9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.
İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.
Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Merhabalar..
Bu sitede yeniyim şöyle bir yorumlarınıza göz attım..Allah kimseyi evlatsız bırakmasın..Rabbim herkezin evladını anasına babasına bağışlasın..Umarım dünya çocuklarla yoğrulurr..

cok sevindim arkadasım ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın bebısını

canım ne güzel Allah bagıslasın evladını.Allah ömür versin.canım bende tohumunu aldım yeni yapmaya basladım acaba suyunumu alsam

Ben hayıtın kendisini alıp demleyip içiyordum. ne yazıkkı doğal yollarla hamile kalamayıp tüp bebek ile hamile kaldım. şimdi 2. çocuğu istiyorum. şuan internetten şipariş verdim inşallah işe yarar. emziriyorum süt artırmaya da faydası varmış en azından sütüm artar :)

50: slm daha yenı katıldım, ben yurt dısındayım 1 yıllk evlıyım prolaktın yukseklıgı asırı cıktı 3aydır ılac kullanıyorum ayrıca 3 ay daha kullanmam gerektıgını soledı doktorum ve baska yerde okudugum kadarıyla hayıt suyu prolaktıne ıyı geliyormus.arkadaslar lutfen yardım edın hayıt suyu nedır hıc bılgım yok? Cocuklarııı cokkkkkkk severımmm daha yenı olmama ramen cok uzuluyorum ..

slm canım benimde fsh yüksekliği problemim var. hayıt suyu ekstraktı satılıyor aktarlarda bunu yarım su bardağı suya 30 damla damlatıyorsun bende yeni aldım kullanabilirsin bayanların hormonlarını düzenlemede faydalı. ama aktarcını iyi seç hepsi iyi ürün kullanmıyor. bunun yanında arı sütü ve hafize sultan macunu ve civanperçemli karışım bitki çayı aldım bende yeni kullanmaya başladım inş faydalı olur.

bılgılendırdıgın için tesekkur ederım canım ama malesef yurtdısındayım arap ulkesınde burdada temın etmek zor ınsallh turkıyeye gelınce mutlaka denıyecem allah hepımızın gonlune gore versın [/QUOTE]

bende hayıtın tohumunu aldım içine birazda testere dişli aslan pencesi koyup içiyorum bakalım ne olacak sonuc baslayalı 7 gün oldu 2 günde aksattım

mutluluk yolunda bende aynı senin gibiyim ilaçsız olmuyorum özelden konuşabilirmiyiz desteğe ihtiyacım var

mutluluk yolunda bende aynı senin gibiyim ilaçsız olmuyorum özelden konuşabilirmiyiz desteğe ihtiyacım var

pcos var 28 yasındayım bekarım ve adet düzensizliğim için bir ay hayıt otu içtim düzenli bile içmedim kendi kendime adet olamıyorum büyük bir hevesle bir sürü hayıt aldım ama sonuc hüsran

02,08,2013de prolaktinim 291,9 iken
03,07,2013 : 20,02 iken bir ay hayıt içtim ve sonuc
04,09,2013 547,5 e yükselmiş

canım cok sıkıldı gercekten.cok ümitlenmistim kendi kendime adet olacagım diye ve hormonlarım düzelecek diye.ama kas yaparken göz cıkardım

ilaçlara devam yapacak baska sey yok soganı deniycem sadece

Son düzenleme:
ben de öğrenmek isterim canım :)

çok güzel anlatmışsın allah hiçkimseye evlat hasreti acısı göstermesin inşallah

Diğer kürleri de yazabilir misiniz acaba..

Selam cm çok sevindim ve bende hamile kalmak için ugraşıyorum hayıt suyu üstünde marka olarak ne yazıyo ve kapsül demiştiniz toplam ücret kaça maal oldu size ve nasıl uyguladınız bilgi verirseniz srvinirim

Kizlar bende hayir tohumu aldim adetimin 2.gununden beri iciyorum insallah ise yarar bende ewlendigim zamandan beri cocuk istiyorum ama olmuyo bi kere kimyasal oldu oda tedawi ile insallah simdi bekliyorum gene bakayim suan adetimin 5.gunu icmeye dewam edicem ari poleni bende war ama hapi yok toz halinde war onu da suyun icine katsan bisey olur mu acaba kizlar

ben bir macun kulalnıyorum. civanperçemli hayıtlı testere dişli aslan pençeli arı sütü ve polenli bitkisel karışım macunu aktardan alabilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…