Uzun süredir depresyonda beyninde 7 mlm yırtıklar var sürekli stres halinde olduğu için herşeyi kafaya takıyor anskieyetesi var benimki onunkinxdn daha kuvvetli ama herkesin kaldirisi farklı tabi . Evliliğin ilk aylari ben yaptiriyordum buna duşu falan haftada 1 2 giriyordu ama bebek dogduktan sonra iyice saldi oğlum 9 aylık ve o 9 ay içerisinde belkide sadece 2 3 kere benim zorlamalarimla duşa girdi. Suda boğulma fobisi varmış ulan benimde var ama senin başından aşağı akan su seni boğacak bı su degol ki yemin ederim temiz giysi bile giyse kendi kokusundan dolayı cöp kokuyor ekşimiş taşak kokuyor heryeri biyere otursa orası iğrenç kokuyir kendi rahatsız olmuyor deodorant sıkınca geçtiğini zanediyor. Banyo dar bide dar olmasini dar alan fobisinin olmasını bahane ediyor . Dişlerini zaten fircalamiyor sex hayatımız neredeyse yok gibi bişey 1 ayda 1 2 ayda 1 oda sdecw penisini yıkamayı kabul ediyor igrendigimi belli ettiğim herşeyi yapıyorum ama yok yikanmiyor aşırı inatçı sadece benim dediğim doğru kafasında sadece kendi kafası dolu meşgul zannediyor sadece kendisi ise gidip yoruluyor zannediyor bide bı huyundan daha bıktım eve geliyor 1 saat botunxa tuvaletini yapıyor hergun zorlamalarimla çıkıyor yemin ederim çok yıprandım çok yoruldum