- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
Ne zamandir kullaniyosun canim adi ne bu macununben bir macun kulalnıyorum. civanperçemli hayıtlı testere dişli aslan pençeli arı sütü ve polenli bitkisel karışım macunu aktardan alabilrsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandir kullaniyosun canim adi ne bu macununben bir macun kulalnıyorum. civanperçemli hayıtlı testere dişli aslan pençeli arı sütü ve polenli bitkisel karışım macunu aktardan alabilrsin.
Ne zamandir kullaniyosun canim adi ne bu macunun
kızlar lütfen hayıt suyunu yabana atmayın evet tadı biraz kötü ama bi kaç günde alışıyor insan en az 3 ay yazıyordu her yerde ama rabbimin mucizesi bu bitki bende 1 şişe bitti o ay hamile kaldım inş. dilerim rabbimden dileyen herkez isteyen herkez kucağına alır meleğini hayırla sağlıkla inş.
sorun yoktu ama hamile kalamıyordum en azından denedim bi şekilde vesile oldu diye düşünüyorum..inşallah arkadaşım.sizin probleminiz neydi acaba?
sorun yoktu ama hamile kalamıyordum en azından denedim bi şekilde vesile oldu diye düşünüyorum..
kızlar lütfen hayıt suyunu yabana atmayın evet tadı biraz kötü ama bi kaç günde alışıyor insan en az 3 ay yazıyordu her yerde ama rabbimin mucizesi bu bitki bende 1 şişe bitti o ay hamile kaldım inş. dilerim rabbimden dileyen herkez isteyen herkez kucağına alır meleğini hayırla sağlıkla inş.
evet zaten adet düzenliyor asıl hormonları dengeliyor aktarda hazır suyu satılıyor mecit efendi diye başka markada olabilir günde 3 defa içilecek ama ben 2 kullandım 1 çay bardağının 4 te birine hayıt suyu gerisi su olucak aktarda anlatıyor üstündede yazıyor zaten...peki adetinizide düzenliyor mu? her aktarda var mıdır? içeriğini nasıl kullandığınızı anlatırsanız çok seviniriz!
Merhabalar arkadaslar bende kullanmak ıstıyorum ama sadece hayıt suyunu tek basınamı ıcıyorsunuz arısutu polen kapsulude kullandınız mı bıde nasıl ıcılıyo
Merhabalar arkadaslar bende kullanmak ıstıyorum ama sadece hayıt suyunu tek basınamı ıcıyorsunuz arısutu polen kapsulude kullandınız mı bıde nasıl ıcılıyo
gül kokulu merhaba nasılsın uzun zamandır uğramıyordum foruma nasılsınız kimler hamile bende hala tık yok 1 sene korundum 1 senedir ise yine tık yok geçen ay çift çizgiyi gördüm yine gitti ..dr gittim serophone progeston dekort verdi 2.ayımdayım gecen ay cok güzel 4 yumurtaam oluştu cok ümitliydik bütün değerlerim cok güzeldi bakalım nasıl olcak bu ay 3 ay önce yine hayıt suyu kullandım simdi ilaçlarla karıştırmıyorum acaba içsemmi?bilemedim....Arkadaslar durumlar nasıl hayıtla veya degıl bebıslerı olanların gozu aydın olsun olmayanlarında kucakları bos kalmaz ınsaallah mubarek gunlerde hem onlara hemde hasta yakınları olanlara dua edelım.benımde komsumun onemlı bır rahatsızlıgı var suan tedavı goruyor kan kanserı onuda dualarınıza katarsanız cok sevınırım.