- Konu Sahibi gencanne164181
Siz ne ederseniz edin çok şeyimizde değil de işe de gitmesin söyleyin. İnsanlara yazık.
Trollün de vizyonlusuna hasret kaldık peh.
Trollün de vizyonlusuna hasret kaldık peh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebemi uyutmaya calisirken okuduğum seye bak ne tarafa yikilsam bilemedim gülerken aromatik kokular seviyosa demekSabah sabah…
Gebeliğiniz devam ediyor mu?Uzun süredir depresyonda beyninde 7 mlm yırtıklar var sürekli stres halinde olduğu için herşeyi kafaya takıyor anskieyetesi var benimki onunkinxdn daha kuvvetli ama herkesin kaldirisi farklı tabi . Evliliğin ilk aylari ben yaptiriyordum buna duşu falan haftada 1 2 giriyordu ama bebek dogduktan sonra iyice saldi oğlum 9 aylık ve o 9 ay içerisinde belkide sadece 2 3 kere benim zorlamalarimla duşa girdi. Suda boğulma fobisi varmış ulan benimde var ama senin başından aşağı akan su seni boğacak bı su degol ki yemin ederim temiz giysi bile giyse kendi kokusundan dolayı cöp kokuyor ekşimiş taşak kokuyor heryeri biyere otursa orası iğrenç kokuyir kendi rahatsız olmuyor deodorant sıkınca geçtiğini zanediyor. Banyo dar bide dar olmasini dar alan fobisinin olmasını bahane ediyor . Dişlerini zaten fircalamiyor sex hayatımız neredeyse yok gibi bişey 1 ayda 1 2 ayda 1 oda sdecw penisini yıkamayı kabul ediyor igrendigimi belli ettiğim herşeyi yapıyorum ama yok yikanmiyor aşırı inatçı sadece benim dediğim doğru kafasında sadece kendi kafası dolu meşgul zannediyor sadece kendisi ise gidip yoruluyor zannediyor bide bı huyundan daha bıktım eve geliyor 1 saat botunxa tuvaletini yapıyor hergun zorlamalarimla çıkıyor yemin ederim çok yıprandım çok yoruldum
TLC de belgesel izler gibi okudum sabah sabah. Burnuma ölmüş tosbağa kokusu geliyor bir de.Uzun süredir depresyonda beyninde 7 mlm yırtıklar var sürekli stres halinde olduğu için herşeyi kafaya takıyor anskieyetesi var benimki onunkinxdn daha kuvvetli ama herkesin kaldirisi farklı tabi . Evliliğin ilk aylari ben yaptiriyordum buna duşu falan haftada 1 2 giriyordu ama bebek dogduktan sonra iyice saldi oğlum 9 aylık ve o 9 ay içerisinde belkide sadece 2 3 kere benim zorlamalarimla duşa girdi. Suda boğulma fobisi varmış ulan benimde var ama senin başından aşağı akan su seni boğacak bı su degol ki yemin ederim temiz giysi bile giyse kendi kokusundan dolayı cöp kokuyor ekşimiş taşak kokuyor heryeri biyere otursa orası iğrenç kokuyir kendi rahatsız olmuyor deodorant sıkınca geçtiğini zanediyor. Banyo dar bide dar olmasini dar alan fobisinin olmasını bahane ediyor . Dişlerini zaten fircalamiyor sex hayatımız neredeyse yok gibi bişey 1 ayda 1 2 ayda 1 oda sdecw penisini yıkamayı kabul ediyor igrendigimi belli ettiğim herşeyi yapıyorum ama yok yikanmiyor aşırı inatçı sadece benim dediğim doğru kafasında sadece kendi kafası dolu meşgul zannediyor sadece kendisi ise gidip yoruluyor zannediyor bide bı huyundan daha bıktım eve geliyor 1 saat botunxa tuvaletini yapıyor hergun zorlamalarimla çıkıyor yemin ederim çok yıprandım çok yoruldum
Sahte miymiş kız? Ben inandım valla, var böyle ibretlik ailelersahte konunun da beyinsiz olanı hiç tat vermiyo be
Benimkide bu sabah çok huysuz. Uyutmaya çalışırken uykusuzluk kafama vurmuştu ki bu konuyu ve konu sahibinin diğer konularını gördüm biraz eğlendim kafam dağıldı konu sahibi en güzel biz bebeğini uyutamayan anneleri oyaladıBebemi uyutmaya calisirken okuduğum seye bak ne tarafa yikilsam bilemedim gülerken aromatik kokular seviyosa demek
Kedi adamdan görmüştür ne yapılması gerektiğini..Başka bir konunda kedinin yatağa s.çmasını mı dert ettin sen böyle bir adamla evliyken?
Kokulu kokuluBunca pisliğe başlığa takıldım. Sex yapmak için ölüp bitse büyük zevkle yapacak yeni...
Önceki konusunda, eşim beni el üstünde tutar, şeklinde övgüler dizmişti de önceki konuların da görülebildiğini farkedince gidip konuyu sildi.Sahte miymiş kız? Ben inandım valla, var böyle ibretlik aileler