Kütahya kare finebone yemek takımları öğretmenler günü kampanyası ile 1230 dan 749 tl ye düşmüş!!! İhtiyacı olan kaçırmasın. Ben hemen kaptım bi tane
Benim Esseden aldığım Schafer takımda bu. model seçeneği pek yoktu ellerinde kalmamıştı. Başka şubelerinde farklı modelleride varmış sanırım ama ben bunu beğenerek aldım.
Eki Görüntüle 557840
İnternetten baktım ciddi anlamda indirim var pek çok sitede... Modelleri ben kendimce eledim ve aralarında karar veremedim. Siz de bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 557780 Eki Görüntüle 557781 Eki Görüntüle 557782
kütahya dışında bi de şu var:
Eki Görüntüle 557785
4. model roy king markasının evet şık duruyor ama müşteri temsilcisine mail attım, çinde üretiliyormuş, almaktan vazgeçtim...
kütahyanın indirimi 29una kadarmış ben o zamana kadar züccaciyeleri gezip bakmayı düşünüyorum. olduğum yerde kütahya şubesi olsaydı keşke...
karacanın da indirimi var: çatal kaşık takımı ve porselen takımı 1500 tl. ama çeliğine hiç güvenemedim. modeller cidden çok şık ama çelikleri su izi bırakıyor dedi kullananlar...
Kütahya' da indirim 29'una kadarmış yazmışsın sağlam bir kaynak mıdır?..
ben mağazasıyla görüştüm yarın biteceğini söyledi..
ona göre ben de düşünücem model konusunu:S
Bu arada yukarıdaki kütahya takımına uygun çatal kaşık bıçak takımı sizce en uygun hangisidir? korkmaz ürünleri bunlar bu arada
Eki Görüntüle 559980 Eki Görüntüle 559978 Eki Görüntüle 559979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?