- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Marifetmiş gibi birde anlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık nasıl bir koca varsa ablada, övülecek bi ora kalmış. Yazık yav.Marifetmiş gibi birde anlatıyor
Hemde ne yazık mola verdi işte gitsin nerde övüyorsa övsünArtık nasıl bir koca varsa ablada, övülecek bi ora kalmış. Yazık yav.
Ölünün arkasından konuşma lütfenBence o fake bir üyeydi
O zaman niye kızsın ki. Teşekkür etmesi lazımdı.Bence o fake bir üyeydi
Inşallah fakedir aksi daha kötüBence o fake bir üyeydi
Beğenmedim şikayet ettim diye bide şakşakçı diyor haspamÖlünün arkasından konuşma lütfen
Calci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.Beğenmedim şikayet ettim diye bide şakşakçı diyor haspam
Çok sinirlendi ablaCalci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.
Bırakmadı ya şaha çıkarsın o nu da o yüzdenCalci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.
O zaman erkek ya da fake olma ihtimali var. Yoksa bir kadın kocasının ki ile bu kadar övünmezo üye hep cinsellik konusunda yorumda bulunmus
Anlamadım ki Calci demiş '' Gölgesinde serinliyor musunuz '' diye. Kızdı ona. Mahmut abi ise niye kızsın? İltifat bu..o üye hep cinsellik konusunda yorumda bulunmus
Erkek erkeğin gölgesinde serinlemez hacıAnlamadım ki Calci demiş '' Gölgesinde serinliyor musunuz '' diye. Kızdı ona. Mahmut abi ise niye kızsın? İltifat bu..
Adam cıkarıp masaya vursa masa ortadan ikiye ayrılırGölgesinde serinliyor musun ?