- 28 Mart 2017
- 16.586
- 67.880
- 598
Bende oyle oluyor saniyordum ondan saskinim.Genelde sürtünerek hamile kalınıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle oluyor saniyordum ondan saskinim.Genelde sürtünerek hamile kalınıyor
E niye şaşkinsiniz o haldeYani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
YalanBenim de 2. Yolda, arada 25 ay olacak inşallah. Arkadaş olurlar birbirlerine diyerek içimi ferah tutuyorum bir de 2. Çocuk tek çocuktan kolay 3.sü daha da kolay der bizim büyüklerimiz, büyük küçüğüyle oynar anneye iş bırakmaz diye. İnşallah bakalım![]()
Eh yani...Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Tabi canim bu tamamen suursuzca uruyelim diye buyuklerimizin totosundan uydurdugu bir sey
Korunmadıgın halde bu konuyu acman cok sacma degilmi. Sezeryan oldugunu bile bile korunmadın. 2 yıl bekleseydin madem. Simdi sızlanman cok anlamsızYani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Benden hızlısı da varmış demek ki sevindim.Kirkim çıkınca hamile kaldım kızım 3 aylikti sezaryen dan 3 ay sonra hamile kaldım yani, son aylarda dikkat et dedi doktorum dikişler açılabilir felan dedi ama şükür bi sıkıntı olmadan doğurdum ikinciyi
Mesela sezaryen doğumdan sonra en az iki sene beklenmeli ikinci hamilelik ya da bebek için. Benim doktorum öyle söylemişti. İçerideki dikişlerin kaynaması gerek demişti ama yeni doğum yapan arkadaşlar daha doğru cevap verir çünkü benim sezaryen doğumum 15 sene önceydi.Ne gibi bir sıkıntı olucak onu anlayamadım
Korunmadıysanız bu sonucu görmeniz sizce çok mu garip? Hem korunmayıp hem de ama ben hamile kaldım sezeryanlıyken diye konu açmaya kaç puan ?Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Eee o zaman ne bekliyordunuzYani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Yaaa yaa aynen!Bütün sırrı bozdunuz ama, hiç yakıştıramadım.
Süt korur vs. gibi acayip varsayımlar var, onlara kanmıştır. Daha doğrusu kanmak istemiştir. Ovulasyon vs. takip etti desek... Sanmıyorum, regl günlerini falan takip ettiğini yani. O kadar planlı görmedim kendisini çünkü.
Doktotınuzıİlk bebeğimi sezaryenle doğurdum doğduktan 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sezeryen doğum tecrübem çok kötü olduğu için kesinlikle normal doğuracağım deyip ona göre kendimi ayarladım.
Ekstra bi aksilik te çıkmayınca normal doğurdum :)
Bu demek değil ki sancı çekmedim.
Suni sancı verilmiştielbette çok acı çektim ama alttan dikiş v.s olmadığı için doğumdan sonrası çok rahattı.
Sezeryende 1 hafta sancıdan çok ağlamıştım.
Sağlıcakla gelsin minik.
Hayat sizin,tercih sizin..
doktorunuzu öğrenmem mümkün müİlk bebeğimi sezaryenle doğurdum doğduktan 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sezeryen doğum tecrübem çok kötü olduğu için kesinlikle normal doğuracağım deyip ona göre kendimi ayarladım.
Ekstra bi aksilik te çıkmayınca normal doğurdum :)
Bu demek değil ki sancı çekmedim.
Suni sancı verilmiştielbette çok acı çektim ama alttan dikiş v.s olmadığı için doğumdan sonrası çok rahattı.
Sezeryende 1 hafta sancıdan çok ağlamıştım.
Sağlıcakla gelsin minik.
Hayat sizin,tercih sizin..
Yahu idrak edemiyorsunuz bu istenmeyen bir gebelik değil . Evet korunmadım çünkü olursa bana hediye, ama oğlum ufak en azından bu kadar erken beklemiyordum ovulasyon gunlerini falan takip ediyorum çünkü. Süt korur saçmalığına inanan biri de değilim. Sadece erken olduğu için bunun avantajları ve dezavantajlarını sormak için açtım. Okumak için okumayın lütfenKorunmadıysanız bu sonucu görmeniz sizce çok mu garip? Hem korunmayıp hem de ama ben hamile kaldım sezeryanlıyken diye konu açmaya kaç puan ?
Kusura bakmayın normalde böyle yorumlae yazmam da dayanamadım yani