile bende hala tık yok 1 sene korundum 1 senedir ise yine tık yok geçen ay çift çizgiyi gördüm yine gitti ..dr gittim serophone progeston dekort verdi 2.ayımdayım gecen ay cok güzel 4 yumurtaam oluştu cok ümitliydik bütün değerlerim cok güzeldi bakalım nasıl olcak bu ay 3 ay önce yine hayıt suyu kullandım simdi ilaçlarla karıştırmıyorum acaba içsemmi?bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…