9 aylik bebegim var..cok mutsuzum.bosanmak istiyorum.ama....

Asla pes etme. Bebekleriyle atanan arkadaslarim da oldu. Bosan veya bosanma. Senin icin en önemli sey bu.

Esinle ciddi ciddi konustun mu peki?

buladar cahil olmayin.... hic kimse anneden cocugu almaz kanun dahil buna

aynen öYle biraz ciddi oldugunu anlasin . bu nasilsa gitmez diyordur cocukta var . haa dayak bile yedi gitmedi...

Her şeyi bir kenara bırakın gerekirse 3 Maymunu oynayın ne esinizle tartisin ne kayinvalidenize laf yetistirin.Atanmak için deli gibi çalışın tek çaresiz bu atanın kizinizi da yanınıza alın gidin kendinize yeni bir hayat kurarsiniz. Esiniz de izinle gelirse gelir gelmezse herkes kendi yoluna dersin. Nacizane tavsiyem

Selincim haklisin..ben restlesmesini beceremiyorum..hemen kaniyorum..giderim gitmesinede ah cevre baskisi..sabrediyorum..ama birgun bir gitcem kalacak ortada..kizim icin sabrediyorum iste..

Beni kamcilayan bi msjdi..Allah bu inanci insallah kalbime verir.ve bu sene atanmayi hakkimda hayirli eyler..cok istiyorum..

Aileniz arkanızda değil mi, mutsuzsanız boşanın. Bu da boşandı demesinler ne demek, ağzının payını verebilmelisiniz bu ebleh kişilere. Lütfen kendinize eziyet etmeyin.

Asla pes etme. Bebekleriyle atanan arkadaslarim da oldu. Bosan veya bosanma. Senin icin en önemli sey bu.

Esinle ciddi ciddi konustun mu peki?
Esimle ciddi ciddi konusmadim..ama bosanmak istedigimi kavga esnasinda dile getiriyorum...ama o buna inanmiyor..neden inansin ki..kuru laf gibi kaliyor..cunku biliyor kizimi babasiz buyutmekten korktugumu..

Esimle ciddi ciddi konusmadim..ama bosanmak istedigimi kavga esnasinda dile getiriyorum...ama o buna inanmiyor..neden inansin ki..kuru laf gibi kaliyor..cunku biliyor kizimi babasiz buyutmekten korktugumu..
o yuzden ailenin yanina git uzun kal. mesela gittiginde ne kadar kalirsin ailende

Bölümün ne? Yasadiginiz ilcenin sehir merkezinde bi is bulsan. Hem annesinden cok uzaklasmamis olur hem de senin de özgüvenin yerine gelir.

Ama ben senin yerinde olsaydim gecemi gündüzüme katar atanmak icin ugrasirdim.

Aileniz arkanızda değil mi, mutsuzsanız boşanın. Bu da boşandı demesinler ne demek, ağzının payını verebilmelisiniz bu ebleh kişilere. Lütfen kendinize eziyet etmeyin.
Canim sorun o...benim kendi ailem karisik..ben babannemle ve dedeme yetistim..annem baskasi ile evli..ben bosancam desem asla karsi cikmazlar..amcalarim destek cikar..ama yasli insanlar cok uzulür buna..belkide beni tutan en onemli sey 80 yasindaki bu insanlari uzmemek...dusunsenize ben aptalim elin oglu icin ben ailemi nterk edip baska sehre geldim...ama kocam bunu taktir etmiyor...birsuru insan bu sekilde esinin memlektindeymis..kadin kocasinin yanindaymis..kaynanam hergun oglunu gormek ister ama ben yaz tatilinde 15 gun kalsam savat surat..ama onda degil..kocamda suc...saplantili bi sekilde bagli..ben bu kucuk ilcede onlar mutlunolsun diye onlkarin hayatini yasiyorum.

Bölümün ne? Yasadiginiz ilcenin sehir merkezinde bi is bulsan. Hem annesinden cok uzaklasmamis olur hem de senin de özgüvenin yerine gelir.

Ama ben senin yerinde olsaydim gecemi gündüzüme katar atanmak icin ugrasirdim.
Canim esim asla burayi birakmaz...asla..ben esimi kendi memleketimde tanimistim..bu kadar zor aci olacagini bilemedim...bi anda oldu her sey..ama ben bile geldim aptalim ben...siz siz olun kardesinizi kizinizi uzaklkara vermeyin..

Canim esim asla burayi birakmaz...asla..ben esimi kendi memleketimde tanimistim..bu kadar zor aci olacagini bilemedim...bi anda oldu her sey..ama ben bile geldim aptalim ben...siz siz olun kardesinizi kizinizi uzaklkara vermeyin..

Canim Allah yardimcin olsun. Ben de ailemden uzaktayim. Ama lütfen sinava konsantre ol. Bu yil olmasa bile gelecek sene. Umarim bu durumdan tez zamanda kurtulursun.

Çok fazla boşanmak istememe sebebi duydum. İnanın bunu duymamıştım. Eşinizden mutsuzsanız, evladınızı mutsuz bir ortamda büyütecekseniz eğer bırakın üzülsünler. Hayatlarının sonuna kadar bunu düşünecek değiller. Şanslısınız destek olan amcalarınız var. Öğretmensiniz anladığım kadarıyla, Konyada iş imkanı da bulabilirsiniz. Her şey kendinize güvenmekle başlar.

Konya? Evet kendi memlektimde is imkani cok..ailemi dusunmek..kizimi dusnmek yoruyor beni..gercekten evlat olunca once o geliyor hayattta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…