Aktarda da var biliyorum, yoksa senin dedigin baska birseymi ? Maca bitkismi var hayit suyunda ???
ne diyosunnnn4 yıl mıı ilginç cnm ama yaa.doktor dçkontrol verdiginde oluyor musun peki?
ama mutlaka hormonlarda bişy vardır nehircim bence bi daha baktır canım...
kendi kendine olmayı bekleme derim ben..tabiki bitkiselleride dene ama mutlaka bi doktora daha git.
evet cnm bekarkende böyleydi hiç bişey yok hormonlarımda kaç doktora gittim.sadece pko.zaten bende aşırı kilo adet olmadığımda rahatsızlık falanda yok farlutal falan kullanıdığımda adet oluyorum ama bende d.kontrol hapı falanda kullanmak istemiyorum çözüm değil çünkü geçici yani sürekli kullanmak gerekiyor ve yan etkileri çok.şimdi en son bi endokrinoloji bölümüne gitmek istiyorum.ne dicek bakalım çok merak ediyorum.
BU konuyu okdugumda bana cok ilginc geldi , ama okuyorum da adet düzensizligi diyor , benim adet düzensizligim yokki , birde adetimin düzenini bozmasin bilgisi olan varmi, konu sahibi ugramiyor heralde
burdayım canım sormak ıstedıgın bır sey varsa c
evaplarım
1. ne zaman baslanmali bunu icmeye adet günü mü yok sonrasimi yoksa fark etmezmi ?
günde 2 kes yarim cay bardagina hayit suyu koycaz üzerini su ile doldurcaz ?
Bunu 3 ay önermisin hergün adet vs dahilmi ?
Birde bende adet düzensizligi yok, kist falan da yok, bu benim adet düzenimi fallan bozmasin ?
Biraz acarmisin ?
Birde baska tariflerin daha varmis yazarsan sevinirim
slm kızlar bende bu ay hayıt suyu içtim bat bugundu ama ben daha adet olmadım hayıt içipte gecıken oldumu arada kasık agrılarım var ama daha gelen gıden yok
canım farketmez ıstedıgın zaman basla gunde ıkı kere yarım caybardagını tamamlayıp ıcersın adetını bozmuyor hıcbır zararı yok arısutu tbletı var ben onunla ıctım bıde yumurtlama donemınde sut ıc bolca benımkı psıkololojık tı yanı hıc sorun yoktu kafaya cok takıyordum dr olmz dersen olmz demıstı bebegın ben artık olmuyor dedım kafamda bıtırdım hıc dusunmuyordum ozaman hamıle kaldım cok hafıf bır antıdepresan yazmıstı fulsac dıye onu aldım oyle hamıle kaldım tabıkı takdır allahın o zamanını oyle yarlamıs ozamana nasıp oldu bıde ben aktarda kedi hindi fıdık ve lobet sekerınden olusan bır karısım hazırlatmıstım ıltıhap kıst ve cocuk ıcın aktarlar toz halde cekıp verıyorlar sabah aksam ac karnına 1 tatlı kasıgı ıcıyosun rahım azındakı yarayada ıyı gelıyo belıme yakı vurmustum eczanede satılıyo sıcak banyodan sonra yakıyı vuruyosun belıne sonra bırlıktelık ayaklarını yukarı dık belının altına yastık koy yarım saat ayaga kalkma sag tarafa yatarsan kız demıstı yaslı bır teyze saga yatarsan erkek olur dıye tabı ozaman ne erkegı ne kızı olsunda ayrım yapma luxum yoktu tabı bunları hayıttan once yaptım enson hayıtsuyu ıctım bıde anneme kalsam seda sayana gıdecektık ozaman tup bebek yaptırıyodu bedava amaaaan ıste geldı gectı o gunler ınsallah sana hıcbırıne gerek kalmaz hamıs olursun umarım fydalı olmusturum
Bir dönem icmeylemi hamile kaldin ???
kac gün ictin?
Bendemi icsem ne yapsam, adetim cok düzenli, düzenimi bozar diye korkuyorum
evet canım adetım bıtınce hemen içtim ama esımle bırlıkte içtik hiç bir sorunumuz yokdu adete bır hafta kala bırktık ve cok şükür hamıleyım benımde cok duzenlıydı zaten tedavı göruyordum 2,5 senedır olmuyordu
munise önce soğan suyunu dene ibrahim saraçoğlu.erken menapoza iyi geliyor.sonra hayıt suyueminim işe yariycak.gülkokulunun mesajı çok etkiliyeci hatta hemen cocuğu olmayan arkadaşlarım var onlarla paylaştım ..merhabalar ben de yenı katılanlardanım 28 yasındayım be 4 yıl once yumurta yetmezlıgı teshısı yanı erken menepoz denıldı tabıkı hayatım maf oldu 7 yıl evlı kaldım daha yenı esımden ayrıldım bayagı cokuntuler yasadım ama yenı yenı kendıme gelıyorum ınternette arastırırken karsılastım kadınlar kulubune 2 gundur hep yırumları okuyorum sonra kendı kendıme dedımkı ben bu hastalıgın ustesınden gelcem tabı once rabbım ızın verırse gecen gun nette arastırıken bır doktora denk geldım o da bıtkısel bır ılactan bahsetmıs uye olup doktorla mesajlastım ve ısmını aldım bana su sekılde yazmıs
Yaşınızın genç olması nedeniyle size öncelikle AMH testini yaptırmanızı öneririm. Ayrıca NO ( Nitrik Oksit üretimi olan L arginin ve taurin içerein aslında kalp hstalarının kullandığı fakat içindeki etken maddeler nedeniylede hücre ve dokuların beslenmesini sağlıyarak sizin yumurtalıklarınzada etkili olacak bir ürün khakkında bilgilendirmek isterim. Omega 3 ile birlikte en az 6 ay sonra kullandıktan sonra FSH ınıza baktırın. Olumlu bir gelişme olursa devam edersiniz. NO tamamen bitkisel gıda desteğı niteliğinde olup reçete ile satılmamaktadır. Yurt dışından getiren firma yetkilisinden temin edebilirsiniz. Gene bitkisel ostrojen Sevgi ve sağlıkla kalmanızı dilerim.
Yrd.Doç. Dr. Sevinç Ege
sonra gulkokusu rumuzlu arkadasın ve dıger arkadasların yorumlarını okudum ve bır arakadasın hamıle kaldıgını duydum sımdı tereddutte kaldım doktorunkınrmı oncelık vereyım yoksa hayıt suyu ve arısutupolenınemı karar veremedım yaklasık 6 aylır regl olamıyorum 1 haftadır dıvına ılacını kullanıyorum..bana bır yol gostersenız cok sevınırım......
munise önce soğan suyunu dene ibrahim saraçoğlu.erken menapoza iyi geliyor.sonra hayıt suyueminim işe yariycak.gülkokulunun mesajı çok etkiliyeci hatta hemen cocuğu olmayan arkadaşlarım var onlarla paylaştım ..
canım neden olmuyordu sizde düzenli olmasına rağmen? sebepsiz miydi yani?
eşin de muayene omluş muydu?
Bende baslim bari... gerci bende su an bir sürü sorun cikti ama genede denemekde fayda var...
Hergün yarim cay bardagi ac tok fark edermi ?
@trnasygl :Senin esindemi icti? Erkeklerde isteksizlik yapiyor diye biliyorum ????