- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Yap yap nispet sonra üzüldüm ama merve nispetin alasını yapmışBu konu gercekse üzüldüm bu arada 9 baya kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yap nispet sonra üzüldüm ama merve nispetin alasını yapmışBu konu gercekse üzüldüm bu arada 9 baya kötü
Benimki 19 olsa az daha sunnet ederdim dagina göre kar işteOwwee Merve'nin ki 19 Muş
Merve bombayı attı gitti vallaYap yap nispet sonra üzüldüm ama merve nispetin alasını yapmış
O gitmiycekte ben mi gidicem sendeMerve bombayı attı gitti valla
Hshshshssh merveeee yansin gecelerhshshshshsO gitmiycekte ben mi gidicem sende
Evet kos kocaOwwee Merve'nin ki 19 Muş
Ben de öyle anladım onu iki üç günümü aldı 19 dediğini anlamamKız bu ne demek 9+10? Iki tane var gibi yazmissin hskls tovbe est
Akdkglglşaj seni buranın müdavimi bir üye var ona havale ediyorum. Kapışır seninle bu konuda haberin olsun
Aşkımsu kimsede sorun yok sen 3 günde bir gelip 19un altını çiziyosun. Konuyu sen kapatsan kapanacak mevzu.Akdkglglşaj seni buranın müdavimi bir üye var ona havale ediyorum. Kapışır seninle bu konuda haberin olsun
OkeyAşkımsu kimsede sorun yok sen 3 günde bir gelip 19un altını çiziyosun. Konuyu sen kapatsan kapanacak mevzu.
Bu konu tesadufen karsima cikti bilgilenmek adina guzel bi video
Demek ki herkesinki 9dan büyükaynen burda 9dan itibaren normal olduğu söylenmiş, burda cevaplarda herkes dalgaya almış