peki canım kasılmaları falan var mı... eller nasıl yumruk şeklinde mi açıldı mı..oturması yada dönmesi nasıl...
eğer nörolojik muayenesi yaoılmadıysa mutlaka götürmelisin... çocuk nöroloji bakıyo buna...
ihmal etme canım.
evet önceleri vardi kasilma ellerini ellrini yumruk gibi SIKIYORDU simdi yapmiyor her iki tarafada döne bilyior kendi basina ama oturamiyor henüz ben oturtmaya kalksam kafasini asagiya sarkiyor ama kendisi düzeltmeye calisiyor ,benimle ilgilendiginiz icin cok tesekküt ederim tum arkadaslar allah sizlerden razi olsun
bak arkadaşım moralini bozmak gibi olcak ama sen kesinlikle nörolojiye götürmelisin.
benim oğlumda aynı...12 aylık olcak desteksiz oturamıyor ,yürüyemiyor, emeklemiyor ,göz kusuru var .bugün doktora gittik.(tabi öncedende çok gittik başka yerlere)
açıkcası doktor hanım bana demedi ama bi sorun var.(ifadesinden hemen anladım.)beyaz cevher diye bi hastalıktan şüphe duydu.çok ciddi bi hastalık.bu çarşamba mr çektircez.o zaman asıl sorunu öğrencez ve benim şuan tek duam tek tembellik olsun da başka bişey olmasın.geç olsun ama olsun yani...çok korkmaktayım.senide korkutmak istemezdim ama kusura bakma...aşırı derecede hassasım ve başkalarınında aynı şeyi yaşadığını görmek üzüyor.
ayrıca bu geriliği eşimle çok araştırdık bir sürü hastalıkla karşılaştık.hepside ciddi...
yerinde olsam geç olmadan başka doktorlarada gösteririm.
rabbim tüm meleklerimize ,yavrularımıza sağlık sıhhat eylesin.dermansız dert vermesin.