- 28 Mart 2020
- 21.283
- 64.524
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Haklisin olan var olmayan var kdkskksCart diye 19 yazmayayım dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin olan var olmayan var kdkskksCart diye 19 yazmayayım dedim.
Türkiye standartları üstü bu biliyosun değilmi9+10 var bizde tam geliyo. Bana çok kısa geldi.
İşte o yüzden yazmadım cart diye Ayy nazar olmasın.Türkiye standartları üstü bu biliyosun değilmi
Kız yapma böyle duyar gelir kaçık şey şimdi gelip bütün mesajlarımı okuycak diyecek çekemiyor beni hele bu konudaki mesajlarımı okursa diyecek git ek yaptırKiz Evva seni gordukce evvaaaa evvaaa diye bagirasim geliyor hshshshs
Shhshssh kiz senden sonra ayrilmistir adamdan ahahİşte o yüzden yazmadım cart diye Ayy nazar olmasın.
Neden sen anlatsana birazKız yapma böyle duyar gelir kaçık şey şimdi gelip bütün mesajlarımı okuycak diyecek çekemiyor beni hele bu konudaki mesajlarımı okursa diyecek git ek yaptır
Vallahi bilmiyorum bir bilsemNeden sen anlatsana biraz
Yetmeeeeezzzzz anam yetmeeeezzzzHa bire bildirim geliyor 9 cm yeterlimi diye bende bana soruyor zannediyorum
Bence de....isteksiz bir adam olmadğı sürece şükredeceğim
Yetmeeeeezzzzz anam yetmeeeezzzz
Lisedeyken posta okurduk sinifca hshshssh biri sey demis penisim cok kisa elektrikli supurgeyle cektirsem uzarmi hehshshehehe
Söylüyorum anlamıyor yine soruyorYetmeeeeezzzzz anam yetmeeeezzzz
Dikkat et kırılmasın kenafir çokİşte o yüzden yazmadım cart diye Ayy nazar olmasın.
İyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹Lisedeyken posta okurduk sinifca hshshssh biri sey demis penisim cok kisa elektrikli supurgeyle cektirsem uzarmi hehshshehehe
Merve aldı kenafir gözleri demedi demeDikkat et kırılmasın kenafir çok
Sakız mı bu çektikçe uzadınİyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹
Bu konu gercekse üzüldüm bu arada 9 baya kötüİyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹
Owwee Merve'nin ki 19 MuşMerve aldı kenafir gözleri demedi deme