9 aylıkken kocam oğlumu dövdü

Dokuz99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
88
-119
Merhaba
Kocamla aramız genel itibariyle bozuk, hamilelik öncesinde harikaydı ama hamilelikle birlikte eski günlere geri döndük diyebilirim
Gelelim olaya,
Hamileliğimin son haftalarında salonda TV izliyorum. Oğlumda koltuğun onunde oturuyor, koltuga sırtını dayamış sekılde, koltugu sallıyor. Benım de kucagım da yemek Tepsisi, birşeyler yiyip içiyorum, oğluma da koltugu sallamak bardak devrilecek simdi diyorum ama devam ediyor. Nitekim tepside ki bardak devrildi, bende cok kızdım, bagırdım. Oğlum da odasına gitti, esim o sırada verandadan içeri Bi hısım girdi. Nerede o diyerek oglumun odasına kostu ama nasıl bir öfkeyle, aklım cıktı. Bende pesınden Can havliyle o koca göbegımle kalkıp gittim, ben gidene kadar kocam oğumun odasından cıktı, kolidorda benı tuttu, bırak beni ne yaptın diyorum, geberttim onu diye bagırıyor, bırak beni diyorum kollarımdan tutuyor, sürekli geberttim onu diyor, ben mahvoldum tabii. Sonra elinden kurtulup oglumun yanına kostum,cok vurmus, aglıyor. Onu ve kendimi sakınlestırmeye calısıyorum.
Sonra iceri gittim, sinirden delirdim. Defol git bu evden diyorum, gitmeyeceğim diyor. Seni görmek ıstemıyorum diyorum, benım evim degil mi gitmiyorum diyor. Hayatımda ilk defa kayınvalidemi aradım bir kavga icin, biz kavga ettik eşim birazdan size gelecek haberiniz olsun diye. Cunku evden gitmesi ıcın Baska bısey gelmedi aklıma.
Kayınvalidem de ne oldu yanii cok merak etti ama ben katılarak aglaamaktan konusamadım dogru düzgün.
Neyse esim evden gitti, birkac saat sonra Kayınvalidem aradı, olayları cok detaylandırmadn anlattım, ilk ve tek yorumu :kızım sen dogumunu yap, sonra ayrılın, olmuyorsa olmuyordur dedi.
14 yıllık evliyiz bu arada, olay bu kadar :)

Sonunda niye gülücük var? Ben eğer konu fake değilse dehşetle okudum. Kocam oğlumu dövecek üstüne geberttim diyecek ben de öylece duracağım? Allah yarattı demem sabaha kadar öldüresiye döverim o herifi.
Olay maalesef gercek, olayın sacmalıgından gülücük koydum.
İste oglum evde, daha fazla seye sahit olmaması ıcın evden göndermeye calıstım sadece

Bu önce ki konunuz, nisan ayında 8 aylık hamileyim demişsiniz?

Bu önce ki konunuz, nisan ayında 8 aylık hamileyim demişsiniz?
Evet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil

Su anda olan bisey değil
Niye anlatıyosun? Ne yapabiliriz geçmişte kalan olaya? Geçmişte bırakmış hiçbir aksiyon almamışsın? Şaka mısın gerçekten ? Çocuğunu döven seni döven aldatan herife hediye gibi 2. Çocuğu vermişsin

Su anda olan bisey değil
Geçmişte anlattığınız olayda 8 aylık hanilesiniz nasıl oluyor diyorum bende, neyse defalarca dayak yemişsiniz, aldatılmışsınız önce ki konunuza göre yazıyorum. Bence de boşanın, doğumu beklemeyin nisandan kasıma anca 1 ay atmış sizin hamilelik bitmiycek heralde

X