Bebek İkinci El 9 aylik bebek için saks mavisi pantolon ve beyaz gömlek ariyorum

bloody1001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
439
14
118
9 aylik oğlum için saks mavisi renginde pantolon ve beyaz uzun kollu gomlek arıyorum

9 aylik oğlum için saks mavisi renginde pantolon ve beyaz uzun kollu gomlek arıyorum

$IMG_1125.jpg $IMG_0923.jpg

$IMG_1124.jpg

saks mavisi iki adet pantalnumuz var, ilk resim kullanıldı, cok temiz 8 tl
ikinci resim benetton sıfır etiketi üstünde 15 tl

beyaz gömleğimiz yok ama saks mavisi yakalı badimiz var lcw marka bi kere yıkandı 5 tl. beki baska turlu bir kombin yaparsınız.

Eki Görüntüle 932764 benetton 82 cm, sıfır, 15 tl
$IMG_0920.jpg lcw, az kullanıldı, tam yaza size uygun olur, 8 tl
$IMG_0921.jpg lcw sıfır, 9-12 ay, baharda tam size uygun olur, 5 tl

$IMG_0922.jpg panco tam su sıralar kullanmanıza uygun, hem ayınıza uygun hem de kıslık,içi astarlı sahane bi pantalondur. ben sadece gezmeey giderken giydirdim o yuzden bir kez yıkandı. tam 65 tlye almıstım, 15e satıyorum

$IMG_0913.jpg lcw 1 yas için pantalon ve yelek, sıfır, ikisi 15 tl

Eki Görüntüle 932769 $IMG_0643.jpg adidas 21 numara, 25 tl

$IMG_0708.jpg $IMG_0710.jpg ff altlar 9-12 ay, 5 tl adedi

yazlık olarak üsttekiler var. alttakileri de kargo vermişken almak istersen diye ekledim canım

istanbul fatihteyim, elden de alabilirsin

alttaki iki resimi cıkaramadım, fiyatlarını soylediklerimi satıyorum ;)

Eklentiler

• $IMG_1127.jpg
    $IMG_1127.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 224
  • $IMG_0919.jpg
    $IMG_0919.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 229
Eki Görüntüle 932764 benetton 82 cm, sıfır, 15 tl
Eki Görüntüle 932766 lcw, az kullanıldı, tam yaza size uygun olur, 8 tl
Eki Görüntüle 932767 lcw sıfır, 9-12 ay, baharda tam size uygun olur, 5 tl

Eki Görüntüle 932744 panco tam su sıralar kullanmanıza uygun, hem ayınıza uygun hem de kıslık,içi astarlı sahane bi pantalondur. ben sadece gezmeey giderken giydirdim o yuzden bir kez yıkandı. tam 65 tlye almıstım, 15e satıyorum

Eki Görüntüle 932768 lcw 1 yas için pantalon ve yelek, sıfır, ikisi 15 tl

Eki Görüntüle 932769 Eki Görüntüle 932770 adidas 21 numara, 25 tl

Eki Görüntüle 932740 Eki Görüntüle 932741 ff altlar 9-12 ay, 5 tl adedi

yazlık olarak üsttekiler var. alttakileri de kargo vermişken almak istersen diye ekledim canım

istanbul fatihteyim, elden de alabilirsin

alttaki iki resimi cıkaramadım, fiyatlarını soylediklerimi satıyorum ;)
NCok cok tesekkur ederim ugrastirdim sizi ne yazik ki sakaryada oturuyorum 9-12 cok kiyafetimiz var 12-18 icinde t-shirt ve şort arıyorum ekledikleriniz uymuyor yani:( ilerde başka ilan koyarsanız benotton pantolon satilmazsa gozum kaldi onu alirim inşallah

NCok cok tesekkur ederim ugrastirdim sizi ne yazik ki sakaryada oturuyorum 9-12 cok kiyafetimiz var 12-18 icinde t-shirt ve şort arıyorum ekledikleriniz uymuyor yani:( ilerde başka ilan koyarsanız benotton pantolon satilmazsa gozum kaldi onu alirim inşallah

hiç önemli değil canım ;) gönlüne göre bişey bulursun umarım

ama bu eklediklerimden ilk üçü yaza 12-18 olacak bebişlere uygundu aslında kalıp olarak, tabi karar senin ;)

12-18 ay tshirtler var elimde ama yükleyemiyorum nedense. Mail adresiniz varsa oradan göndereyim...

hiç önemli değil canım ;) gönlüne göre bişey bulursun umarım

ama bu eklediklerimden ilk üçü yaza 12-18 olacak bebişlere uygundu aslında kalıp olarak, tabi karar senin ;)

Öyledir de benim gozum benotton pantolon da kaldi acikcasi:)) garanti hesap numaraniz var mi acaba

Canim bende de var pantolon ve gomlek. Bende kombin giydirmistim. gun icerisinde link aticam sana

Öyledir de benim gozum benotton pantolon da kaldi acikcasi:)) garanti hesap numaraniz var mi acaba

malesef hesabım finansbankta ;) aslında kargoya 6,5 vereceksiniz, 21,5 o benetton pantalonun piyasa degerinin cok altında...

isterseniz hesap numaramı vereyim, ya da kredi kartı numarası da verebilirim havale ucreti odememeniz için

malesef hesabım finansbankta ;) aslında kargoya 6,5 vereceksiniz, 21,5 o benetton pantalonun piyasa degerinin cok altında...

isterseniz hesap numaramı vereyim, ya da kredi kartı numarası da verebilirim havale ucreti odememeniz için

Kredi kartı numaradi süper fikir ozelden yazabilirseniz odemenizi yaparim cok sagolun:))

Back