9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Aktarda da var biliyorum, yoksa senin dedigin baska birseymi ? Maca bitkismi var hayit suyunda ???

ben maca bitki hapı olarak aldım hayıt suyu ayrı birsey aktarda olup olmadıgını bılmıyorum hap olarak satıldıgını bılıyorum kadında ve erkekteki hormon dengesını saglıyormus ve bununla hamıle kalnda olmus

Anladim senin dedign maca bitkisi ayri birsey ben direk hayit suyunu sorup da sen bu cvp verince sasirdim.

Peki sen denedinmi maca hapini, bi nerden alindigini yazmisin, peki sonuc aldinmi ?

ben netten sıparıs verdım denıycem henuz denemedım ama faydalarını okuyunca denemekte fayda var dıe dusundum hayıt suyunu aldım fakat ıcemedım tadından dolayı hem bu hapı hem hayıt suyunu denıycem ama bu hapı kullanıp hamıle kalan olmus ıns bızede sıfa olur

bende burada okuyarak hayıt otu aldım ve çay gibi demleyip içtim,henüz hamile kalamadım,benim adetleri düzenli bu çayı pkolu hanımlar kullanıyormuş benim dengemi bozarmı acaba ,çünkü aynı ay içinde 2 defa regli oldum bu hiç olmayan birşeydi ,bilginiz varmı acaba,,,,,birde bu maça bitkisi nedir ne işe yarıyor acaba...

maca bitkisini bende ınternette okudum hem erkek hemde kadın kullanabılıyomus hormonları duzenlıyo ve bır cok sey daha var eger yazarsan daha net ogrenebılırsın ben yanlıs bısey yazmak ıstemem benım fsh oranım 17 cıktı yumurta rezervım dusuk ve kalıtesızmıs ben denıycem hayıt suyunu malesef ıcemedım benımde adetlerım duzenlı ama deneyecegım bu maca bıtkı hapınıbır umıt sıfa olur ne dıyelım

BU konuyu okdugumda bana cok ilginc geldi , ama okuyorum da adet düzensizligi diyor , benim adet düzensizligim yokki , birde adetimin düzenini bozmasin bilgisi olan varmi, konu sahibi ugramiyor heralde

merhaba arkadaşlar.yaşım 31, 3,5 yıllık evliyim.bende aranıza yeni katıldım...benimde tek isteğim bebeğimin olması,bunun içinde çaba gösteriyorum.benimde yumurtalarım zayıf.hayıt suyunu bende çok merak ediyorum.15 gündür arı sütü ve polen kullanıyorum.bu süre zarfında bile yaptırdığım hormon tahlillerime olumlu yansıdığını düşünüyorum.değerlerde baya değişiklikler oldu.hayıt suyunuda kullansam mı acaba...bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

BU konuyu okdugumda bana cok ilginc geldi , ama okuyorum da adet düzensizligi diyor , benim adet düzensizligim yokki , birde adetimin düzenini bozmasin bilgisi olan varmi, konu sahibi ugramiyor heralde

burdayım canım sormak ıstedıgın bır sey varsa c
evaplarım

burdayım canım sormak ıstedıgın bır sey varsa c
evaplarım

1. ne zaman baslanmali bunu icmeye adet günü mü yok sonrasimi yoksa fark etmezmi ?

günde 2 kes yarim cay bardagina hayit suyu koycaz üzerini su ile doldurcaz ?

Bunu 3 ay önermisin hergün adet vs dahilmi ?

Birde bende adet düzensizligi yok, kist falan da yok, bu benim adet düzenimi fallan bozmasin ?

