450tl 12kişilik mi?bence günlük için 12kişilik gereksiz ama bana 6kişilik yetmez bulaşık makinasında uzun zaman biriktiririm ihtiyacım olur diyorsanda 450tl ye 12parça almak yerine kütahyanın güralın uygun takımlarından 2tane ayrı ayrı takım al dahada ucuza gelir hem değişik değişikte kullanmış olursun sıkılmazsın.yada 6kişilk al biraz kullan ihtiyacın olursa 6kişilik bi takım daha alırsın.yani henüz evli olmadığını düşünerek daha evlenmeden mutfagın durumunu bilmeden çok eşya ile doldurma derim ben.ha buarda 450tl lik takım 6kişilk ise zaten hiç düşünme alınmaz o fiyata,tabi bence:)merhabalar,
ben hem misafir için hem günlük kullanmaya takım almak istiyorum. bir çok kişi günlüğe takıma ne gerek var diyor. kütahya da 450tlye çok hoş bir takım buldum günlük kullanım için sizce de gereksiz mi?
450tl 12kişilik mi?bence günlük için 12kişilik gereksiz ama bana 6kişilik yetmez bulaşık makinasında uzun zaman biriktiririm ihtiyacım olur diyorsanda 450tl ye 12parça almak yerine kütahyanın güralın uygun takımlarından 2tane ayrı ayrı takım al dahada ucuza gelir hem değişik değişikte kullanmış olursun sıkılmazsın.yada 6kişilk al biraz kullan ihtiyacın olursa 6kişilik bi takım daha alırsın.yani henüz evli olmadığını düşünerek daha evlenmeden mutfagın durumunu bilmeden çok eşya ile doldurma derim ben.ha buarda 450tl lik takım 6kişilk ise zaten hiç düşünme alınmaz o fiyata,tabi bence:)
Eki Görüntüle 564328
bahsettiğim takım bu. 12 kişilik.
iki ayrı günlük takım almak bana göre hiçç değil çünkü hastalık boyutundadır bende herşey birbiriyle uyumlu olacak.:) şık bir takım ve misafir takımımı çıkarmak istemediğimde ya da ne bileyim sıkıldığımda misafir içinde kullanabilirim diye düşünüyorum.
mutfağın durumunu bilmiyorum eve şimdiden çok kalabalık etmememek gerek orada haklısınız.
ben bu takımı beğendim bnce misafir içinde kullanabilirsin
merhabalar,
ben hem misafir için hem günlük kullanmaya takım almak istiyorum. bir çok kişi günlüğe takıma ne gerek var diyor. kütahya da 450tlye çok hoş bir takım buldum günlük kullanım için sizce de gereksiz mi?
hayırlı olsun. Tavsiyem kapı önünde kargodan teslim almadan önce açıp kontrol etmeniz. İyi günlerde Kullanın.Kızlar az evvel Kütahya porselenin takımını aldım netten. Umarım sağ salim ulaşır, sorun olmaz... 700 tl idi takımlar, 650'ye inmiş peşinde :) ben 668'e aldım 3 taksit yaptırıp... Hayırlısı bakalım gelince size de haber veririm
KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112
ürün geleli baya oldu, dedikleri gibi 3 günde elime ulaştı ve o kadar netten alışveriş yaparım, bu kadar güzel ambalajlama yapan bi yer görmedim. ayrıca netten alır almaz telefon açtı adam ve kargo takip numarası verdi, eğer üründe sorun olursa bana haber verin dedi.hayırlı olsun. Tavsiyem kapı önünde kargodan teslim almadan önce açıp kontrol etmeniz. İyi günlerde Kullanın.
Arkadaşlar ben de çeyiz alışverişine ufak ufak başladım, 8 ay sonra düğünüm var. Yemek takımını beğenerek almayı çok istiyorum. Ama sade modeller arıyorum pek aradığım model bulamadım şimdiye kadar. Cevahir'in içinde Eski Sandık mağazasında bir model beğendim. Markası Winterbach. Ama çok orjinal bir model. Alttaki 2 tabağı kare, kase ve çukur tabağı üçgen. Model çok sade kenarında gümüş rengi şerit var ve kenarlarında kendi renginde, pek görünmeyen ama kendinden kabarık modeli var. Kısacası model çok hoşuma gitti ama Türkiye'de 2 yerde satılıyor. Ve arayıp sorduğumda 1 senedir bu markayı sattıklarını söylüyorlar. Ben de korkuya kapıldım. 1600 TL verip(çatal kaşık takımı hediyeli) ürünü alıp sonra değiştirmek istediğimde değiştiremezsem çok üzülürüm diye. Siz ne dersiniz bu markaya güvenilir mi?
arkadaşlar ben de çeyiz alışverişine başladım ama yaşadığım yerde çok çeşitlilik yok mecburen internetten almak zorundayım. porselen sepeti güvenebileceğim bi site mi, daha önce bu siteden alışveriş yapanlar var mı? bi sıkıntı olursa iadede sorun çıkarırlar mı acaba?
Kızlar az evvel Kütahya porselenin takımını aldım netten. Umarım sağ salim ulaşır, sorun olmaz... 700 tl idi takımlar, 650'ye inmiş peşinde :) ben 668'e aldım 3 taksit yaptırıp... Hayırlısı bakalım gelince size de haber veririm
KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25112
aldığınız takımdan memnunmusunuz?bende aynısından almayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?