Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenmemekle ne ilgisi var ne kadar saçmalamışsınız yahu. Daha ne demek istediğimi anlamamissiniz ayrıca kendisi bu şekilde düşünüyor olsa yine hoş karşılardım. Lay lay lom düşünemem maalesef biraz gerçekleri de görmek lazımNişanlınızın yerinde olupta bu yazıyı okusaydım sizden düğünü iptal edip sevgili olarak takılalım derdim..Madem bu kadar güvenmiyordun dünyanın binbirtürlü hali var evlilikten sonrada bu risk var gerek yok evliliğe böyle takılalım..Böylece mazallah anlaşamazsak ayrılmamız kolay olur derdim.
Madem bu kadar güvenmiyorsunuz adama niye evleniyorsunuz ki.Evlilikten sonrada ayrılık riski var onu napacaksınız.Nikahta evet demek için imzalı boşanma anlaşmasını peşin mi alacaksınız.
Sevgiliyken işin içinde elti, kaynana, görümce, düğün-dernek telaşı gibi şeyler olmuyor. Sadece romantik duygular oluyor. Ama süreç başlayınca, insanlara sorumluluk yükleneceği için tavırlar değişebiliyor. Tahammül değişebiliyor.Bende diyorum ki maden bu kadar güvensizlik var niye o zaman evlilik yoluna giriyorlar.Sevgiliyken tanımadılar mı birbirlerini?9 ay sonra evleneceği kişide aynı adam demek ki güvenmediği bir şey var.O zaman niye evlilik kararı alıyor.
Dünyanın binbir türlü hali evlilikten sonrada var napacaz o zaman?Yani risk her türlü var.Bu riski göze alabilmek için güven lazım değil mine alaka güvenmeme durumu değil dünyanın binbir türlü hali var durumu. neden önceden kıysınlar ki? hiçbir sebep yok. madem öyle gidip 4. buluşmada basalım nikahı nasılsa güvendik. 4-5 yıl sevgili nişanlı kalanlar var kolaysa gidio evlenirler dimi.
Sevgililik döneminde tanınınmışki evlilik teklifi kabul edilmiş.Maden konu sahibinin güveni yok bu adama bunu dünyanın binbir türlü hali var cümlesinden anlıyoruz niye kabul ederki evliliği.Sonuçta 9 ay sonra evleneceği kişide aynı adam olmayacak mı.
Neyle alakası var siz diyorsunuz dünyanın binbir türlü hali var diye.Bu durum evlilikten sonrada var.Bu gerçekler hep olacak o zaman napacaksınız.Evlilikten sonrada gerçekler olacak güvenmeden bu gerçekle nasıl oarı koca olacaksınız.Güvenmemekle ne ilgisi var ne kadar saçmalamışsınız yahu. Daha ne demek istediğimi anlamamissiniz ayrıca kendisi bu şekilde düşünüyor olsa yine hoş karşılardım. Lay lay lom düşünemem maalesef biraz gerçekleri de görmek lazım
E ne gerek var o zaman 6 ay bile kirada otursaniz nolucak yani bir şey olmaz.Aynısını söyledim neden öncesinde araştırma yapmadın da sadece tek bir kişinin ağzına baktın diye. Hem benim atama işi kesin gibi bişey biz lojmanda otursak en fazla 3-4 ay oturacagiz onun için 9 ay öncesinden nikah yapmak bana mantıklı gelmiyor
tamam işte şuan evli değil nişanlı. neden durup dururken evlensjnDünyanın binbir türlü hali evlilikten sonrada var napacaz o zaman?Yani risk her türlü var.Bu riski göze alabilmek için güven lazım değil mi
Gerçekten tam da ne demek istediğimi yazmışsınız kimi saçmalamış güven meselesi diye alakası yok. Kararım bu yönde olacak.Bana mı saçma geldi okuduklarım?
Düğüne daha dokuz ay var.
Zaten şu anda lojmanda oturuyor ve kira derdi yok. (Kaldı ki evi de varmış, zaten etik değil de, o kısım sizin vicdan durumunuza kalmış.)
Sizin de atamanız başka ile olacakmış.
Olur da bu nişanlılık evliliğe evrilirse, o zaten memur ve sizin de memuriyetiniz gerçekleşecek ve başka bir şehirde yeni bir eve çıkacaksınız.
Dediğiniz gibi en fazla üç dört ay oturacağınız bir ev için bu saçmalığa ne gerek var?
Her nişanlanan evlenmiyor ki.
