Acillll yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin bana.. Ben dün bu dokuz bitkiyi aldım akşam herbirinden 1 çorba kaşıgı yeşil çaydan 1 çorba kaşıgından biraz fazla bir boşetin içinde karıştırdım iş yerine getirdim bitki çayı demleme süzgecinin içine atarak (hani şu kıskaçlı varya onunla) bardağın içine koyarak demliyorum doğru yapıyormuyum acaba hani ölçekte bir sorun olmaz dimi
arkadaşlar ben birazdan aktardan bitkileri alıcam ama emzirirken zarar falan veriyormu bilen arkadaş varmı?.. ben 1,62 boyundayım 82 kiloyum doğumdan sonra böyleee oldu veremedim kiloları
Acillll yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar lütfen yardım edin bana.. Ben dün bu dokuz bitkiyi aldım akşam herbirinden 1 çorba kaşıgı yeşil çaydan 1 çorba kaşıgından biraz fazla bir boşetin içinde karıştırdım iş yerine getirdim bitki çayı demleme süzgecinin içine atarak (hani şu kıskaçlı varya onunla) bardağın içine koyarak demliyorum doğru yapıyormuyum acaba hani ölçekte bir sorun olmaz dimi
Merhaba arkadaşlar
Bende aldım aktardan bu karışımdan hepsini tek tek inceledim aktarda zaten gücendiğim biryerdi 9'unuda ayrı ayrı gösterdiler ve daha sonrada hepsinden ölçülü hazırlayıp öğüttüler bende başlıycam fakat regl döneminde ve öncesinde kullanılabiliyormu bilginiz varmı?
ben adetliyken kullandım bir değişiklik farketmedim açıkçası. hamileler ve emzirenlerle ilgili sıkıntı var da regl ile ilgili bir uyarı yok bildiğim kadarıyla
mucizeee yaa resmen hemen başlamam lazım hemen
GÜnde kaç defa içiliyor aç karnına mı tokken mi??
Kızlar , karışımı nasıl hazırlıyorsunuz ?
Günaydın kıslarrrrrrrr
bugünde tartıldım 300 gr daha gitmiş. yani iki günde 900 gr çok iyi eriyorum günden güne hehehehhehe =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?