- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi bloody1001
9 aylik oğlum için saks mavisi renginde pantolon ve beyaz uzun kollu gomlek arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aylik oğlum için saks mavisi renginde pantolon ve beyaz uzun kollu gomlek arıyorum
Superlermis canim bayıldım ilk pantolon kac cm.acaba 2.buyuk duruyor ama olursa beden ikisini de alabilirimEki Görüntüle 932697 Eki Görüntüle 932700
Eki Görüntüle 932702
saks mavisi iki adet pantalnumuz var, ilk resim kullanıldı, cok temiz 8 tl
ikinci resim benetton sıfır etiketi üstünde 15 tl
beyaz gömleğimiz yok ama saks mavisi yakalı badimiz var lcw marka bi kere yıkandı 5 tl. beki baska turlu bir kombin yaparsınız.
Superlermis canim bayıldım ilk pantolon kac cm.acaba 2.buyuk duruyor ama olursa beden ikisini de alabilirim
Tuhh ya bize buyuk su an ilerisi icin benotton olani alabilirim ama sirf onun içinde kargo parasi vermek anlamsiz oluyor biraz başka bize uyan varsa özellikle 12-18 ay yazlik kıyafetleriniz var miilk resim 80-86 cm, benetton olan 82 cm canım
NCok cok tesekkur ederim ugrastirdim sizi ne yazik ki sakaryada oturuyorum 9-12 cok kiyafetimiz var 12-18 icinde t-shirt ve şort arıyorum ekledikleriniz uymuyor yaniEki Görüntüle 932764 benetton 82 cm, sıfır, 15 tl
Eki Görüntüle 932766 lcw, az kullanıldı, tam yaza size uygun olur, 8 tl
Eki Görüntüle 932767 lcw sıfır, 9-12 ay, baharda tam size uygun olur, 5 tl
Eki Görüntüle 932744 panco tam su sıralar kullanmanıza uygun, hem ayınıza uygun hem de kıslık,içi astarlı sahane bi pantalondur. ben sadece gezmeey giderken giydirdim o yuzden bir kez yıkandı. tam 65 tlye almıstım, 15e satıyorum
Eki Görüntüle 932768 lcw 1 yas için pantalon ve yelek, sıfır, ikisi 15 tl
Eki Görüntüle 932769 Eki Görüntüle 932770 adidas 21 numara, 25 tl
Eki Görüntüle 932740 Eki Görüntüle 932741 ff altlar 9-12 ay, 5 tl adedi
yazlık olarak üsttekiler var. alttakileri de kargo vermişken almak istersen diye ekledim canım
istanbul fatihteyim, elden de alabilirsin
alttaki iki resimi cıkaramadım, fiyatlarını soylediklerimi satıyorum![]()
NCok cok tesekkur ederim ugrastirdim sizi ne yazik ki sakaryada oturuyorum 9-12 cok kiyafetimiz var 12-18 icinde t-shirt ve şort arıyorum ekledikleriniz uymuyor yaniilerde başka ilan koyarsanız benotton pantolon satilmazsa gozum kaldi onu alirim inşallah
hiç önemli değil canımgönlüne göre bişey bulursun umarım
ama bu eklediklerimden ilk üçü yaza 12-18 olacak bebişlere uygundu aslında kalıp olarak, tabi karar senin![]()
12-18 ay tshirtler var elimde ama yükleyemiyorum nedense. Mail adresiniz varsa oradan göndereyim...
Canim bende de var pantolon ve gomlek. Bende kombin giydirmistim. gun icerisinde link aticam sana
Öyledir de benim gozum benotton pantolon da kaldi acikcasi:)) garanti hesap numaraniz var mi acaba
malesef hesabım finansbanktaaslında kargoya 6,5 vereceksiniz, 21,5 o benetton pantalonun piyasa degerinin cok altında...
isterseniz hesap numaramı vereyim, ya da kredi kartı numarası da verebilirim havale ucreti odememeniz için
CANIM BENDEKİ DE BU
Eki Görüntüle 933659
BU LİNKTE DE PANTOLON DA DAHİL DİĞER ÜRÜNLERİM VAR
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/677610-erkeklere-yas-grubu-karisik.html
canim çok teşekkür ederim sizin kombininizde cok guzelmis ama buyuk bize nişanda giyecek acil lazımdı neyseki soobede buldum aldım bugun 74 cm. Tam oldu
Eki Görüntüle 932697 Eki Görüntüle 932700
Eki Görüntüle 932702
saks mavisi iki adet pantalnumuz var, ilk resim kullanıldı, cok temiz 8 tl
ikinci resim benetton sıfır etiketi üstünde 15 tl
beyaz gömleğimiz yok ama saks mavisi yakalı badimiz var lcw marka bi kere yıkandı 5 tl. Beki baska turlu bir kombin yaparsınız.