Kavramlar karışıyor sonra. Nasılsa karım diyecek, nasılsa artık evlendik deyip belki sizi birçok şeyden mahrum bırakacak.
Belki bir çok heyecan, kursağınızda kalacak.
Bunu kendi çözsün. Sizi alet etmeden çözsün.
İçinize sinmemesi çok normal. Lütfen bu fikirde kalın.
Bu sebepten yollarınız ayrılacaksa da, hakkınızda hayırlısı olmuş olur yine. Sizi anlayıp kendi çözerse de gene hakkınızda hayırlısı derim.Gerçekten tam da ne demek istediğimi yazmışsınız kimi saçmalamış güven meselesi diye alakası yok. Kararım bu yönde olacak.
Siz çok başka kafadasınız anlaşılan. Bir ise kalkışınca her durumu düşünmek lazım ben şu an nişanlılık evresinde düğünden çok öncesi evlilikten bahsediyorum ayrı olarak yaşayacağımız dokuz aydan. Çevremizde neler görüyoruz herkes güvenerek bu yola giriyor elbette ama hayatın ne getireceği hiç belli değil. Ben şu an nikah kıysam Allah korusun aksi bir durum olsa. Kötü bir durum olacak. Evlenip boşanmak mı yoksa daha düğün bile olmadan sırf nikahlanildi diye nişanlılık evresinde boşanmak mı biraz geniş bakın olayaSevgililik döneminde tanınınmışki evlilik teklifi kabul edilmiş.Maden konu sahibinin güveni yok bu adama bunu dünyanın binbir türlü hali var cümlesinden anlıyoruz niye kabul ederki evliliği.Sonuçta 9 ay sonra evleneceği kişide aynı adam olmayacak mı.
Yok zaten bekar başvurabilir ama çalıştığı kurumun sekreteri üzerine ev varsa sana çıkmaz demiş arkadaşı üzerinden başvurmuşlar arkadaşına çıkmış şu an üç bekar bir evde ikamet ediyor. Ordan ayrılarak tekrardan bekar haliyle ev talep edemiyormuşHangi bakanlıkta çalışıyorsunuz bilmiyorum ama benim bildiğim bekar başvuramaz diye bişey yok
He şöyle bişey var evli personele +1 puan, üstünde ev olan personele -1 puan gibi bi hesaplaması var. Ben olsam nikah kıymazdım sen bilirsin
9 ay sonra evleneceği kişi aynı adam.tamam işte şuan evli değil nişanlı. neden durup dururken evlensjn
Konunun güvenle hiçbir alakası yok siz bunu kaç mesajdır bir türlü kavrayamamışsınız. Nişanlılık dönemi illa güvensizlikle mi biter? Tek sebep bu mudur türlü türlü sebeplerle ayrılan insanlar yok mu hiç? Benim bahsettiğim durum güven falan değil ayrıca takmışsınız güven güven diyeNeyle alakası var siz diyorsunuz dünyanın binbir türlü hali var diye.Bu durum evlilikten sonrada var.Bu gerçekler hep olacak o zaman napacaksınız.Evlilikten sonrada gerçekler olacak güvenmeden bu gerçekle nasıl oarı koca olacaksınız.
Dediği gibi ev arsa olduğu için çıkmaması normalYok zaten bekar başvurabilir ama çalıştığı kurumun sekreteri üzerine ev varsa sana çıkmaz demiş arkadaşı üzerinden başvurmuşlar arkadaşına çıkmış şu an üç bekar bir evde ikamet ediyor. Ordan ayrılarak tekrardan bekar haliyle ev talep edemiyormuş
allah aşkına o zaman neden nişanlılık dönemi var? madem herkes nişanda gitsin evlensin nikahlı olarak yaşasın düğüne kadar9 ay sonra evleneceği kişi aynı adam.
Bana eşim evlenmeden önce böyle deseydi madem güvenmiyosun hiç evlenmeyelim 9 ay sonra nikahlanacağın kişide benim derdim.
Nişanlınızın yerinde olupta bu yazıyı okusaydım sizden düğünü iptal edip sevgili olarak takılalım derdim..Madem bu kadar güvenmiyordun dünyanın binbirtürlü hali var evlilikten sonrada bu risk var gerek yok evliliğe böyle takılalım..Böylece mazallah anlaşamazsak ayrılmamız kolay olur derdim.
Madem bu kadar güvenmiyorsunuz adama niye evleniyorsunuz ki.Evlilikten sonrada ayrılık riski var onu napacaksınız.Nikahta evet demek için imzalı boşanma anlaşmasını peşin mi alacaksınız.