Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bu tepkiyi sürdürürsünüz.Kizlar tepkimi koydum ve agladi bugun.Bende uzuldum ama yapilacak bir sey yok.
sizin yorumlarinizi cok begeniyorum8. Sayfaya kadar yorumlari okudum ve gerisini okumaya gerek duymadım. Kesinlikle haklısınız.
Çocuğu obez yapmaktan korkmak konusunda sizi anksiyetik bulanlar olmus ama ben sizi takdir ettim. Keske herkes bu konuda boyle obsesif olsa.
Metabolik hafiza denen bir sey vardir, bebeklikten itibaren kilolu ya da obez olursaniz ileri yaslarinizda da kilo vermek sizin icin zor olur. Bu bilinen bir bilimsel gercektir. Hele bir de anne babanin kilo problemi varsa evet o cocuga ekstra dikkat etmek gerekir ki kilo almasin. Her kalitim bir olmadigi icin burda kendi cocuklarinizdan ornek vermeniz gereksiz. Hele hele 40 sene oncesiyle bebek yetistirmeyi savunanlara hic değinmiyorum bile. 40 sene once bebek ölüm oranıyla simdinin bebek ölüm orani arasinda daglar kadar fark var. Bu kafada kalsaydik hala her yıl binlerce bebek ölecekti.
Neyse.
Sert cikismaniz da iyi olmus. Uzulmeyin. Asla da yalniz bırakmayın bebegi halasiyla. Ben de halayim, ustelik isim geregi bir bebek ne yemeli, ne icmeli, ne yapmalı, ne yapmamalı bilimsel olarak bilirim ama yine de asla annesinin haberi olmadan hicbir sey yapmam. Herkes haddini bilmeli.
sizin yorumlarinizi cok begeniyorum
ozellikle bugun acilan tum sacma konulara yaptiginiz yorumlara bayildim ( bu konu haric bugun acilmadi zaten , konu sahibi yanlis anlamasin)
Aaa milanabunu sizden duymak beni cok mutlu etti
![]()
Aklen pek sağlıklı olduğunuzu düşünemedim yalniz.Aynen ne gerek gormusse bebegi olmuyor gunde 40 hap iciyor hep benim cocugumu kiskaniyorlarin ustu kapali imasi gibi hissetmeme sebep oldu
Cani veren Allah alan Allah yahu bu kadar kibirlenmeyin bebekte hevesi var demekki hepimizin zamaninda agzina birseyler tikistirilmistir yanlislarla dogrularla buyumusuzdur bir eksigimiz yok bin sukur olmedik Aklende bedenende yenilerden daha saglikliyiz corba tattirildi diye cocugun genetigi degismez zaten genetik kodunda varsa ac biraksan suyla beslense olacak olan olur
Allah insallah o gorumcenize ikiz nasip ederde kendi evlatlarini istedigi gibi sever buyutur uzuldum kadina Allah gonlune gore versin