Ne ilk mi, anlamadımBu ilk mi?
Şiddet? Size şiddet uyguladı mı hiç daha önce? Oğlunuzu ilk kez mi dövdü?Ne ilk mi, anlamadım
Olay maalesef gercek, olayın sacmalıgından gülücük koydum.Sonunda niye gülücük var? Ben eğer konu fake değilse dehşetle okudum. Kocam oğlumu dövecek üstüne geberttim diyecek ben de öylece duracağım? Allah yarattı demem sabaha kadar öldüresiye döverim o herifi.
İlk kez Değil ama bu sekilde ilk kezŞiddet? Size şiddet uyguladı mı hiç daha önce? Oğlunuzu ilk kez mi dövdü?
Evet, gecmis olayı anlatıyorum.Bu önce ki konunuz, nisan ayında 8 aylık hamileyim demişsiniz?Eşime 14 yıldır boşuna mı katlanıyorum?
Merhaba, Eşimle genel olarak durumumuzu ve bugünü yazacağım. Yorumlarınız çok kıymetli. 5 yıl sevgililikyen sonra evlendik, 14 yıldır evliyiz. Aramız sürekli inişli çıkışlı oluyordu yani ya çok iyi ya çok kötü. Boşanmanın eşiğinden birkaç defa döndük. Cinsel hayatımız yıllardır 2 ayda 1...www.kadinlarkulubu.com
Niye anlatıyosun? Ne yapabiliriz geçmişte kalan olaya? Geçmişte bırakmış hiçbir aksiyon almamışsın? Şaka mısın gerçekten ? Çocuğunu döven seni döven aldatan herife hediye gibi 2. Çocuğu vermişsinEvet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil
Geçmişte anlattığınız olayda 8 aylık hanilesiniz nasıl oluyor diyorum bende, neyse defalarca dayak yemişsiniz, aldatılmışsınız önce ki konunuza göre yazıyorum. Bence de boşanın, doğumu beklemeyin nisandan kasıma anca 1 ay atmış sizin hamilelik bitmiycek heraldeEvet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?