- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 43
gülkokulu,bende yazını okuduktan sonra gidip aktara hayıt suyu aldım ve şişenin yarısına gelmeden hamile kaldım.veren Allah şüphesiz ancak benim için vesile kıldıklarınıda paylaşmak isterim..sabah aç karnına 1/4 çaybardağı hayıt suyu içtim.bal çörek otu tarçın karışımından bir çay kaşığı yine aç karnına yedim.sabah kahvaltımı yaptım.kahvaltıda yumurta yemeye özen gösterdim.öğlen 2 kuru incir,2 gün kurusu yedim ve hamileyim.daha önce iki kürtaj olmama rağmen.Allah ol desin yeter ki...
dilerim bu yazıyı okuyup,hamile kalmak için uğraşanlara bu yazdıklarım umut olur ve en kısa sürede hamile kalırlar.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun..
arkadaslar internette sorun yasıyordum bir süredir cevap yazamadım cok özür dilerim hayıt suyunu sabah aksam cay bardagının yarısına kadar koyuyoruz uzerını su ıle tamamlıyoruz ac tok farketmez günde ıkı kere üc ay devam arı sütünü günde 1tane kapsül zaten. Markası farketmez ama ozaman vital diye bir markaydı 30 tl almıstım.umarım yardımcı olmusumdur hayıt suyuda mecit efendi allahım nurtopu gibi bebisler versin sizlerede duacıyım bide iliski sirasında belınıze yakı vurun ayaklarınızı havaya kaldırıp yarım saat durun belınızede yastık koyun sabaha kadar yakı dursun belinizi ısıtır sabah banyo yapabilirsiniz cıkarıp
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
arkadaslar internette sorun yasıyordum bir süredir cevap yazamadım cok özür dilerim hayıt suyunu sabah aksam cay bardagının yarısına kadar koyuyoruz uzerını su ıle tamamlıyoruz ac tok farketmez günde ıkı kere üc ay devam arı sütünü günde 1tane kapsül zaten. Markası farketmez ama ozaman vital diye bir markaydı 30 tl almıstım.umarım yardımcı olmusumdur hayıt suyuda mecit efendi allahım nurtopu gibi bebisler versin sizlerede duacıyım bide iliski sirasında belınıze yakı vurun ayaklarınızı havaya kaldırıp yarım saat durun belınızede yastık koyun sabaha kadar yakı dursun belinizi ısıtır sabah banyo yapabilirsiniz cıkarıp[/slm daha yenı katıldım, ben yurt dısındayım 1 yıllk evlıyım prolaktın yukseklıgı asırı cıktı 3aydır ılac kullanıyorum ayrıca 3 ay daha kullanmam gerektıgını soledı doktorum ve baska yerde okudugum kadarıyla hayıt suyu prolaktıne ıyı geliyormus.arkadaslar lutfen yardım edın hayıt suyu nedır hıc bılgım yok? Cocuklarııı cokkkkkkk severımmm daha yenı olmama ramen cok uzuluyorum ..
50: slm daha yenı katıldım, ben yurt dısındayım 1 yıllk evlıyım prolaktın yukseklıgı asırı cıktı 3aydır ılac kullanıyorum ayrıca 3 ay daha kullanmam gerektıgını soledı doktorum ve baska yerde okudugum kadarıyla hayıt suyu prolaktıne ıyı geliyormus.arkadaslar lutfen yardım edın hayıt suyu nedır hıc bılgım yok? Cocuklarııı cokkkkkkk severımmm daha yenı olmama ramen cok uzuluyorum ..
bılgılendırdıgın için tesekkur ederım canım ama malesef yurtdısındayım arap ulkesınde burdada temın etmek zor ınsallh turkıyeye gelınce mutlaka denıyecem allah hepımızın gonlune gore versın [/QUOTE]slm canım benimde fsh yüksekliği problemim var. hayıt suyu ekstraktı satılıyor aktarlarda bunu yarım su bardağı suya 30 damla damlatıyorsun bende yeni aldım kullanabilirsin bayanların hormonlarını düzenlemede faydalı. ama aktarcını iyi seç hepsi iyi ürün kullanmıyor. bunun yanında arı sütü ve hafize sultan macunu ve civanperçemli karışım bitki çayı aldım bende yeni kullanmaya başladım inş faydalı olur.[/QUOT
mutluluk yolunda bende aynı senin gibiyim ilaçsız olmuyorum özelden konuşabilirmiyiz desteğe ihtiyacım var
ben de öğrenmek isterim canım :)Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
çok güzel anlatmışsın allah hiçkimseye evlat hasreti acısı göstermesin inşallahSürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
mrhb...benim prolaktin hormonum yüksekmiş ilaç kullandım fakat hamile kalamadım araştırmalarım sonucu hayıt tohumunun sizin dediğiniz gibi kadınlar için muhteşem bir bitki oldugunu öğrendim bu hormonlarıda tam seviyesine getirirmiş geçmiş zamnlarda bile kadınlar bu otu toplarmış..ben tohumunu aldım ama demliyorum bana tadı yok gibi geliyo acaba yanlışmı demliyorum bir bilginiz var mı???
Kizlar bende hayir tohumu aldim adetimin 2.gununden beri iciyorum insallah ise yarar bende ewlendigim zamandan beri cocuk istiyorum ama olmuyo bi kere kimyasal oldu oda tedawi ile insallah simdi bekliyorum gene bakayim suan adetimin 5.gunu icmeye dewam edicem ari poleni bende war ama hapi yok toz halinde war onu da suyun icine katsan bisey olur mu acaba kizlar