- 15 Ağustos 2013
- 106
- 7
- Konu Sahibi bendekidurumlar
tam sınır
8.5 olsaydı olmazdı
9 iyi
8.5 olsaydı olmazdı
9 iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölgesinde serinliyor musun ?Şanslıyım bizimkinin 19
Bebek uyuyor yapma kahkaha attımGölgesinde serinliyor musun ?
Şanslıyım bizimkinin 19
19 ile hava atmaya geliyorlar ayıptır yaaBebek uyuyor yapma kahkaha attım
ay koptum bu yorumaKocasının pipi boyuyla hava atanları da ilk defa burda görüyorum
Var mı artıran acaba 20 falan19 ile hava atmaya geliyorlar ayıptır yaa
Sorduğunuza göre Gelmeyimi düşünüyordunuz ? Sizin köyde yok galiba muzdaripsinizGölgesinde serinliyor musun ?
Yetersiz bence hic guzel olmuyo benden soylemesikalın ve 9 cm olan bir penis yeterli mi? ben 13-14 cm gibi olanın normal olacağını düşünüyordum. yükseklerde gözüm de yoktu. nişanlıyım, ilişki yaşamıyoruz.
sanırım bana garip gelen onun boyunun 1.90 olması ve böyle olması bunu da söylemeden geçemeyeceğim :)
güncelleme :
burdaki tüm yorumlara rağmen artık dert etmiyorum çünkü 1. cetvelle ölçmedim, 2.si de vikipedi'de sertleşmiş normal boyutun 10-13 cm arası olduğunu görmemdi. bir de ince değil yani kalınlık olarak normalden daha iyi. yani düz 10 dersek şuna normal olduğu görülüyor. evet 15 olsa olurdu ama bu da normalmiş arkadaşlar.
isteksiz bir adam olmadğı sürece şükredeceğim
Sorduğunuza göre Gelmeyimi düşünüyordunuz ? Sizin köyde yok galiba muzdaripsiniz
Noldu canım fındık kadar aklınla bu kadar mı laf atabildin . Gel sana gölgenin altında ders vereyim hem faydalan hem öğren birisine laf atmadan önce 2 defa düşünürsün artık
Gerek duymuyorum nedenini de beni tanıyanlar bilirNoldu canım fındık kadar aklınla bu kadar mı laf atabildin . Gel sana gölgenin altında ders vereyim hem faydalan hem öğren birisine laf atmadan önce 2 defa düşünürsün artık
Evet 2 tane şakşakcinda kendilerini belli ediyor zaten .Gerek duymuyorum nedenini de beni tanıyanlar bilir
Güldünüz eglendiniz şimdide hanım hanımcık oyununumu oynuyorsun . Kaç yüzlüsünEvet 2 tane şakşakcinda kendilerini belli ediyor zaten .
Güldünüz eglendiniz şimdide hanım hanımcık oyununumu oynuyorsun . Kaç yüzlüsünGerek duymuyorum nedenini de beni tanıyanlar bilir
Hayatta kocanın pipisinden başka övünecek bir şeyin olmadığına eminimGüldünüz eglendiniz şimdide hanım hanımcık oyununumu oynuyorsun . Kaç yüzlüsün
Bi de beğenmiş senin bu yorumu. Ne ilginç insanlar var.Hayatta kocanın pipisinden başka övünecek bir şeyin olmadığına eminim