Evet konuştum kendisiyle zaten biraz önce. Arada uzun bir süre var mantıklı gelmediğini söyledim. Zaten atama durumum olacağı için üç dört aylık bir evde oturacağız diye 9 ay öncesinden nikah kiyamayacagimi DÜNYANIN DA BİNBİR TÜRLÜ HALİ OLDUĞUNU söyledim ve nişanlım tamam o zaman niye diye bile sormam istemiyorsan içine sinmiyorsa istemediğin bişeyi yapmam diyerek anlayışla karşıladı. Yani aaa güvenmiyorsun ayrılıcam gibi garip tepkilere girmedi. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim . Her durumda gerçekçi olmak gerekiyor.Dediği gibi ev arsa olduğu için çıkmaması normal
Ama bekar olarak da başvurabilir he çıkar çıkmaz bilemem
düğünden 1 ay önce nikah yapanlar bile bin pişman 9 ay önce yapmazdım ben.. kirayı ödeyemeyecekse evlilik yoluna da girmesin herkes lojmanla mı evleniyor
Ağustosta bugünün 5 katı olacak her şeyDüğünü öne alamayız malum her şey çok pahalı ağustos ayını uygun gördük
ben de ekim gibi düşünüyordum Mayıs hazirana aldım düğünü. taksitleri vs varsa bitmesini beklemek mantıklı evetDüğünü öne alamayız malum her şey çok pahalı ağustos ayını uygun gördük
Evet evet taksitle yapıyoruz zaten o zamana pat diye almicaz hemenben de ekim gibi düşünüyordum Mayıs hazirana aldım düğünü. taksitleri vs varsa bitmesini beklemek mantıklı evet
Yok canım çoğunu aldık ama taksit o yüzden. Yoksa o zamanda almak dediğin gibi beş katı olur.Ağustosta bugünün 5 katı olacak her şey
Sakın ha.son pişmanlik fayda vermiyorMerhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
Bu arada kendi evi başka bir ilde. Benim krndi atama durumum olduğu için nişanlımın memur olduğu ilde geçici kalacağız sürekli olarak değil.
Siz daha evlenmeden ayrılma ihtimalini düşünüyorsunuz. Eğer kendinizden ve nişanlınızdan eminseniz, nasıl olsa nikahlıyız diyip düğün öncesi yakınlaşma olur derseniz kıydırmayın. Aksi durumda en fazla ne olabilir? Bizim nikahımızda düğünden 5 ay önce kıyıldı ve hiçbir şey olmadı, herkes kendi düzenindeydi.Merhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
Bu arada kendi evi başka bir ilde. Benim krndi atama durumum olduğu için nişanlımın memur olduğu ilde geçici kalacağız sürekli olarak değil.
Ben de size katılıyorum bu adamla evleneceğim deyip düğün tarihini koyduktan sonra ha şimdi nikah kıymışım ha sonraYani arkadaşım ona bakarsan hiçbir şeyin garantisi yok evlendikten sonra anlaşacağının ya da başına ne geleceğininde garantisi yok. Sonuçta evlilik kararı almışsın sen bu insanla 9 ayda ne olur ne biter diye düşünüyosan demekki ya birbirinizi iyi tanımamışsınız ya da emin değilsin demek.
Kesinlikle nikahı önceden yapmayın. Evlenip ertesi gün boşanmaya karar veren çiftler var 9 ay çok uzun bir süreMerhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
Madem evi varmış versin onu kiraya sizde başka eve kiraya çıkın.Evi olup haksız yere lojman kapmaya çalışacağına. Belki gerçekten çok ihtiyacı olan evi olmayan birinin hakkına girecek.Merhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
İnsan kinamadigini yaşamadan ölmez.Düğün öncesi nikah kıymış E elifnurbeyza var nasıl olur da yazmamış inanamadım
Ben Haziran 2022'de nisanlandim.Ekim 2022'de resmi nikahım oldu.Merhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
Düğünden bı gün önce rest cektim . Bitedebılırdı gerçekten . O derece . Daha sonra düşündümki son ana kadar hiçbir şeyin garantisi yok. Bence yapmaMerhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
"İçim atmıyor" deyimini öğrendiğim konu.içim atmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?