Biraz acarmisin ?
Birde baska tariflerin daha varmis yazarsan sevinirim

slm kızlar bende bu ay hayıt suyu içtim bat bugundu ama ben daha adet olmadım hayıt içipte gecıken oldumu arada kasık agrılarım var ama daha gelen gıden yok

canım farketmez ıstedıgın zaman basla gunde ıkı kere yarım caybardagını tamamlayıp ıcersın adetını bozmuyor hıcbır zararı yok arısutu tbletı var ben onunla ıctım bıde yumurtlama donemınde sut ıc bolca benımkı psıkololojık tı yanı hıc sorun yoktu kafaya cok takıyordum dr olmz dersen olmz demıstı bebegın ben artık olmuyor dedım kafamda bıtırdım hıc dusunmuyordum ozaman hamıle kaldım cok hafıf bır antıdepresan yazmıstı fulsac dıye onu aldım oyle hamıle kaldım tabıkı takdır allahın o zamanını oyle yarlamıs ozamana nasıp oldu bıde ben aktarda kedi hindi fıdık ve lobet sekerınden olusan bır karısım hazırlatmıstım ıltıhap kıst ve cocuk ıcın aktarlar toz halde cekıp verıyorlar sabah aksam ac karnına 1 tatlı kasıgı ıcıyosun rahım azındakı yarayada ıyı gelıyo belıme yakı vurmustum eczanede satılıyo sıcak banyodan sonra yakıyı vuruyosun belıne sonra bırlıktelık ayaklarını yukarı dık belının altına yastık koy yarım saat ayaga kalkma sag tarafa yatarsan kız demıstı yaslı bır teyze saga yatarsan erkek olur dıye tabı ozaman ne erkegı ne kızı olsunda ayrım yapma luxum yoktu tabı bunları hayıttan once yaptım enson hayıtsuyu ıctım bıde anneme kalsam seda sayana gıdecektık ozaman tup bebek yaptırıyodu bedava amaaaan ıste geldı gectı o gunler ınsallah sana hıcbırıne gerek kalmaz hamıs olursun umarım fydalı olmusturum

slm kızlar bende bu ay hayıt suyu içtim bat bugundu ama ben daha adet olmadım hayıt içipte gecıken oldumu arada kasık agrılarım var ama daha gelen gıden yok

Bir dönem icmeylemi hamile kaldin ???
kac gün ictin?
Bendemi icsem ne yapsam, adetim cok düzenli, düzenimi bozar diye korkuyorum

tsk ler canim.
Ben bunu okdugumda cok inanadim ve tr ye siparis verdim geldi suyum sonra arastirinca yok adet düzensizligi olan icin iyi vs diye okudum bu sefer korktum.
ama sanirim yarin baslarim , koca sise duruyor yanimda

Yaki yaptim bir kac kez...

Ama annem bana hakkiki yaki yapacak insallah tr ye gidince.
O baya kalyior kendi atana kadar 3-5 gün.

Bir dönem icmeylemi hamile kaldin ???
kac gün ictin?
Bendemi icsem ne yapsam, adetim cok düzenli, düzenimi bozar diye korkuyorum

evet canım adetım bıtınce hemen içtim ama esımle bırlıkte içtik hiç bir sorunumuz yokdu adete bır hafta kala bırktık ve cok şükür hamıleyım benımde cok duzenlıydı zaten tedavı göruyordum 2,5 senedır olmuyordu

canım neden olmuyordu sizde düzenli olmasına rağmen? sebepsiz miydi yani?
eşin de muayene omluş muydu?

munise önce soğan suyunu dene ibrahim saraçoğlu.erken menapoza iyi geliyor.sonra hayıt suyueminim işe yariycak.gülkokulunun mesajı çok etkiliyeci hatta hemen cocuğu olmayan arkadaşlarım var onlarla paylaştım ..

Bende baslim bari... gerci bende su an bir sürü sorun cikti ama genede denemekde fayda var...
Hergün yarim cay bardagi ac tok fark edermi ?

@trnasygl :Senin esindemi icti? Erkeklerde isteksizlik yapiyor diye biliyorum ????

Bende baslim bari... gerci bende su an bir sürü sorun cikti ama genede denemekde fayda var...
Hergün yarim cay bardagi ac tok fark edermi ?

@trnasygl :Senin esindemi icti? Erkeklerde isteksizlik yapiyor diye biliyorum ????

evet canım esımde içti isteksızlık falan olmadı bana söyleyen kışilerınde eslerıyle beraber iiçmişler banada tavsıye ettıler ılk ayda hamıle kaldım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…